Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δείτε αναλυτικά τι έγινε σήμερα στα παιχνίδια της Α’ Κορινθίας..

- Advertisement -

Το αποτέλεσμα της 5ης αγωνιστικής έκανε ο Ισθμιακός σήμερα στον Συνοικισμό της Κορίνθου. Η ομάδα του Παντελή Κολλιάκου επιβλήθηκε του ΠΑΣ Κόρινθος με 0 – 1. Σε ένα ματς θρίλερ….
όπως εξελίχθηκε, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Νίκο Κορδαλή. Η Μπάρτσα προσπάθησε σε ολόκληρο το 1ο ημίχρονο να συνέλθει από το σοκ χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να αντιδράσει με κάτι ουσιαστικό. Το 2ο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους παίκτες της Κορίνθου. Δύο δοκάρια, ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάϊντ, αρκετά φάουλ και κόρνερ. Υπήρξε και μια φάση κατά την οποία οι ποδοσφαιριστές της Κορίνθου διαμαρτυρήθηκαν για χέρι μέσα στην περιοχή του Καλογέρη, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού. Έτσι, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Ισθμιακός παρότι αγωνίστηκε με 10 από το 80′ και ύστερα, κατάφερε να πάρει ένα ιστορικό διπλό και να παραμείνει ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας, βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στο πρωτάθλημα.

Η Κόρινθος ’06 δεν δυσκολεύτηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου απέναντι στον Πανσολυγειακό. Επικράτησε της ομάδας του Σοφικού με το ευρύ 6 – 0 και έπιασε την πρώτη θέση με διαφορά ενός βαθμού πλέον από τον 2ο ΠΑΣ Κόρινθος.

Σπουδαία νίκη και για τον Παννεμεατικό στη Νεμέα. Επικράτησε με το αγχωτικό 1 – 0 στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στον Πέλοπα Κιάτου και συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Οι Κιατινοί του Τάσου Πέρρα, είχαν εξίσου αρκετές ευκαιρίες σε όλη την διάρκεια του αγώνα ώστε να σημειώσουν κι εκείνοι κάποιο τέρμα.

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου στο πρωτάθλημα. Οι “ροσονέρι” επιβλήθηκαν της Θύελλας Πετρίου με 2 – 0 και πλέον μπορούν να δουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Άνετα ο Αστέρας Δερβενίου νίκησε τον Τεννεάτη στο Δερβένι με το ευρύ 4 – 0 και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Θρίλερ και στο Λουτράκι με τον τοπικό Ολυμπιακό να σημειώνει το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Άσσου στις καθυστερήσεις και να λαμβάνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Το σκορ της αναμέτρησης ήταν το 3 – 2.



Σπουδαίο δίπλό για την Ελλάς Βέλου μέσα στο Λέχαιο και με δραματικό τρόπο επίσης. Με 2 – 3 επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι απέναντι στον Ηρακλή Λεχαίου και πήραν τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Πανκαμαριακό και τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου ανεβλήθη. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου βρέθηκε σε πολύ κακή κατάσταση έπειτα από τη συενεχή βροχόπτωση που επικρατούσε, απο νωρίς το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Ξυλοκάστρου. Έτσι ο διαιτητής κύριος Κακριδής έκρινε έπειτα από αυτοψίες στον αγωνιστικό χώρο ότι δεν θα ήταν φρόνιμο για την σωματική ασφάλεια των αθλητών να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, 5η αγωνιστική:

ΠΑΣ Κόρινθος – Ισθμιακός 0 – 1

Παννεμεατικός – Πέλοπας Κιάτου 1 – 0

Κόρινθος ’06 – Πανσολυγειακός 6 – 0

Αστέρας Δερβενίου – Τεννεάτης Αθικίων 4 – 0

Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Θύελλα Πετρίου 2 – 0

Πανκαμαριακός – Ηρακλής Ξυλοκάστρου ΑΝΑΒΟΛΗ

Ολυμπιακός Λουτρακίου – Ολυμπιακός Άσσου 3 – 2

Ηρακλής Λεχαίου – Ελλάς Βέλου 2 – 3

Βαθμολογία

Κόρινθος ’06 13

ΠΑΣ Κόρινθος 12

Παννεμεατικός 11

Ισθμιακός 11

Πέλοπας 10

Ελλάς Βέλου 09

Αστέρας 08

Ηρακλής Λεχ. 07

Ηρακλής Ξυλ. 06

Ολυμπιακός Λ. 06

Πανσολυγειακός 04

Ολυμπιακός Ά. 03

Πανκαμαριακός 03

Ατρόμητος 03

Τεννεάτης 02

Θύελλα Π. 01

*Πανκαμαριακός και Ηρακλής Ξυλοκάστρου έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Επιμέλεια: Στάθης Ντάγκας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog