Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απάντηση Τ. Νάννη σε καταγγελίες Λογοθέτη: “Ναι, πήραμε 690 ευρώ αλλά…”

- Advertisement -

Ένα επώνυμο σχόλιο από τον Τάσο Νάννη, στο loutrakiblog.gr, ήρθε ως απάντηση στα όσα κατήγγειλε ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης στο Δημοτικό Συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδας…

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Κώστας Λογοθέτης, είχε καταγγείλει στο Δ.Σ. ότι Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Γκιώνη λαμβάνει διαφημίσεις από τη ΔΕΥΑΛ και είχε αναρωτηθεί αν είναι νόμιμο αλλά και ηθικό να γίνεται κάτι τέτοιο.

Δείτε την απάντηση του μετόχου του lradio, Τάσου Νάννη:

“Ντροπή σας που προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη στο elradio και στους μετόχους του. Δεν ειμαι ανώνυμος ειμαι ο Τασος Ναννης ειμαι συμμετοχος με τον Παντελεου Κ. Και εχω την διαχείρηση του σταθμού…


Ο λόγοθετης δεν το λέω κύριο διότι δεν ειναι ούτε θα γινει ψεύδεται διότι ο σταθμός μας τα 690 ευρώ που λει οτι πήραμε ειναι σε σύνολο 4 τιμολογίων απο το έτος 2014 έως και το 5 / 2016 και δεν αφορούσε διαφιμηση , αλλα ευχές Χριστουγέννων και Πάσχα αντίστοιχα τις ΔΕΥΑΛ τις οποίες ευχές για παςχα και Χριστούγεννα τις περνάμε και επι δημαρχίας λόγοθετη – Παύλου όπως και ολα τα τοπικά ράδιοφωνα”.

- Advertisement -

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μαθε να γραφεις πρωτα και μετα πες μας και για τον συνεταιρο σου που ηθικα εχει σφαλει τουλαχιστον….ο κοσμος ειναι ανεργος και εσεις γινεστε και δημοτικοι συμβουλοι για να παιρνετε κανα φραγκακι για ευχολογια…ουστ!!!!

  2. ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΑΙ.ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΣΤΟ Δ,Σ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΕΡΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ.ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΓΥΡΟΛΟΓΕ ΔΗΘΕΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

  3. βρε τασουλη τι μπαινεις μπροστα για να καλυψεις τις μα…ες του παντελεων.ρωταω εγω ειναι ηθικο δημ. συμβουλος να παιρνει διαφημιση στο ραδιοφωνο του.και τι διαφημιση..για το νερο!!!!

  4. ναι τα πηρατε κ. ναννη !!!!!ο τιτλος πραγματι ταιριαζει στη περιπτωση.μονο που τα πηρε εκτος απο εσενα και δημ. συμβουλος του γκιωνη.ο κ. παντελεων αν δεν τον ενθυμησθαι οταν δεν σας συμφερει.γελανε και οι πετρες με τα κατορθωματα σας καθως και του θυμη φιλιππα προεδρου της δευαλγ

  5. Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ.ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟΥ.?ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ?ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ?

  6. Τελικά έχετε πολύ γέλιο όλοι εσείς εκεί στην Ιάσονος ( αναφέρομαι και στις προηγούμενες δημοτικές αρχές)
    Όπως στα παρατράγουδα ετσι και εσείς εχετε μαζεψει όλους αυτούς τους "κολυμβητές της ξερής κοίτης"
    αυτά τα ορφανό του Πρετεντέρη που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και μέ ενα αχταρμά ιδεοληψιών που τους μπολιάζεται τα χρησιμοποιείτε για να μας ενημερώσουν δήθεν!
    Γιατί όπως παραδέχεται και ο συγκεκριμένος κύριος, το οποίο δεν το γνωρίζω και δεν έχω κάτι εναντίον του αφού τη δουλειά του κάνει, έχει πάρει χρήματα από όλους τους δημάρχους για διαφημιστικές καταχωρήσεις.
    Χρήματα τα οποία σημειωτέον είναι των πολιτών του δήμου και σπαταλούνται χωρίς λόγο!
    Συγχαρητήρια σε όλους το γέλιο πολιτικό τσίρκο που τα καταφέρατε να αναβίωσει ο μεσαίωνας εν έτη 2016!

    Ομοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα και εσύ δημότη που κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου και τους επιτρέπεις να κάνουν όλα αυτά, χάψε την αντικειμενική ενημέρωση που σε ταΐζουν!

    ΥΓ για αυτό και εγώ για άλλη μία φορά καταλήγω στο συμπέρασμα πώς ενημέρωση κάνει με πλουραλισμό απόψεων μόνο το λουτράκι μπλοκ.

  7. Άκου τι γράφει ο μέγιστος των ραδιοφωνικών παραγωγών …ο λογοθέτης δεν το λέω κύριε διοτι δεν είναι και δεν θα γίνει…
    Ενώ αν σου εδινε περισσότερα θα τον έλεγες κύριο έτσι και θα τον έβλεπες και σαν τεράστια αυτοδιοικητική μορφή.
    Ώραια κριτήρια και αξίες έχεις, σαν την κολλητή σου την ξανθιά!

  8. Εδώ ο κόσμος πεινάει και δεν έχει να φάει και ο κύριος αυτός θεωρεί ευτελές ποσό τα 700 ευρώ για να μας πουν " χρόνια πολλά" ποιοί, οι πολιτικοί μας νεκροθάφτες.
    Αυτός είναι ο ορισμός της μωρόφιλοδοξίας του δημοσιογραφικού αμπαζούρ…

  9. ΚΑΛΑ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΥΜΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΗΜΕΡΩΒΡΑΔΙΑΖΕΣΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  10. Έχει γίνει μέτρηση για το τι ακροαματικότητα έχει o συγκεκριμένο ραδιοφωνικός σταθμός;
    Γιατί εγώ πρώτη φορά τον ακούω και με όσους έχω μιλήσει δεν τον ξέρει κανένας
    Συνεπώς γιατί πετάνε τα λεφτά των δημοτών οι κύριοι της εκάστοτε δημοτικής αρχής;
    Και μάλιστα για αχρηστες ευχές που δεν τις λαμβάνει κανένας υπόψη και ούτε καν για κοινωνικά μηνύματα!

  11. Βγαλτε κυριοι του λουτρακι μπλογκ τα χαρτια της διαυγειας που παρουσιαστηκαν στο δσ να δουμε λενε για ευχες η για διαφημιση νερου.

  12. Καλα ρε Τασο τι γελοιοποίησε ετσι.Το κειμενο που σου εγραψαν το διαβασες καθολου η το εστειλες απευθείας. Εχεις καταλαβει οτι καλυπτεις χωρις αποτελεσμα το συνεταιρο σου Παντελεων
    που ως δημ. Συμβουλος παιρνει διαφημιση απο την δημ αρχη?

  13. Από αυτήν την απάντηση βγαίνει ή εξής απορία: ο Δήμος πληρώνει του Δήμου, της ΔΕΥΑΛΠ ή ίδια. Των συμβούλων ποιος τις πληρώνει ή ενσωματώνονται σε άλλα τιμολογια; Μπορείτε να στείλετε τις αποδείξεις παροχής από τις ευχές, όλων, προσώπων και θεσμών, από την εταιρεία σας; Προς το λουτρακιμπλοκ. Να τις δημοσιεύσουν; Για όλους όμως;

  14. ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ…..ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ(ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ…) ΠΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ….ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ LTO ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΟΠΩΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ PADDLE CROSSING ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ..ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ…ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ…

    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

  15. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΟΥ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΗ ΕΝΩ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

  16. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΑΠΟ 790 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ?ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΛΕΦΤΑ ,ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΤΟΥ ΖΩΗ!ΒΓΑΛΤΕ ΧΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΚΛΙΝΑΙ!

  17. Για να καταλάβουμε τι λέει το κείμενο θα πρέπει πρώτα αυτός που το γράφει να μάθει να γράφει!
    Αλλά δυστυχώς για τον συγγραφέα κατάλαβαμε όλοι πολλά

  18. Τις ευχές για τον εορτασμό του πολυτεχνείου κύριοι της δημοτικής αρχής μην ξεχάσετε να δώσετε στο παιδί.
    Με το αζημίωτο φυσικά για να κάνει τον αμερόληπτο δημοσιογράφο.
    Τώρα πώς γίνεται δημοσιογράφος να έχει τέτοια αδυναμία για την συγγραφή ενος απλού κειμένου είναι άλλου Πρωτόπαππά ευαγγέλιο!

  19. Ποιος μιλάει ο Λογοθέτης? Που μόνο ήρθε έκατσε στην καρέκλα του δημάρχου έφαγε δεν έκανε απολύτως τίποτα και τον στείλαμε να πάει αλλού να ΚΟΙΜΗΘΕΙ

  20. Δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως ενδιαφέρον η απάντηση του εν λόγω αγνώστου κυρίου για το θέμα. Άλλωστε η ουσιαστική διάσταση των καταγγελιών του κ. Λογοθέτη δεν ήταν η χρηματική αποτίμηση αλλά το ηθικό κομμάτι όπου "Γιάννης κερνάει ,Γιάννης πίνει" . Το μέρος εκείνο όπου δημοτικός σύμβουλος της επικρατούσας παράταξης τολμάει και παίρνει διαφήμιση δημοτικής επιχείρησης.
    Η απάντηση που θα είχε σημασία πρέπει να προέλθει από το γραφείο του ίδιου του Δημάρχου αλλά ως συνήθως εκεί δεν φυτρώνει η τόλμη και η αξιοπρέπεια και τελευταίως διαπιστώνουμε ότι δεν φυτρώνει και ο ανδρισμός ανάληψης της ευθύνης . Μην τα βάζουμε λοιπόν με τον καημένο τον "συνεταίρο" του Παντελέων , λαγός είναι για να απορροφήσει τις κριτικές όλων μας και να πέσει στα μαλακά ο κατ' εξοχήν υπεύθυνος Ο ΓΚΙΩΝΗΣ που σε όλη αυτή την ιστορία …..απλώς αητό αμόλαγε.

    Γιώργος Παπανίκος

  21. Ο Παντελεου δεν έχει ανάγκη,
    έχει ανάγκη 3:53μ.μ. όμως ο συνέταιρός του Παντελέου.
    Αλλά εγώ έχω και μία απορία αφού δεν έχει ανάγκη ο Παντελέου γιατί τα πήρε;
    Και χόλι δεν βγάζει κανένας για τον Παντελεου ασκούμε όλοι οι πολίτες, πολιτική κριτική αυτό είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα που δεν θα μας το στηρίσεις εσύ με ύβρεις γιατί θέλεις να προστατέψεις το φίλο σου!
    Κι άμα δεν θέλει ο φίλος σου που είναι δημοτικός σύμβουλος να είναι στο μάτι του κυκλώνα να μην κάνει συνεταίρους όπως ο κύριος Νάννης που τα παίρνει όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος!

  22. Πωωωωω τι μας λες ρε 4:47μ.μ.
    εσύ είσαι γίγαντας απόψεων.
    Μόνο που για να γίνεις πιστευτός ξέχασες να αναφέρεις πώς τη μεγαλύτερη ζημιά στο Λουτράκι την έχει κάνει ο Γκιώνης.
    Αλλά πώς να το αναφέρεις αυτό αφου είσαι και εσύ στην αυλή του

  23. Ο Λογοθετης ειναι ο μονος που δεν εφαγε ,εκατσε στην καρεκλα και εδιωξε απο διπλα του οσους θελαν να φανε και αυτο το πληρωσε ,τελος σε ξυπνησε ασχημα διοτι σε ενημερωσε οτι εχεις ποσοστα απο το καζινο που δεν ξερεις καθως επισης το χειροτερο οτι χρωστας 7000000 (μετρα τα μηδενικα ) απο τους πρηγουμενους ,οσο για τον δημοτικο μας συμβουλο απλα λυπαμαι που επεσε τοσο χαμηλα

  24. 5:15 μ.μ. Aπο Γιωτακη μεχρι σημερα ολοι εχουν βαλει το χερακι τους να καταστρεψουν αυτο τον τοπο

    3:53 μ.μ. Μπορεις να μας πεις πως ο φιλος σου εκανε λεφτα καθως και οι οικιοι του

    6:19 μ.μ. Χαλια δημαρχος ηταν και αυτος

    ειναι απαραδεκτο αυτο που εγινε δεν μπορουσαν να τα δωσουν σε κανενα ανεργο

    Και αληθεια Σουλη πως σου ηρθε να βγαλεις το σταθμο elradio και τη σημαινει το el ξερεις

  25. Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Φίλιππας και ο λαδέμπορας έσκιζαν τα ρούχα τους. Τους έπνιγε το δίκιο βλέπετε και η Μαρία το έπαιζε όσια παρθένα δήθεν έπεφτε από τα σύννεφα. Απόλυτη ξεφτίλα κύριοι!!!!
    Κ. Πέτρου.

  26. Με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας οι αρνητικοί πρωταγωνιστές θα πρέπει να πάνε να κρυφτούν στην σπηλιά του λήσταρχου νταβέλη και να μην ξανά κυκλοφορήσουν στο Λουτράκι.

  27. Ρε μάθετε οποίο δέντρο έχει καρπούς πετροβολούνε ασχολείται κάνεις με σας ?έχετε κάτι να δώσετε στον τόπο? ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ μην μασας τρώγονται που πήρες τέταρτη θέση στον δήμο

  28. 9:23…Μάλλον τεμπέλη θα είσαι αντί να πας για δουλεια ασχολείσαι με τα μέσα ενημέρωσης βλέπω! Και ρεζίλι μάθε γίνεται κάποιος που κλέβει και όχι που πληρώνεται για την δουλειά του!

  29. ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  30. 8:50μ.μ. το τεμπέλη είμαι!
    Τι σύμπτωση έχεις την ίδια εκφραστική δυσχέρεια με τον Νάννη!
    Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή
    εκτός αν δουλεύεις τον κόσμο, και εγώ προσωπικά όταν ακούω εμετικά φερέφωνα να μιλάμε για ιδανικά και για τέτοιες δουλειές θέλω να ουρλιάξω για την κατάντια της κοινωνίας και του τόπου μας!
    Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι αλλά μην το πεις σε κανέναν.
    Έχω τηλεφωνήσει προσωπικά στον Γιώργο Γκιώνη,
    Για να σου δώσει και άλλες διαφημιστικές καταχωρήσεις ώστε να συνεχίσεις να υπάρχεις και εσύ και η ξανθιά με το blog!
    Βλέπεις δεν θα αντέξω να μην ξαναδώ τα ποτάκια της ξανθιάς στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, αν σας κόψουν τη χορηγία, ενώ θα συντρίβω ψυχολογικά αν δεν ξανακούσω την αγνή υποστήριξη που κάνει ο αντικειμενικός ραδιοφωνικός σταθμός, του δημοτικού συμβούλου του Γκιώνη στην δημοτική αρχή.
    Δηλαδή στην παράταξη που ανηκει!

    ΥΓ κοτοπουλάκι πριν ξεκινήσεις την επανάσταση και την λογομαχία μαζί μου, καλό θα ήταν να έχεις τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες σου γιατί εγώ δεν ειμαι Κώστας Λογοθέτης και το επόμενο χαστούκι που θα φας θα ακουστεί ως το Διδυμότειχο!
    Παντοτινά δικός σου "Το τεμπέλη"

    Λουτράκι blog ελπίζω να δημοσιεύσεις το σχόλιό μου γιατί προκλήθηκα και απαντάω ευθέως!

  31. Χαχαχαχαχα 8:46μ.μ. πες τα ρε φίλε τον κράζουν γιατί τον θαυμάζουν και τον ζηλεύουν.
    Άλλωστε και ποιος δεν θα ήθελε να γίνει χατζηαβάτης του Γκιώνη

  32. 9:45….Έχεις πρόβλημα σοβαρό να το κοιτάξεις αυτό ,κακιά, μίσος, για τους ανθρώπους βλέπω πήγαινε σε παππα να τα πεις αυτά και εαν φοράς παντελόνι πήγαινε στον ίδιον και πες του τα αυτά που γράφεις χωρίς προφίλ αλλά δεν το κάνεις ΆΡΑ ΚΆΝΕ ΤΗΝ ΚΌΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog