Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λιποθυμούν τα παιδιά στα σχολεία …

- Advertisement -

Σκηνές κατοχής έχουν αρχίσει να εκτυλίσσονται στα σχολεία , όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα σημειώνονται λιποθυμίες μικρών μαθητών από ασιτία!….

Οποιοσδήποτε διαβάζει αυτήν την είδηση και συνεχίζει να έχει ένα έστω μικρό ίχνος ανθρωπιάς μέσα του, δεν μπορεί να μην σοκάρεται και να μην βράζει από οργή!

Οργή απέναντι στους υπευθύνους της κατάστασης αυτής που έχουν όνομα και πολιτική ταυτότητα: Δεν είναι η κρίση γενικώς που φταίει, αλλά η βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικα!

Είναι η πολιτική αυτή που γεμίζει τη χώρα με στρατιές εξαθλιωμένων ανέργων που δεν μπορούν πλέον να δώσουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό στα παιδιά τους!

Μια και μόνη λέξη: Αίσχος!

αναρτήθηκε από @zapatistas

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιθανών να μην ξέρετε ότι στο 3ο Δημοτικό σχολείο Λουτρακιου υπάρχουν οικογενειες που τα παιδιά πάνε νηστικα χωρίς τίποτα στη τσάντα τους για πρωινο. Παρακαλώ πολύ εσείς εκεί στον Δήμο φροντιστε ΆΜΕΣΑ να ξαναλειτουργησειη κουζίνα διότι τα παιδιά αυτα τρωγανε δωρεάν μεσημεριανό μαζί με τα άλλα παιδιά.

  2. ναι αλλά ειπώθηκε ότι το περιστατικό ήταν φτιαχτό. Δεν φτάσαμε ακόμη την τεράστια πείνα στην Ουκρανία επί Σταλινικής εποχής, αλλά προς τα εκεί βαδίζουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog