Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Και μετά “φταίει” το loutrakiblog;

- Advertisement -

Δεν είναι λίγες οι φορές, που κάποιος από τη Δημοτική Αρχή κάνει “επίθεση” στο loutrakiblog.gr για αναρτήσεις που θίγουν τα κακώς κείμενα. Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να μην γράψουμε εμείς κάτι αλλά να δημοσιεύσουμε τα σχόλια που έγιναν στη σελίδα του loutrakiblog στο facebook…

Σχόλια, που αφορούν στην προβολή της διοργάνωσης του Corinth Canal Paddle Crossing που ήταν από ελάχιστη έως ανύπαρκτη από πλευράς Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ούτε ένα Δελτίο Τύπου, ούτε μια αφίσα, παρά μόνο μια τυπική κοινοποίηση στη σελίδα του Δήμου στο facebook.

Το loutrakiblog.gr, θα συνεχίσει να προβάλει όπως θεωρεί αυτό καλύτερα τον τόπο, επισημαίνοντας παράλληλα τα λάθη της εκάστοτε δημοτικής Αρχής. Γιατί η δουλειά ενός Μέσου, δεν είναι να γλύφει αλλά να προβάλει τα θετικά και παράλληλα να στηλιτεύει τα αρνητικά…

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άσε βρε Άλεξ, τα ξέρουμε. Αν δεν είσασταν εσείς να δημοσιοποιήσετε τις ομορφιές της πόλης μας ΑΝΕΞΟΔΑ, ακόμη πιο κάτω θα είμασταν. Ενώ ο δήμος έφερε Σέρβους πράκτορες όπου σίγουρα κόστισαν αυτά, έστω με έναν μπουφέ, για να καταλήξει η δουλειά σε φιάσκο. Συνεπώς, εσείς αποτελεσματικότεροι χωρίς λεφτά, εκείνος μία τρύπα στο νερό ΜΕ λεφτά.

  2. Παρότι είμαι απο αυτούς που "γκρινιάζουν" για την ανυπαρκτη προβολή των εκδηλώσεων στο Δήμο μας απο τη Δημοτική Αρχή, στην συγκεκριμένη εκδήλωση, αν γινόταν περισσότερη προβολή, θα είχα πολύ μεγαλύτερο "πρόβλημα". Η εκδήλωση ΔΕΝ ήταν στις εκδηλώσεις που αποφασισε το Δημοτικό Συμβούλιο να στηρίξει. Ο λόγος προφανώς είναι οτι οι διοργανωτές δεν το ζητησαν (τουλάχιστον οχι έγκαιρα) απο το Δήμο.
    Μια παρέα που έκανε το χαβαλέ της να περάσει τη Διώρυγα το ανήγαγε σε ομαδική διάσχιση … μετά το έκανε "αγώνα"
    Η μεγάλη προβολή που πήρε το "Swim the Canal" τάραξε τα νερά και κάποιοι "ξυπνησαν"!!!
    Πριν 2 εβδομάδες "προκηρύχθηκε" απο την Ομοσπονδία που ανηκει το άθλημα "1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μέσης απόστασης" .
    Αυτά δεν δίνουν εικόνα οργάνωσης.
    Οπότε αγαπητοί συντάκτες του ιστολογίου αφήστε τη γκρίνια για άλλες εκδηλώσεις … είναι πολλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog