Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προβληματισμός του Ι. Αλεξόπουλου – Τι συμβαίνει με τις αγροτικές επιδοτήσεις;

- Advertisement -

Τι συμβαίνει με τις αγροτικές επιδοτήσεις; Τον παρακάτω προβληματισμό του θέτει ένας νεαρός νέος αγρότης της Πελοποννήσου….

Απ’ ό,τι φαίνεται η κυβέρνηση δε λέει να σταματήσει πουθενά, έχει βάλει σκοπό τον αφανισμό παρά την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα. 
Μετά την τελευταία ανακοίνωση για τις παράνομες κατασχέσεις των αγροτικών επιδοτήσεων και των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ για όσους αγρότες έχουν οφειλές, ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. 
Είναι παράνομο να κατάσχονται αγροτικές επιδοτήσεις και αποζημιώσεις, διότι θέτουν τον παράγωγο σε μια θέση, στην οποία δεν μπορεί να καλλιεργήσει, όταν έχει πληγεί από κακοκαιρίες η άλλους παράγοντες και δεν έχει εισπράξει κέρδη από την παραγωγή του και έρχεται το κράτος και του κατάσχει τις αποζημιώσεις.
Μ’ αυτόν τον τρόπο τον καθιστούνε μη βιώσιμο με αποτέλεσμα την καταστροφή του παρά την ανάπτυξη του. 

Και ερωτώ πώς θα παράγει ο αγρότης όταν έχει καταστραφεί η σοδιά του και κατάσχονται οι αποζημιώσεις του; 

Πώς θα παράγει όταν έχουν κατασχεθεί οι βασικές του ενισχύσεις; 
Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι μια -ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ-

Λοιπόν, εμείς οι νέοι που έχουμε απομείνει, εμείς οι Νέοι Αγρότες θα αντισταθούμε και δε θα καλύψουμε καταστάσεις, δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέψει την αγροτική και παραγωγική τάξη του πρωτογενή τομέα. Δε φοβόμαστε τίποτα, είμαστε αυτοί που πραγματικά παράγουν, που πραγματικά δουλεύουν και έχουμε δικαιώματα και θα τα απαιτήσουμε!!!

Με εκτίμηση
Ιωάννης Αλεξόπουλος

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog