Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Μυλοκοπή από ψηλά : Δείτε χθεσινές εκπληκτικές αεροφωτογραφίες !!!!

- Advertisement -

Καταπληκτικές οι αεροφωτογραφίες που αλιεύσαμε από τη σελίδα “Aerofotografi Loutraki” στο fb…..

- Advertisement -

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιοι την έχουν κάνει δεύτερο σπίτι τους για παράνομες δραστηριότητες. Βλέπε αλιεία. Αλλά δεν μιλάει κανείς. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Δίχτυα,παραγαδια,ψαροντουφεκαδες,Δυναμίτης, ασύστολη και αλόγιστη αλιεία συγκεκριμένων ειδών.

  2. Ελα ντε πες τα ρε φίλε. Όλοι καταγγελουν ανώνυμα και μετά μουγκα. Αν γωνωριζεις κάτι πες το στην αστυνομία αλλιώς εισαι συνένοχος κύριε 10:19

  3. Το ποιο όμορφο-γραφικό μέρος του Κορινθιακού…!!
    Εκεί πήγαινα για ψαροντούφεκο -καταδύσεις από το 1975+++ ..
    Τότε το μέρος αυτό το ήξεραν μερικοί Περαχωρίτες και ελάχιστοι Λουτρακιώτες..
    Τότε δεν υπήρχε δρόμος.. μόνο με μηχανή πήγαινες…
    Και μηχανή είχα μόνο εγώ τότε…
    kawasaki 400 kz vinceraco….!!

  4. Γατάκια 2 Νοεμβρίου 2016 – 11:16 π.μ. και 2 Νοεμβρίου 2016 – 12:58 μ.μ. είστε πολύ λίγοι. Σας ευχαριστώ για την επιβεβαίωση ότι έτσι είναι.Και εσείς γνωρίζετε αλλά και εσείς στην μούγκα. Η πιο ουσιαστική απόδειξη είναι ότι επιβεβαιώνετε με τα σχόλια σας ότι ακριβώς έτσι είναι.
    Όποιος θέλει να ασχοληθεί με το θέμα ξέρει που θα απευθυνθεί. Και όλοι είναι ενήμεροι.
    Τώρα μέσα στα καβούκια σας ξανά παλιό τσουχτρίτσες.
    Αγαπητέ 3 Νοεμβρίου 2016 – 1:14 π.μ. οι Περαωρίτες το ήξεραν όλοι. Πευκάδες – Ρητίνη -Ρετσίνι όπως θές πές τους, τα μέρη ήταν γνωστά πριν ανακαλυφθεί η μηχανή. Τα ξύλα και το ρετσίνι με τα γαϊδούρια το έφερναν απο όλες τις περιοχές.

  5. ston 2;27 μ.μ
    Σωστά τα λες….
    Όμως οι Περαχωρίτες ήσαν σαν γάτες στην θάλασσα..
    Δεν έκαναν βουτιές στα 30 μέτρα, εκεί μπροστά από τους βράχους..
    όπου έχει άσπρη λάσπη στα 30 μέτρα….!
    Το μόνο όπου ήξεραν- έκαναν οι περισσότεροι ήταν να ρίχνουν δυναμίτες – εκκαθαρίσει των ψαριών, και του γόνου…!!
    Από πάνω από τον βράχο δεξιά προς την μικρή μυλοκοπή….?
    Όχι σε μένα αυτά… συμπατριώτη..

  6. Εγώ βρέ Θανάση όταν διοικούσε ο Πατακός,
    τους έφτυσα …
    Και πήγα βαπόρια- μετανάστης στην Αμερική, και την kawasa την έφερα από την Αμερική…
    Με λεφτά μετανάστη-με ιδρώτα… Και όχι με χρήματα όπου πείρα από την Χούντα, όπως αρκετοί επώνυμοι εδώ στο Λουτράκι….. Θέλεις ονόματα..??
    Άντε ρε μπρίκι..

  7. 8:07 μ.μ. όχι σε τα'μας αυτά. Εκείνος έφτασε ανώτατος αξιωματικός του Ελληνικού στρατού, ενώ εσύ έμεινες ένας απλός ανθυπιλαρχάκος της κλαδικής. Και τους κομπασμούς μετά θάνατον άσε τους. Τώρα ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

  8. 8:07 μ.μ. Πάλι εσύ;;;; Τί κάθεσαι και λες στους ανθρώπους; Σε παλαιότερη ανάρτησή σου μας είχες πει ότι είσαι ο παλαιότερος diver του Λουτρακίου με καταδύσεις από το 1972 (σημείωσε την ημερομηνία). Από το 1967 έως το 1972 ανεχόσουν την χούντα, ενώ την έφτυνες από το 1972 έως το 1973; (Διότι το '74 δεν διοικούσε πλέον). Καλά, έγινες αντιληπτός. Έκανες κι εσύ αντίσταση από απόσταση όπως οι άλλοι από το Παρίσι. Και κάτι ακόμη που ήθελα να σου πω από καιρό. Είχα ρωτήσει τις προάλλες τον Δημητράκο, τον Νταμάζο ντε, αν τον πλησίασες για να τον ξεψαχνίσεις για μένα! Το τι μου απάντησε το αντιλαμβάνεσαι και μόνος σου, μιας και ξέρεις την αλήθεια, αλλά όπως λέει και ο λαός, Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Π. Λέκκας

  9. Τιμές και δόξες ο κύριος! Καταδύτης, ψαράς, μεσίτης, ηλεκτρολόγος, ναυτικός, κολυμβητής 6 ταχυτήτων με κύπελλα, λάβαρα, μετάλλια, πλακέτες, πρασινοφρουρός, και τώρα και ντελιβεράς με kawasaki 400 kz vinceraco. Ένας πραγματικός πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης κυρολεκτικά.

  10. ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑWASAKI ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΤΟΥ ΠΑΛΥΛΟΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΛΒ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΕΡΟΠΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!

  11. ston 9:25 π.μ
    Άντε βρε μούφα με τοις κεφαλαίες μ…ς
    Τι να μου πεις εσύ εμένα…??
    Ο.κ αφού το θέλεις έτσι….. θα συνεχίσω έτσι…. μπας και καταλάβεις με ποιον μιλάς…
    Το πρώτο κατάστημα Αθλητικών ειδών, εγώ το έκανα τον Φεβρουάριο του 1976 -2000 στο Λουτράκι…
    αλλά και στην Κορινθία… και όχι μόνο….!!
    Εγώ πρώτος έφερα-έντυσα τους Λουτρακιώτες-τουρίστες με επώνυμα ρούχα-accessoar κ.α
    Ήτοι ρούχα- παπούτσια κ.α adidas-asics tiger-puma-converse-dunlop-le coq sportif-heads-lee vice-speedo κ.α
    όπλα browning-remington…
    Καταδυτικό υλικό technisub-mares-balco κ.α…
    Μετά με ακολούθησαν κάτι μούφες με ιμιτασιόν…
    Ψέματα είναι και αυτό…??
    Άντε ρε κορόιδο μαζέψου, όχι σε μένα τέτοια….
    ΥΓ Όσο για το μουσείο, το βάζω ………..
    Εγώ την ζωή έκανα, και την δουλειά μου, και δεν είχα χρόνο για πρασινοφρουρός – ή γαλάζιο παιδί – ή ΚΝΕ..
    Κάτι σαν και εσένα τον ξενέρωτο, και τον μπαμπά σου τα έκαναν αυτά…….

  12. 6:32 μ.μ. εσείς είσασταν με τις επώνυμες μάρκες? Σας ενθυμούμαι, διότι είχα αγοράσει από εσάς κάτι "Ζήτα Ελλάς"! Τα πρώτα μου παπούτσια μπάσκετ. Θυμάμαι είχατε μέσα και εκείνη την αφίσσα που έλεγε: "με Ζήτα Ελλάς, πουθενά δεν κολλάς". Ο νο.1 έμπορος σε όλο το Λουτράκι που έριχνε στ'αυτιά του carmelo κάτω στην Πυλαρινού. Ε, ρε αναμνήσεις. Είχατε και Strike με την άλλη την αφίσσα, "φοράει Strike και καρφώνει". Μα τί απέγινε το μαγαζί? Φύγατε από το Λουτράκι και το πήρατε στην Κόρινθο?

  13. ston 9:25 π.μ και 9:23 μ.μ
    Βλέπω απαντάτε και ποιο γρήγορα και από τους
    τηλεσχολιαστές…!!
    Στα ψιλά γράμματα της τρίτης σελίδας…..!!!!!

  14. Πράγματι, ο άνθρωπος είχε την καλύτερη κυνηγοψαρεμακαταδυτικοαθλητική μπουτίκ σε ολόκληρο τον νομός Κορινθίας, όχι μόνο στο Λουτράκι!

  15. Σωστά τα λες φίλε μου..12;15 μ.μ + 9:30 π.μ
    Όπως και να τα λες… εννοείς…..
    ΄΄κυνηγοψαρεμακαταδυτικοαθλητική μπουτίκ΄΄
    Με μια λέξει στα greeklish είναι μα λέξει :
    ΄΄ sports center ΄΄
    Έτσι λεγόταν το μαγαζί …!
    Δηλαδή δεν υπήρχαν μόνο επώνυμα παπούτσια-φόρμες κ.τ.λ ..
    Υπήρχαν ειδή ορειβασίας -όργανα γυμναστικής –πινγκ πονγκ-τένις-όλα τα περί ποδοσφαίρου-μπάσκετ-βόλεϊ-πόλο-κάμπινγκ-όλα περί καταδύσεων- μπουκάλες ρυθμιστές –βυθόμετρα…κ.α
    επίσης αντιπρόσωπος nike –fila…
    Ψέματα λέω πάλι βρέ μούφα 9:25 πμ…???
    Και όλα αυτά από της αρχές του 1976….!!
    Όπου δεν ήξερες εσύ και μπαμπά σου που παν τα τέσσαρα…!
    Άντε ρε όχι μαγκιές σε μένα….

  16. 6:32 μ.μ. Να ρωτήσω παρακαλώ ποιά είναι αυτή η διάσημη μάρκα lee-vice? Δεν νομίζω ότι υπάρχει, εκτός κι αν ήταν ειδικές παραγγελίες από Άνω Λιόσια ή Αγία Βαρβάρα αντί για Levi's.

  17. Ας είσαστε καλά, σας θυμάμαι. Ερχόμουν σε εσάς με τον πετέρα μου την περίοδο πριν το Πάσχα που αγοράσουμε όλοι κάποια καινούρια ρούχα να φορέσουμε στην Ανάσταση και παίρναμε καινούριο παντελόνι, καινούρια αθλητικά υποδήματα και θυμαρίσιο μέλι. Αν δεν κάνω λάθος, που είχατε πει στον πατέρα μου, είχατε δικό σας παραγωγό, όχι μέλι ζαχαρωμένο. Αλλά και η κεφαλογραβιέρα σας ήταν εξαιρετική που βάζαμε μέσα στο αρνί στην γέμιση. Από τις λίμνες Παπαϊωάννου κεφαλογραβιέρα. Τα πάντα είχατε, επιτυχημένος μεγαλέμπορος από τους λίγους!

  18. ρε φίλε, σου απαντάω εγώ. Εκ παραδρομής έγραψε ο κύριος lee vice. Φυσικά levi's εννοεί και έφερνε γνησιότατα προϊόντα, ήταν τότε το εργοστάσιο της levi's στην Καλαμάτα. Φυσικά με τα αμερικανικά standards φτιάχνονταν κατ'εντολήν της κεντρικής διοίκησης και εταιρείας. Αν ήταν μούφες, δεν θα τα άγγιζε καν. Άλλο πόσο να τα έφερνε στο μαγαζί του και να σπίλωνε την εξαίρετη φήμη του. Το λέω γιατί αγόραζα από το sport center. Φανταστικό μαγαζί και τεράστιο για τα τότε standards του Λουτρακίου. Αν το αναγάγουμε δηλαδή στην σημερινή εποχή, όπως επεκτάθηκε το Λουτράκι, το μαγαζί του ήταν ολόκληρο το Λουτράκι τότε. Άριστος έμπορας, ευγενέστατος, έκανε καταπληκτικά ανταγωνιστικές τιμές και ήταν καλοκάγαθος. Όχι στυγνός επιχειρηματίας που ήθελε τα λεφτά σου. Και ήξερε καλά τη δουλειά του, όχι αστεία. Απολύτως ενήμερος σε όλα και για όλα. Λείπουν τέτοιοι έμποροι από την πόλη μας την σήμερον ημέραν. Μέχρι και δολώματα είχε ή σε ενημέρωνε ποιά είναι τα καλύτερα δολώματα για ψάρεμα ή για κυνήγι με ξόβεργες. Καλά μιλάω κύριε sport center? Όχι να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει εδώ χάμου χωρίς να γνωρίζει.

  19. ston 10:20 π.μ
    Φίλε μου το ο ξέρεις το θέμα, έτσι ήταν όλα όπως τα περιγράφεις, είναι σωστά
    (εκτός της εξόβεργες….)
    Το μόνο όπου έκανα έφερνα πράγματα ποιότητας…!!
    με τιμές της Αθήνας –….
    Και αγαπούσα αυτό όπου έκανα…!!!
    Είμαι υπερήφανος ότι έφερα τα αθλητικά -σπορ για τους νέους μας, για να τους μυήσω σε αυτά στο Λουτράκι και όχι μόνο…
    Σε αυτήν εποχή αρχές 1976…!
    Και όχι μπάρ-καφέ – σουβλατζίδικο…!!
    Όσο για το levi΄s(R) ξέρω πως γράφετε..
    είχα χιλιάδες τιμολόγια από αυτήν εταιρεία…!!
    Το έγραψα έτσι για να γίνει κατανοητό και από τους παλαιούς.. ( .ήμαρτον…!!)
    Να είσαι καλά…

  20. 2:46 μ.μ. συγγνώμη, ίσως να έκανα λάθος για τις ξόβεργες και να μπερδεύτηκα με άλλο μαγαζί. Άλλωστε πάνε τόσα χρόνια από τότε. Πάντως θυμάμαι καλά που ερχόμασταν δύο φίλοι και σας λέγαμε τα κάλαντα Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά και μάλιστα προς το μεσημέρι. Και όχι μόνο δεν μας διώχνατε με αυτο το κλασσικό "τα'παν άλλοι", αλλά μας φιλοδωρούσατε και με καλό ποσό, γιατί μας θυμόσασταν τότε. 100, 150 δραχμές εκείνα τα χρόνια δεν ήταν όπως το ένα ευρώ τώρα. Αφού ο πατέρας μου έλεγε: "δηλαδή το καθαρό κέρδος του ανθρώπου (εκτός φόρων, ενοίκιο, ηλεκτρικό, κλπ) από αυτά που του αγοράζαμε, τα δίνει φιλοδώρημα στα παιδιά μας". Γι'αυτό σας είχε τεράστια εχτίμηση και σας συμπαθούσε ιδιαιτέρως. Γι'αυτό ήθελε από εσάς να ψωνίζουμε. Ακόμη αν εμείς ως παιδιά βλέπαμε κάπου αλλού κάτι που μας έρεσε, μου έλεγε ο πατέρας μου. Δηλαδή το sport center αποκλείεται να έχει κάτι ισάξιο? Πάμε πρώτα εκεί να ρίξουμε μια γενική ματιά, κι αν δεν σου αρέσει πάμε και στο άλλο. και τελικώς καταλήγαμε ΠΑΝΤΟΤΕ να αγοράζουμε από εσάς. Και δεν το μετανοιώσαμε ποτέ! Μα τί απέγινε το μαγαζί σας? Το κλείσατε εντελώς ή πουλήσατε την επιχείρηση σε άλλον? Αν δηλαδή έμποροι σαν κι εσάς κλείνουν, τότε οι άλλοι πρέπει να πάνε να κρεμαστούνε, που λέει ο λόγος.

  21. και συμπληρώνω: 100, 150 δραχμές εκείνα τα χρόνια τον ΚΑΘΕΝΑΝ από τους δυό μας, όχι και για τους δύο να το μοιραστούμε. Το σωστό να λέγεται!

  22. ston 7:07 μ.μ
    Εφόσον φιλαράκι μου έχεις περιέργεια..
    Το μαγαζί πήγαινε σφεντόνα απο το 1976-1992 περίπου….
    Μετά μπήκαν στην ζωή μας όπως ξέρεις τα σούπερ μάρκετ όπου πουλούσαν ποιο φτηνά από ότι εμείς αγοράζαμε…!!
    Έτσι το 1998 και μετά στράφηκα σε μεσιτικό γραφείο αστικών συμβάσεων…
    Όπου δεν τα πήγα καθόλου άσχημα…!!
    Με γραφείο Αγ. Ιωάννου 19 και μετά στο ξενοδοχείο ΄΄πλάζα΄΄ στο ημιυπόγειο αν θυμάσαι…?
    Όλα καλά λοιπόν, λύθηκαν τυχόν απορίες σου…?

  23. Εγώ ρώτησα από ευγένεια και μόνο για την κυνηγοψαρεμακαταδυτικοαθλητική μπουτίκ. Αν εσείς θεωρείτε περιέργεια το ενδιαφέρον μου, ασ'το καλύτερα. Σιγά μη με νοιάζει τι μεσιτικά γραφεία ανοίξατε ή δεν ανοίξατε στο κατόπιν και αν πήγαν ή δεν πήγαν σφεντόνα οι επιχειρήσεις σας. Σας συνιστώ να μάθετε να ξεχωρίζετε τις ερωτήσεις κάποιου και να απαντάτε συγκεκριμένα αντί να επεκτείνεστε σε ανούσια και αδιάφορα θέματα. Άκου λέει, Αξ. Ιωάννου 19 και μετά ξενοδοχείο ΄΄πλάζα΄΄. Λες και με νοιάζει αν ήταν ημιυπόγειο, ή ρετιρέ, ή απέναντι από το Πλάζα ή στο Περιγιάλι ή στην Ξυλοκέριζα ή στις Κουκουβάουνες ή στο Κατάκολο!

  24. Εγώ ρώτησα από ευγένεια και μόνο για την κυνηγοψαρεμακαταδυτικοαθλητική μπουτίκ. Αν εσείς θεωρείτε περιέργεια το ενδιαφέρον μου, ασ'το καλύτερα. Σιγά μη με νοιάζει μετά τι μεσιτικά γραφεία ανοίξατε ή δεν ανοίξατε και αν πήγαν ή δεν πήγαν σφεντόνα οι επιχειρήσεις σας. Σας συνιστώ να μάθετε να ξεχωρίζετε τις ερωτήσεις κάποιου και να απαντάτε συγκεκριμένα αντί να επεκτείνεστε σε ανούσια και αδιάφορα θέματα. Άκου λέει, Αγ. Ιωάννου 19 και μετά ξενοδοχείο ΄΄πλάζα΄΄. Λες και με νοιάζει αν ήταν ημιυπόγειο, ή ρετιρέ, ή απέναντι από το Πλάζα ή στο Περιγιάλι ή στην Ξυλοκέριζα ή στις Κουκουβάουνες ή στο Κατάκολο! Εντάξει? Λύθηκαν κι εσένα τυχόν απορίες σου?

  25. ΠΑΡΕ ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, "ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΘΕ?" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΚΑΙ LEE-VICE ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΚΟΣ" ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ! ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΛΕΩ ΕΓΩ!

  26. ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΑΥΛΑΚΗ; ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ: Το πρώτο κατάστημα Αθλητικών ειδών, εγώ το έκανα τον Φεβρουάριο του 1976-2000 στο Λουτράκι… ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕΣ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1998;
    ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ SUPERMARKET; ΠΩΛΟΥΣΕ ΤΟ SUPERMARKET όλα περί καταδύσεων-μπουκάλες ρυθμιστές–βυθόμετρα ΚΑΙ ΟΠΛΑ browning-remington;
    ΚΑΛΑ, ΑΣΕ, ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΣ…ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ KAWASAKI VINCERACO ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΝΑ ΜΑΡΣΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΒΕΛΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ Η ΠΑΘΗΣΗ ΣΟΥ…ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟ ΚΛΙΜΑ Ε-Π-Ι-Τ-Α-Κ-Τ-Ι-Κ-Ω-Σ!!!!!!!!!!!

  27. ston 7:24 μ.μ
    Εγώ απάντησα στον 7:07 μ.μ ….

    Εσύ δεν με ρώτησες τα κάτωθι….??

    Μα τί απέγινε το μαγαζί σας? Το κλείσατε εντελώς ή πουλήσατε την επιχείρηση σε άλλον? Αν δηλαδή έμποροι σαν κι εσάς κλείνουν, τότε οι άλλοι πρέπει να πάνε να κρεμαστούνε, που λέει ο λόγος.

    Έχεις επικοινωνία με το μυαλό σου…??

    ΥΓ ή γράφετε πολλοί, με διαφορετική έννοια…??

  28. Βρε βλάξ με της κεφαλαίες μ—ς από το 1998-2000 έκανα και της δυο δουλειές επιτρέπετε από τον νόμο….!!
    Δηλαδή και μεσίτης και Αθλητικά… με ένα ΤΕΒΕ…!
    Κάτι ποιο έξυπνο δεν μπορείς να βρεις να μας πεις…??
    Διυλίζεις το κώνωπα μια με το lee vice .. μία με της απόλυτες ημερομηνίες –μήνες- μέρες –ώρες -δευτερόλεπτα…!!
    Πριν 15-25-35-45 χρόνια ….!!!
    Μα με τόσο βλ@@κα μιλάω…???

  29. 11:56 μ.μ. σωστά, εγώ τα ρώτησα αυτά. Υπάρχει όμως καμία ερώτησή μου για το τι κάνατε μετά και που βρίσκονταν οι άλλες επιχειρήσεις σας? και για να σας λυθεί και η απορία κύριε sport center: ερχόμασταν πάντα στο μαγαζί σας να ψωνίσουμε διότι συχνά κάνατε λάθος στα ρέστα. Τότε δεν υπήρχαν ταμειακές μηχανές που σου έγραφαν το υπόλοιπο. Μόνος του έπρεπε να το υπολογίζει ο ταμίας. Οπότε αν, ας πούμε, κάνατε λάθος εις βάρος μας και μας δίνατε 570 δρχ λιγότερα, εμείς σας λέγαμε: α, με συγχωρείτε έγινε ένα λάθος. Δεν είναι τόσα αλλά 1.700. Εσείς, για να κρύψετε την άγνοιά σας περί απλής αριθμητικής, μας κοπανάγατε αμέσως ένα "α, συγγνώμη, παιδιά" και χωρίς να επαληθεύσετε τα λεγόμενά μας, μας δίνατε πράγματι 1.700 πίσω! Έχει τύχει να αγοράσω από εσάς αθλητικά παπούτσια με περίπου 40% της αξίας του (και όχι σε περίοδο εκπτώσεως) με τέτοια λάθη που έκανες. Πάντα ερχόμασταν παρέα ώστε να αγοράζουμε όλοι και όσο περισσότερα τα είδη στο ταμείο μπροστά, τόσο εσύ μπερδευόσουν. Αμ γι'αυτό σε ρώτησα αν τό'χεις ακόμη, να ερχόμουν να ψωνίσω στον γιό μου, μιας και τώρα, λόγω ηλικίας σου θα εκανες πιο γερά λάθη. Μιάς και δεν το'χεις, ε, τί να κρύψω τα χουνέρια που σου κάναμε; Σου έλυσα τις απορίες τώρα κύριε lee-vice, όπως σε είπε και ο άλλος;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog