Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόρινθος:Τι ώρα επιτρέπεται να βγάζουν τα σκουπίδια τα μαγαζιά των πεζοδρόμων;

- Advertisement -
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ….

Ενημερώνουμε τα καταστήματα της αγοράς της Κορίνθου , ότι μετά από συνεννόηση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, με την Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων το όχημα για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων θα εισέρχεται στο χώρο της πεζοδρομημένης αγοράς της Κορίνθου, κάθε πρωί από τις 9:00 έως και τις 9:30 π.μ .


Ως εκ τούτου, εντός αυτού του χρονικού διαστήματος , τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα να έχουν τοποθετήσει τα κουτιά (τα ανακυκλώσιμα δηλαδή απορρίμματα) έμπροσθεν των καταστημάτων και διπλωμένα, ούτως ώστε να γίνει ταχύτερα η αποκομιδή τους.

Σε περίπτωση που μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα δεν τα έχουν τοποθετήσει, απαγορεύεται η τοποθέτησή τους, μέχρι την επόμενη μέρα και το χρονικό διάστημα που θα περάσει το όχημα του Δήμου.

Επιπλέον υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται ρητά η τοποθέτηση άλλων απορριμμάτων πλην των ανακυκλώσιμων επί των πεζοδρόμων.

Πέραν της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, που μεριμνά ούτως ώστε η πεζοδρομημένη αγορά της Κορίνθου να παραμείνει καθαρή, οφείλουν και είναι υποχρεωμένα και τα καταστήματα από την πλευρά τους , να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς που υπάρχουν.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
diogenis-press
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog