Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εικόνες που σοκάρουν… Σε τραγική κατάσταση οικογένεια στην Κορινθία

- Advertisement -

Για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Μπίτζιος πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χιλιομοδίου λέει τα πράγματα με το όνομά τους…
Η κατασταση της οικογενειας εχει ως εξης Η ανηλικη κορη της οικογενειας εχει κανει 6 επεμβασεις στο εντερο μετα απο νεκροτικη εντεροκολητιδα.Οι επεμβασεις του παιδιου ξεκινησαν απο δεκατεσαρων ημερων.Πριν ενα μηνα παρουσιασε πετρες στην χολη και χρηζει αμεσης επεμβασης.Η μητερα εχει ανεπαρκεια μητροειδους βαλβιδος και προχωρημενη φλεβικη ανεπαρκεια κατω ακρων με αποτελεσμα να μην μπορει να εργαστει.

Ο πατερας ειναι ανεργος 5 χρονια και εχει καρδιολογικο αλγος με αιματομα.Σε ολα αυτα και η ΔΕΗ τους εκοψε το ρευμα .Με δανικα λεφτα πηγαν να κανουν ρυθμιση.Το χρεωστουμενο ποσο ειναι 5000 ευρω.Τους εδωσαν 350 ευρω αλλα δεν τα δεχτηκαν.Την αλλην εβδομαδα θα τους εδιναν αλα 350 ευρω και παλι δεν δεχτηκαν.Ο πατερας εχει πιασει δουλεια εδω και 2 μηνες αλλα ειναι απληρωτος.
Το προβλημα της ΔΕΗ ειναι οτι ζητανε να γινουν συμβολαια του σπιτιου σε εναν απο τουσ κληρονομους οπως καταλαβαινετε ειναι αδυνατον να βρεθουν τα χρηματα.Επισης το παιδι χρειαζεται ειδικη διατροφη μεχρι να βρεθουν τα χρηματα να κανει την επεμβαση.Η οικογενεια ειναι ανασφαλιση οποιος μπορει να βοηθησει να επικοινωνισει μαζι μου.Χωρις ρευμα δεν μπορει να διαβασει ουτε να κανει τη διατροφη που χρειαζεται.
Η κατασταση γενικα ειναι απελπιστικη .Τα είπα όσο πιο ευγενικά μπορούσα τώρα στο τέλος όμως θα με δικαιολογήσετε να τους πω άντε γ@μηθείτε Σαπίλες ….Το ρεύμα συνδέθηκε για να μην Θρηνήσουμε κανα θύμα και εκεί ακόμα κλέφτες είναι το τιμολόγιο είναι 200 € και πληρώνουμε 500 νταβατζιλίκι καθήστε και κοιμηθεί τους καναπέδες καλό βράδυ…Εγώ πάντως σε τέτοιες καταστάσεις να με μπροστά!!!!!

Δημήτρης Μπίτζιος

πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χιλιομοδίου

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να και ένας πρόεδρος τοπικού συμβουλίου που κάνει και κάτι πιο ουσιαστικό από τις γνωματεύσεις για άδειες λειτουργίας καταστημάτων και επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού.
    Μπράβο σου και καλή συνέχεια στο έργο σου.

  2. Πολυ καλα τα λετε μονο που ειναι σε καθημερινη βαση στο καζινο λουτρακιου τι να πω …να συμβαινουν ολα αυτα και να ειναι στι καζινο το γνωριζουν και η πετρες μην κοροιδευομαστε

  3. Ναι ρε φιλαράκι εδώ όμως έκανε κάτι σωστό να το κατακρίνουμε? Το αν χρωστάει και πάει καζίνο δικό του πρόβλημα άλλο το αλλο το άλλο. Ούτε τον ξέρω προσωπικά απλά άκουσα κάτι σωστό και το χειροκροτώ όλα τα άλλα για μας είναι περιττά, για σένα ίσως οχι

  4. Φιλε 7.59 νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο και το παλικαρι που υποτιθετε πως βοηθησε και ο παθων αφου τους ξερουμε ζητανε να ανοιξουν και λογαριασμο μην τρελλαθουμε τωρα κομπινα στην κομπινα οποιος θελει να βοηθηση ας ψωνιση τροφιμα και οτι αλλο μπορει αυτη θα τα κανουν αορατα και το ωραιο ειναιοτι και ξερουμε τι κανουν και στο λουτρακι πουλανε και τσαμπουκα .

  5. Χαιρομαι παντος που τα ατομα που εχουν την σελιδα και την ελενχουν βγαζουν ολα τα σχολια οπως αυτα για το λουτρακι το καζιν ο μπραβο και παλι χιλια μπραβο ετσι γνωριζουν και αλλη κατι που δεν ξερουν γιατι ολοι δυσκολα ειμαστε συγχαρη τηρια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog