Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη: Εικόνες ντροπής στο Πάρκο Δεξαμενής

- Advertisement -

Το ιστορικό πάρκο της δεξαμενής,μοιάζει πιά με κρανίου τόπο…΄δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια την θλίψη ,που προκαλεί η εικόνα του αγαπημένου μας πάρκου…

Όσον αφορα δε την παιδική χαρά.η μάλλον ότι απέμεινε απο αυτήν,τι να πεί κανείς…είναι πλέον και μέρος επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα ,και την ασφάλεια των παιδιών,πού παίζουν εκεί…η αίσθηση της παρακμής, της αδιαφορίας, της εγκατάλειψης,είναι τόσο έντονη που προκαλεί όχι μόνον στενοχώρια ,αλλα΄και οργή..

Με αυτό το κείμενο θέλω να ζητήσω απο τον αξιότιμο κύριο αντιδήμαρχο Αθανάσιο Γεωργίου,να μας ενημερώσει ποιά είναι τα σχέδια του δήμου  για το πάρκο δεξαμενής και τί μέλλει γενέσθαι για την μετατροπή του σε ένα άλσος σύγχρονο,αναψυχής, αθλητισμού, διασκέδασης, πολιτισμου.Νά μας ενημερώσει με συγκεκριμένες αποφάσεις,τούς σχεδιασμούς που έχουν αποφασισθεί απο τον δήμο.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Δέδογλου Παύλος.

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτες δεν ειναι εικόνες ντροπής…. οι εικόνες ντροπής είναι λιγο πιο πάνω και είναι κρίμα ένα ακόμα καλοκαίρι πέρασε χωρις να εχει γινει τίποτα. Δυστυχώς το πάρκο ( το οποίο έχει και ονομασία η οποία δεν ειναι απλά "Παρκο Δεξαμενής" (όπως το λέμε όλοι μας) και συνεπώς προσβάλλεται και ο τιμώμενος) φιλοξενεί και ένα "θέατρο" που εχει επίσης "ονομαστεί" προς τιμήν ανθρώπου της Τεχνης.
    Το Πάρκο έχει ιστορία. Μέλλον όμως έχει?
    Σε ποιόν ανήκει το πάρκο???

  2. ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΥΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΥΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΕΙ ΘΥΜΗΘΗΤΕΤΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

  3. εδώ δεν υπαρχουν ψηφοι στη ματση στα σχολεια εχει δυο λακουβεσ μεγαλεσ μηνεσ τωρα η πισσα το καλοκαιρι ηταν ρευστη τωρα που θα πιασει παγγοσ θα την ριξουν για γελια η για κλαματα ολοι από εκει περνατε , στα μυδια σασ

  4. Καποτε πριν πολλα αυτο το παρκο εσφιζε απο ζωη εχει εκει τη λιμνουλα με το γεφυρακι και το μπαρακι που το ειχ εο Μογλης οσο το ειχε εκεινος ηταν ολα μια χαρα αλλα ηρθαν καποιοι και τον εδιωξαν δυστιχως και ακομα και σημερα οτι και να κανει παντα τον κυνηγανε

    αυτη η δημοτικη αρχη πρεπει να παραιτηθει χθες γιατι σε λιγο Λουτρακι δνε θα υοαρχει ετσι οπως το πανε

  5. Κρίμα,όμως έτσι είναι το παρκό εδω και χρόνια
    Αν έχετε πάει σε άλλες πόλεις τα πράγματα είναι χειρότερα αλλά τι να περιμένεις απο το Γκιώνη εδώ όταν υπήρχαν λεφτά δεν έκανε τίποτα θα κάνει τώρα

  6. Αυτό το πάρκο, για να ξέρετε και εσείς οι νεώτεροι….
    Θα έπρεπε να λεγόταν πάρκο ΄΄Δημ.Μάτση΄΄
    Αυτός ήταν ο δήμαρχος όπου εμπνεύστηκε για να απαλλοτριώσει αυτήν περιοχή, για να προστατεύσει την πηγάδα-δεξαμενή όπου τροφοδοτούσε όλο το Λουτράκι με νερό, και να κάνει το πάρκο αυτό σε χρόνια ποταπά.. (γύρω στο 1962-64)
    Ήταν δημοκρατικός, και εκλεγμένος από τους
    Λουτρακιωτό-Περαχωρίτες …!
    Και η Χούντα του Παπαδόπουλου τον καθαίρεσε, και έβαλε τα γνωστά τρία εγκάθετα τρία ονόματα, (1967-1974) όπου όλοι εμείς οι παλαιοί τα ξέρουμε…..
    Τα γράφω αυτά για την ιστορία του τόπου μου….!
    Τα οποία κάνεις δεν μπορεί να αμφισβήτηση…
    διότι κανείς δεν μπορεί να παραποίηση την ιστορία κύριοι….
    Ένας εμπαθής..

  7. Κάθε φορά κάποιος από εμάς φέρνει ένα θέμα στην δημοσιότητα έχοντας ως κίνητρο την αφύπνιση του δημοτικού προσωπικού ώστε κάτι να γίνει. Υγιέστατη πρόθεση εκ μέρους των πολιτών. Δείχνει ενδιαφέρον για τον τόπο και ζωντάνια. Το θέμα είναι ότι απευθυνόμαστε σε εντελώς "κουφούς" δημοτικούς άρχοντες που το δικό τους κίνητρο δεν αφορά τον τόπο αλλά την "πάρτη τους". Τι να περιμένει κανένας από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας;; Τι ;; Μηδέν από μηδέν ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΔΕΝ. Από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών;;Από τους υπόλοιπους;; Όλο σαχλαμάρες είναι και δήθεν ευαισθησίες και ηθική όταν τους πιάνουν στα πράσα.
    Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι έχουμε κάνει σοβαρότατο λάθος στην εκλογή της "φατρίας Γκιώνη" και δυστυχώς το πληρώνουμε με το ακριβότερο τίμημα.

    Γιώργος Παπανίκος

  8. Μην βιάζεσαι κε Παύλο …
    Μπορεί ο γεωπόνος μας να πιστεύει ότι αυτά τα ξερά-καμένα δένδρα, θα ξαναπετάξουν….!!!
    Ένας θυμωμένος..

  9. Ευκαιρία δίνεις στους κηπουρούς μας τώρα,
    κε Παύλο..
    Να πάνε να τα κόψουν …
    Και να κάνουν κανένα ξύλο για το τζάκι τους, χειμώνας έρχεται…!
    ΄΄το τερπνόν μετά του ωφελίμου
    Αλλιώς δεν γίνετε η δουλειά…..!!!!
    Αυτό είναι οι δημόσιοι υπαλληλίσκοι….
    ο θυμωμένος

  10. Έχω πληροφορίες ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας θα βαψει πορτοκαλί τους κορμούς των δέντρων για να τους αναβαθμίσει αισθητικά.
    Συνεπώς όλοι εσείς που βρίζετετε θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στα μάτια των ανθρώπων της δημοτικής αρχής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog