Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιατί το σύστημα προβάλει τόσο πολύ την «αντισυστημική» ιέρεια της δραχμής;

- Advertisement -

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί MME και δημοσιογράφοι που τάσσονται υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας προσφέρουν άφθονο μιντιακό «χώρο» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνήθως δίχως να διατυπώνουν την παραμικρή ένσταση στα κηρύγματα μίσους της….

Σήμερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι μεν επικεφαλής του δραχμικού κόμματος που η ίδια ίδρυσε αλλά κυρίως φέρει την ιδιότητα της αποτυχημένης πολιτεύτριας των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015. Κανένα επιχείρημα περί «αναλογικής» εκπροσώπησης όλων των πολιτικών τάσεων δεν συνηγορεί υπέρ της τόσης προβολής μιας αρχηγού ενός ακραίου εξωκοινοβουλευτικού σχηματισμού.

Γιατί λοιπόν στις οθόνες μας εμφανίζεται τόσο συχνά η συγκεκριμένη «αντισυστημική» κυρία; Γιατί κάθε υβριστική δήλωση της ή κάθε tweet της αναπαράγεται με πηχυαίους τίτλους; Θυμίζω ότι με τον ίδιο «αντισυστημικό» τρόπο νομιμοποιήθηκαν και κανονικοποιήθηκαν οι ανερμάτιστες προτάσεις του κάθε Βαρουφάκη και του κάθε Κατρούγκαλου, οδηγώντας τη χώρα στο χάος και την καταστροφή του καλοκαιριού του 2015.

Ποιοι και γιατί παίζουν με τη φωτιά;


http://www.parapolitiki.com/

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1) Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δημιούργημα των Αμερικανών και μάλιστα του Χ. Κίσινγκερ!!! Αυτό πια είναι γνωστό σε όλους. 2) Η συνθήκη του Μάαστριχ αποδιοργάνωσε οικονομικά τη χώρα. 3) Η Ελλάδα εισάγει αγροτικά προϊόντα που κάποτε εξήγαγε!!! 4) Οι ευρωλιγούρηδς, Καραμανλής, Μητσοτάκης & Σημίτης μας πήγαν στον πάτο!!! Ακόμα έχετε μούτρα και μιλάτε!!! Οι απολογητές του Άδωνι, Βορίδη & Πλεύρη; Οι ντήλερ της ζήμενς και τσιράκια του Χριστοφοράκου; Θα φάτε πολύ σφαλιάρα στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν!!!
    Λόγω των ημερών:Στην διάρκεια της Γερμανικής κατοχής στη Θεσσαλονίκη κάποιοι έγραψαν ένα σύνθημα στο τοίχο: Οι αλήτες να πάνε στα τάγματα(τάγματα ασφαλείας). Μετά από μερικές μέρες κάποιοι έγραψαν οι αλήτες δεν πάνε στα τάγματα γιατί έχουν φιλότιμο!!! (Από το βιβλίο του Δ. Χαριτόπουλου "Αρης ο αρχηγός των Ατάκτων)

  2. Θα φάτε πολύ σφαλιάρα στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν!!!

    Ωραίος δημοκράτης είσαστε κύριε Καραλιβανέ!Ευτυχώς που είμαστε στην Ευρωπη γιατί όπως βλέπουμε καθημερινά η χώρα κυβερνιέται από αμετανόητους ιδεοληπτικούς που θέλουν να στήσουν καθεστώς στιλ Βενεζουέλας,Βόρ.Κορέας.Όσον αφορά την κα Κωνσταντοπούλου μονο και μόνο η αρχομανία της φάνηκε από τις πολύωρες συνεδριάσεις της και την συγκέντρωση εξουσιών που επεδίωκε.Φτάνει πια με τους κάθε ειδών λαικιστές που μύρισαν ψαχνό και πουλάνε όνειρα με μεταξωτές κορδέλες στους συμπολίτες μας.

  3. Κύριοι τι συζητάτε τώρα?Η γυναίκα καλά να ναι δεν λέω,συμπαθητική θα τολμούσα να πω αλλά φωνάζει από μακριά ότι έχει πρόβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog