Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κόντρα Μουζάκη – Αθ. Γεωργίου – Θυμή – Λογοθέτη

- Advertisement -

Άναψαν τα αίματα στο ΔΣ της Δευτέρας 24/10. Κόντρες μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων…

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δηθεν κοντρες και καυγάδες και μετα όλα μελι γαλα το εχουμε δει το εργο πολλακις !! καλα κανουν οι δημότες και δεν πανε στα συμβουλια αφου δεν ενδιαφέρονται για αυτους αλλα για την παρτη τους και μονο!! οι δημότες εχουν σοβαρα προβλήματα αυτοι δεν ειχαν ποτε!!

  2. ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ.
    ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ

  3. Γεωργιου μπορείς και χειροτερα κανε και αλλα μαζί με την μελαχρινή που τα βάφει ξανθιά για να γελασουμε και άλλο!
    Χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα είναι κλαίω ρε από τα γέλια

  4. O Λαδέμπορας είναι ψηφισμένος από 200-300 δεν ξέρω πόσους.Πρέπει πρώτα αυτοί που τον ψήφισαν όπως και τα άλλα ''παιδιά'' (Μαριώ,Ρουμ,Φούρναρης,Φίλλιπας,Σακ κ.α.)σαν εκείνον όταν ξυπνήσουν αύριο το πρωί να κοιταχτούν καλά στον καθρέπτη και να πουν τι ωραία επιλογή έκανα!Φίλοι και συμπολίτες δεν είναι μόνο ένας ο Λαδέμπορας αλλά 300.Κοιτάχτε το αυτό και αφού σας αρέσει εμένα μου περισσεύει.Καληνύχτα σας

    Γ.Κ.

  5. Ένα τυπικό δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου!!!! Με την Μαρία να τολμάει να προφέρει 4 ναι 4 φορές την λέξη ΗΘΙΚΗ!!! Ποιός η Μαρία . Στο Λουτράκι ζούμε όλοι και γνωρίζουμε. Επίσης ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γεωργίου τυφλός οπαδός και υποτελής του Βραχάτη γνωστός Χατζηαβάτης του καζίνο να ωρύεται για ΝΤΡΟΠΗ !!! Ο γνήσιος εκπρόσωπος της πολιτικής ξετσιπωσιάς . Πόσο πρέπει να ντρεπόμαστε που αυτής της υποστάθμης τύποι μας ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ!!! Ντροπή μας που τους εκλέξαμε. Σε ότι αφορά τον Λογοθέτη έχω να πω ότι είναι πολύ πολιτισμένος για αυτούς τους Μαο-Μαο και μάλλον τον προσβάλλει κάθε συζήτηση μαζί τους.

    Γιώργος Παπανίκος

    Υ.Γ: Μαρία ευτυχώς που τα παιδιά μου έχουν τελειώσει το σχολείο και δεν θα "απολαύσουν" την συμπεριφορά ζώου που αναπαράγεις.

  6. ντρεπομαι για την εικονα…ο αλλος αντιδημαρχος και λεει ενδοχωρα….ουτε ξερει π βρισκεται…τον παντελεου αγχωμενο τον βλεπω μετα τη μασα…

  7. xaxaxaxa!! τα σχολια ειναι ολα τα λεφτα ..!!πραγματικα γελασα με τη καρδια μου .Να στε καλα !
    ο αλλος φωναζει λες και θα τον φοβηθουμε ..στη Περαχωρα αυτα . Ειχαν δυο τρεις ποιοτηκους αθρωπους σηκωθηκαν και εφυγαν και αυτοι με τα χαλια που εβλεπαν .Αλλα ενταξει οι ψηφοι πεφτουν με λιγο κλαψιμο ,ξαδερφιλικια, κολλητιλικια κλπ..Αφου ψηφιζουν τα σογια μονιμα αυτους θα εχετε εκει να τρωτε στη μουρη .

  8. Ο ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ Ο ΘΥΜΗΣ. ΜΟΥΤΖΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ.ΜΟΝΙΜΑ ΕΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!
    Κ.ΠΕΤΡΟΥ
    Κ.ΠΕΤΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog