Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μεγάλο “διπλό” για τον Α.Ο.Περαχώρας !

- Advertisement -

Ο Άγιος Γεώργιος φιλοξένησε τον Αθλητικό Όμιλο Περαχώρας, σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Κορινθίας. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού,….
ο Άγιος Γεώργιος, απολάμβανε τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας πετύχει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.Από την άλλη μεριά, η ομάδα της Περαχώρας βρισκόταν στην 8η θέση έχοντας συγκεντρώσει 5 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν από την αρχή του παιχνιδιού να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό.Είχαν τη κατοχή της μπάλας και με κύριους εκφραστές του Ραπουσάι και Μιχάλαρο, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Όμως, το αμυντικό πλάνο του Γιώργου Καρυώτη, έδειχνε να δουλεύει εξαιρετικά και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε δίχως να απειληθεί η εστία των φιλοξενούμενων.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο,με τη διαφορά ότι οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί.Εκεί ανέλαβε δράση ο τερματοφύλακας της Περαχώρας ο οποίος σε δυο περιπτώσεις πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις για την ομάδα του.Έτσι και ενώ όλα έδειχαν ότι ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος,υπήρχε κάποιος ο οποίος είχε διαφορετική άποψη.

Σε μια από τις τελευταίες αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων, ο Σιαμάς ξεκίνησε μια κούρσα από την αριστερή πλευρά,πέρασε όποιο βρέθηκε στο διάβα του και τελικά ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή κερδίζοντας πέναλντι.Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ξεσπώντας έτσι σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με τη Περαχώρα να φεύγει με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς από το γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου <<γκρεμίζοντας>> τους γηπεδούχους από τη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Άγιο Γεώργιο,δεύτερη νίκη για την Περαχώρα, πάλι στο ίδιο γήπεδο, αφού και στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε επιβληθεί εκεί με σκορ 2-1 επί του Άρη Αρχαίας Κορίνθου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΕΚΕΡΗΣ.Α
Α’ Βοηθός: ΤΑΓΚΑΛΗΣ. Ε
Β’ Βοηθός: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ. Σ.

ΑΣ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Καρατζαόγλου, Γκόνος, Παπαδόπουλος( 88’ Στρούμπας), Hodja, Βουκελάτος, Ασλάνογλου(C), Μιχάλαρος(69’ Μπούφης), Βελισιώτης , Αθανασόπουλος(70’ Μπρίτσας), Ραπουσάι, KOSTA.

Προπονητής: Hodja.E

Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Τσώκος, Θυμής , Λίντας, Δόσχορης, Καλογερής(C), Ζύκα, Καλογήρου(89’ Τσομπάς), Κυριαζής( 90+ Δημακόπουλος), Σιαμάς, Τζογανάκος , Θοδωρι(57’ Κόντης)

Προπονητής: Καρυώτης Γιώργος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog