Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Το φιλελεύθερο λούστρο δεν επαρκεί στη ΝΔ – Nα αποδοκιμάσει ο κ. Μητσοτάκης τον δήμαρχο Αργους

- Advertisement -

Να αποδοκιμάσει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, δήμαρχο Άργους –Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή όσα εκείνος δήλωσε σε πρόσφατη παρουσίαση βιβλίου….Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος “Το φιλελεύθερο λούστρο με το οποίο επιχειρεί να κρύψει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις ακροδεξιές συνιστώσες του κόμματος του, δεν επαρκεί”, τονίζει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε πρόσφατη εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου των εκδόσεων «Πελασγός», ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρης Καμπόσος, επιδόθηκε σε ένα αντιαριστερό παραλήρημα, εκτοξεύοντας εμφυλιοπολεμικού τύπου ύβρεις εναντίον του ΕΑΜ και των αγωνιστών της Αριστεράς.

Ο ίδιος ο επικεφαλής των εκδόσεων «Πελασγός» άλλωστε, ο οποίος έλαβε κι αυτός τον λόγο στην εκδήλωση, δεν έχει κανένα πρόβλημα να δημοσιεύει διθυραμβικά σχόλια για τον πρωτεργάτη της χούντας Στ. Παττακό, μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

“Καλούμε τον Κ. Μητσοτάκη να διαχωρίσει τη θέση του εμπράκτως και να αποδοκιμάσει το στέλεχος του κόμματος του”, καταλήγει η ανακοίνωση.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς βέβαια κάνετε μια απλή αναδημοσίευση. Όμως αυτό είναι άδικο για το δήμαρχό μας. Δεν έβρισε κανένα στο χαιρετισμό που έκανε. Και γενικά δε βρίζει. Όταν αποδίδει ευθύνες ή κατηγορεί, το κάνει πάντοτε με στοιχεία. Και αυτό έκανε στην ομιλία του.

  2. Μια χαρά ήταν οι δηλώσεις του δημάρχου Άργους.Γιατί η αλήθεια πονάει κύριοι αριστεροί.Εκτός και αν θέλατε να είχαμε γίνει Βουλγαρία,Αλβανία.

    Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Αθώων αίμα! Ελεύθερος Μωριάς 1943-44″του Ιωάννη Μπουγά, για τον ελληνικό εμφύλιο, βρήκε πρόσφορο έδαφος για ακόμα μία φορά ώστε να κατηγορήσει το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ και γενικότερα την αριστερά.

    «Οι ιδέες μας και οι αξίες μας ήταν μεγάλες. Οι δικοί μας πολεμούσαν στη Μέση Ανατολή (;) και αυτοί από πίσω είχαν βρει το μαντρί (!) ξέφραγο και σφάζαν αβέρτα ανθρώπους για να εγκαταστήσουν αυτό που εγκατέστησαν οι άλλες χώρες. Εκεί, οι γυναίκες τους γίνανε πουτάνες (!)», ανέφερε, για να δηλώσει στη συνέχεια ότι η παρουσία του στην εκδήλωση εκεί είναι η απόδειξη ότι οι παρευρισκόμενοι τιμούν τον Μέγα Αλέξανδρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog