Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Πέτρος και ο λύκος στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα

- Advertisement -

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος σας προσκαλεί στην επίσημη πρεμιέρα της διαδραστικής μουσικής παράστασης «ο Πέτρος και ο Λύκος» του Sergei Prokofiev’s, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος, Αράτου 74 (έναντι Αποστόλου Παύλου), την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:30…

Το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, έργο ζωής του αείμνηστου Νικόλαου Καλογερόπουλου, μιας διακεκριμένης προσωπικότητας στο χώρο των επιστημών και της φιλοσοφίας, επιχειρεί με συνέπεια και άκρα υπευθυνότητα, να πραγματώνει τους σκοπούς του ιδρυτού του. Σκοποί σπουδαίοι για τον πολιτισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα της Κορινθίας ειδικότερα.

Μεταξύ των τελευταίων η δημιουργία κουιντέτου ξύλινων πνευστών από διακεκριμένους μουσικούς με πλούσια δράση και σταδιοδρομία στα καλλιτεχνικά δρώμενα πανελλαδικά με σκοπό τη διάδοση της κλασικής μουσικής στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Στα πλαίσια αυτά από τον Οκτώβριο του 2016 το Kaloy’s Quintet και οι συνεργάτες του, παρουσιάζουν το μουσικό παραμύθι «Πέτρος και Λύκος», με στόχο μετά την επίσημη πρεμιέρα να πραγματοποιήσουν σειρά εκπαιδευτικών παραστάσεων για όλα τα σχολεία της Κορινθίας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog