Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ΛΑ.Ε. ενάντια στον νεοαποικιακό γερμανικό «Φουχτελισμό»

- Advertisement -

Δήλωση του Τάσου Κανταρά, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.) και υπεύθυνου για θέματα Αυτοδιοίκησης, σχετικά με το Συνέδριο της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης στο Ναύπλιο:…..
«Την Πέμπτη στο Ναύπλιο, συγκαλείται το 6ο συνέδριο της περίφημης Ελληνο Γερμανικής Συνέλευσης. Ενός νέο -αποικιακού θεσμού Γερμανικής έμπνευσης, που με το πρόσχημα της συνεργασίας, προωθεί τα Γερμανικά συμφέροντα σε τομείς όπως η ενέργεια, η αυτοδιοίκηση, η διαχείριση απορριμμάτων, η παιδεία κ.α.

Με την συναίνεση των προθύμων αυτοδιοικητικών του ευρύτερου μνημονιακού τόξου και την παρουσία του ειδικού απεσταλμένου της κ. Μέρκελ, υφυπουργού κ. Φούχτελ, επιχειρείται να προωθηθεί παραπέρα, ο στρατηγικός σχεδιασμός των Γερμανών επικυρίαρχων, που δεν είναι άλλος από την βαθύτερη διείσδυση στην οικονομική, πολιτική, κοινωνική ζωή της χώρας μας και την ολοκληρωτική λεηλασία του εθνικού μας πλούτου. Τώρα μάλιστα που η μεταλλαγμένη μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε και αποδέχτηκε πλήρως την πολιτική του Ευρωγερμανικού κατεστημένου, ο κ Φούχτελ κινείται υπό τις ευλογίες της.

Η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ), που πρωτοστατεί στον αγώνα ζωής που δίνει ο ελληνικός λαός ενάντια στα μνημόνια της καταστροφής και της υποταγής και ενάντια στο δουλικό στους δανειστές της χώρας μνημονιακό πολιτικό κατεστημένο, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στον νεοαποικιακό ρόλο του Φούχτελ και τον γερμανικό «Φουχτελισμό» στην Ελλάδα.

Η ΛΑ.Ε. καλεί τους πολίτες να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου.

Για να στείλουμε ένα μήνυμα, πως δεν είναι το μέλλον της πατρίδας μας ο Γκάουλάϊτερ Φούχτελ και το κράτος προτεκτοράτο. Για να βροντοφωνάξουμε, ενάντια στα μνημόνια, την υποτέλεια και την εξάρτηση. Για να βάλουμε ένα τέλος στην παρουσία της Ελληνογερμανικής Ένωσης στην πατρίδα μας».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ζήτω ο Φουχτελισμός, για να βάλετε μυαλό τσιπρολάγνοι!!!! Ανοίχτε τώρα νομισματοκοπεία για να τυπώσετε δραχμούλες κι εσείς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog