Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταγγελία – βόμβα Λογοθέτη: Δημοτικός Σύμβουλος παίρνει διαφήμιση από τη ΔΕΥΑΛ;

- Advertisement -

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 24/10 ο αρχηγός της παράταξης “Με τους Πολίτες Μπροστά”, Κώστας Λογοθέτης…

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Γιώργου Γκιώνη, λαμβάνει διαφημιστικές καταχωρήσεις για το ραδιοφωνικό σταθμό που έχει στην κατοχή του από τη ΔΕΥΑΛ. Όπως χαρακτηριστικά είπε: “Αναρωτιέμαι εκτός από ανήθικο αν είναι και νόμιμο βάσει Καλλικράτη”.

Δείτε το video (Στο 8:40 λεπτό η καταγγελία)

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας έχουν γραμμένους στα παλιά τους παπούτσια γιατί σας έχουν πάρει χαμπάρι τι είσαστε οι δημότες, γι αυτό κύριε Λογοθέτη δεν έρχεται κανείς να σας δει!

  2. Νομίζω πως ο Λογοθετης αξίζει να είναι και πάλι Δήμαρχος. Όσοι ήθελαν το θώκο ούτε πατανε. Η αν πατανε δε μιλανε. Ειναι ο μόνος που κάνε αντιπολίτευση και ο μόνος τελικά που ενδιαφέρεται πραγματικά. Άλλωστε δεν έχουμε να του προσαψουμε τίποτα το μεμπτό.
    Π.Δ.

  3. 3:19 έχεις κοντή μνημη,ξέχασες τις επιταγές των απόρων που με αυτές πλήρωνε τις υποχρεώσεις του συνδυασμού του;
    Ξέχασες το κλάμα του για το ταμείο του Δήμου κ έδωσε 2.500.000€ σε απευθείας αναθεσεις;

  4. Μιλάμε για κλίκα που έκανε ότι ήταν δυνατόν να παρει τις εκλογές με κύριο σκοπό τον προσωπικό συμφέρον.Λουστείτε τα.Θα δούμε και καμιά επιδότηση στον Ερτνογκαν και θα μείνουμε ολοι κάγκελο.Εδώ ο Βούλης έχει τσιμπήσει φέτος μια 70άρα.

  5. Προς κ. Λογοθέτη: Μας έχει συνηθίσει σε "ανύπαρκτη" αντιπολίτευση. Μας έχει συνηθίσει σε ανώνυμες γενικολογίες στο όνομα ενός "πολιτικού πολιτισμού". Είναι καιρός να αρχίσει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δυστυχώς και πάλι ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Το κύριο γνώρισμα του κ. Λογοθέτη ,κατά την άποψή μου, ήταν και είναι να είναι κατώτερος των περιστάσεων. Ξεκίναγε έναν αγώνα και στην πορεία έχανε τον στόχο . Ξεκίναγε μια μάχη και επέτρεπε να παρασύρεται από τρίτους. Τώρα και πάλι κάνει μια εντυπωσιακή (στο ηθικό μέρος) καταγγελία και περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια . Είναι ο μόνος που έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση και φυσικά είναι στο χέρι του η να το κάνει η να χαθεί στην ανυπαρξία όλου του δημοτικού συμβουλίου παρέα με το "φάντασμα" Παύλου.

    Γιώργος Παπανίκος

    Υ.Γ: Στο βίντεο ακούγεται ο αντιδήμαρχος Θαν. Γεωργίου να αναρωτιέται "αν έχουμε μειωμένο μυαλό" και δεν καταλαβαίνουμε αυτό που λέει ο κ. Λογοθέτης;;;;;
    Εντελώς ρητορική η ερώτηση αφού όλοι ξέρουμε την απάντηση!!!!

  6. Κώστα;;;; είσαι ο μόνος που ήσουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.Πέρα από αυτό μου δημιουργεί θυμό το γεγονός ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ να στηρίζουν αυτή την δημοτική αρχή.
    Παν.

  7. Η Πρωτοπαπα γιατί ενίσταται στην κατασπατάληση????Για τα λεφτά της τρύπας στην παραλία δεν ακούσαμε να πει κάτι…Οπότε ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

  8. Ο Παντελέου ο φούρναρης ο δημοτικός σύμβουλος πήρε λεφτά για διαφήμιση για το ραδιόφωνο που δεν το ακούει κανείς;Ο Κώστας ο Παντελέου είχε ανάγκη (που δεν έχει)να πάρει δημοτικό χρήμα;90% θα πάρετε ρε στις επόμενες εκλογές.
    Υ.Γ. Πόσα φράγκα έχετε δώσει ρε ….$^*%*&$&%## στον δημοτικό κατασκηνωτή ΄φετος;

  9. Κε Λογοθετη αργησες να ξεκινησεις την αντιπολιτευση ,κοπανατους αλυπητα και ενημερωσε τον κοσμο ,αυτη την φορα δεν θα σε "πιασουν"αδιαβαστο ουτε αυτοι αλλα ουτε και οι "πρωην" δικοι σου που εννοια τους ηταν να βολευτουν στον δημο(οχι ολοι) και σε "εριξαν".

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog