Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βροχή από γκολ !!! Σάρωσε ο Α.Ο.Περαχώρας !

- Advertisement -

O Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας έχοντας ανεβασμένο ηθικό, μετά την εκτός έδρας νίκη με τον Άγιο Γεώργιο, φιλοξένησε τη Πρόοδο Αγίου Βασιλείου στο γήπεδο “Γιάννης Στέφας” στη περιοχή των Ισθμίων…
.Ένα γήπεδο, που χρησιμοποιεί προσωρινά,για τις εντός έδρας υποχρεώσεις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού,η Περαχώρα ήταν στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς. Η ομάδα από τον Άγιο Βασίλη, ήταν στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με έντεκα βαθμούς,διαθέτοντας τη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με δύο γκολ παθητικό.
Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες, φάνηκε, ότι είχαν ως κύριο στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, όλα έδειχναν ότι το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο θα λήξει ισόπαλο δίχως τέρματα.Τελικά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 38’ λεπτό με ωραίο γυριστό σουτ του Κλάρου, ύστερα από αδράνεια της αμυντικής γραμμής της Περαχώρας.Έτσι οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ευρισκόμενοι πίσω στο σκορ.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κόντης πέρασε ως αλλάγη στη θέση του Καλογήρου.Με τη συμπλήρωση του 50ου λεπτού, σε μια αναστάτωση στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Κόντης ανατράπηκε, με το διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει την άσπρη βούλα.Ένα σφύριγμα το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίχτες του Άγιου Βασίλη.Ο Σιαμάς ευστόχησε από τα 11 βήματα,φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσια.
Αμέσως μετά την επιτεύξη του τέρματος,ο Γιώργος Καρυώτης πραγματοποίησε τη δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του.Στη θέση του Ντανιελ πέρασε ο πολύπειρος Γεωργάς,κάνοντας έτσι την ομάδα της Περαχώρας ακόμα πίο επιθετική.

Στο εικοσάλεπτο που ακολούθησε,οι γηπεδούχοι ήταν πραγματικά καταιγιστικοί.Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Παναγιώτης Κόντης, ο οποίος ταλαιπώρησε αρκετά τους αντιπάλους του, έδωσε προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την επίτευξη του δεύτερου τέρματος,ο Γεωργάς κινούμενος από τα δεξιά έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι.Ο επερχόμενος Λίντας, δίχως να το πολυσκεφτεί, έπιασε ένα δυνατό μονοκόματο σουτ στέλοντας τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του αντίπαλου πορτιέρο.Ένα γκολ που αποτελεί επιβράβευση για τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού αμυντικού.

Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας,συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, δείχνοντας διάθεση και για ένα τέταρτο γκολ.Έτσι στο 65ο λεπτό,ο Τζογανάκος κινούμενος αριστερά και συγκεκριμένα στο ύψος της μεγάλης περιοχής,πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί <<γάμα>> του CELA.Πρώτο γκολ για τον νεαρό επιθετικό με τη φανέλα της Περαχώρας.Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Κόντης,ο οποίος ύστερα από εξαιρετική ασιστ του Γεωργά, κινήθηκε στη πλάτη των αμυνόμενων σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να μεισώσουν σε 5-2,με γκολ του Τσώτου, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ενώ όλα είχαν κριθεί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ.Γ
Α’ Βοηθός: ΚΟΥΡΤΗΣ. Β
Β’ Βοηθός: ΕΥΘΥΜΙΟΥ.Η

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Cela, Μαχαίρας(62’ Τσώτος), Δαλαμαρίνης, Παρασκευόπουλος,  Κουτσούκος,  Ντερβίσι, Κορδώσης(62’ Μπίτζιος), Μαρμαράς, Κλάρος, Παπαδημητρίου(69’ Μπαρπιάς), Σκαρίμπας 
Προπονητής: Κουρούπης.Π 




Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Νικολού, Τσομπάς , Λίντας, Δόσχορης, Καλογερής(C), Ζύκα, Καλογήρου(46’ Κόντης.Π), Κυριαζής( 70’ Qentro), Σιαμάς, Τζογανάκος , Θοδωρι(52’ Γεωργάς) 
Προπονητής: Καρυώτης Γιώργος 





Παρακάτω μπορείτε να δείτε την βαθμόλογια για το πρωτάθλημα της Β’ Κορινθίας. 




                                               Αγώνες                    Βαθμούς 

1   Θύελλα Κ. Διμηνιού                       6  16 
2   Αγ. Γεώργιος                                  6  15 
3   ΑΟ Ρομά                                         6  13 
4   ΑΟ Περαχώρας                              6  11 
5   Πρόοδος Αγ. Βασιλείου                6  11 
6   Άρης Βοχαϊκού                              6  10 
7   Δάφνη Εξαμιλίων                          6   9 
8   Σαρωνικός Γαλατακίου                 6   9 
9   Αγ. Θεόδωροι                                5   8 
10   ΠΑΣ Κλένια                                  5   7 
11   ΑΟ Σπαθοβουνίου                        5   7 
12   ΠΑΟ Κουταλά                             5   3 
13  Φωκάς Αρχ. Κλεωνών                         5               1

14  Άρης Αρχ. Κορίνθου                           6               0

15 ΠΑΣ Κύψελος                                      5                0

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ομάδα έκπληξη της β κατηγορίας!!!
    Παίζοντας συνέχεια εκτός έδρας (λόγω ακαταλληλοτητας του γηπεδου) εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της χάρη στην πολύ καλη δουλεια του προπονητή Γιώργου Καριωτη.
    Έχοντας παίξει με τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας έχει "γκρεμίσει" κατά σειρά από την κορυφή την ομάδα του Βοχαικου (0-0) εκτός έδρας τον Αγ.Γεωργιο 0-1)εκτός έδρας κ απο την τριτη θέση την ομάδα του Αγ. Βασιλείου 5-2 εντός έδρας
    Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την βοήθειά τους στο τελευταίο παιγνίδι κ ευχόμαστε να είναι συνέχεια κοντά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog