Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Λαϊκή Ενότητα Κορινθίας καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

- Advertisement -

Στις 3-4-5 Νοεμβρίου (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο το 6ο ετήσιο συνέδριο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης με τη παρουσία του……..ευκλεούς Φούχτελ…

Η Ελληνογερμανική αυτή εταιρική σχέση είναι απόπειρα της γερμανικής κυβέρνησης να ελέγξει μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας(ενέργεια , υποδομές, υδάτινους  πόρους, πολιτιστικούς θησαυρούς). Από το Σεπτέμβρη του 2014 ο Φούχτελ είχε αποστείλει οκτασέλιδο ερωτηματολόγιο σε Δήμους και Περιφέρειες εκ μέρους της ΕΓ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ζητώντας να μάθει τα περουσιακά στοιχεία και την ακριβή σύσταση του πληθυσμού.

Όσοι Δήμαρχοι ή Περιφερειάρχες έχουν υπογράψει το Σύμφωνο ΕΓ Συνεργασίας δεν δέχονται να βγαίνουν ψηφίσματα για τις γερμανικές οφειλές ή να μπαίνουν συνδιοργανωτές σε εκδηλώσεις για τις γερμανικές οφειλές όταν το ζητάει το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης  Γερμανικών Οφειλών. Εν αντιθέσει υπάρχουν Δήμαρχοι που αντιστέκονται στη λεηλασία και την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου.

Η Λαϊκή Ενότητα  Κορινθίας σας καλεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6μμ στη Πλατεία Συντάγματος και στις 7.30μμ σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου με θέμα ”ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ” με ομιλητές:

Κώστα  Ήσυχο μέλος ΠΣ ΛΑΕ, πρώην αν Υπουργός Άμυνας                        
Σαράντο Θεοδωρόπουλο , δικηγόρο, μέλος Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης  Γερμανικών Αποζημιώσεων  
Αλέξανδρο Κουτσομητόπουλο ,μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Αποζημιώσεων

Χαιρετίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.    

 Αναχώρηση
θα γίνει με ΙΧ από το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου
στις 17.00

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog