Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εύγε! Οδηγός έπεσε πάνω στα φανάρια στο Κιάτο και τα κατέστρεψε (φωτο)

- Advertisement -

Όλοι γνωρίζουμε ότι στη διασταύρωση Πετμεζά Κιάτου [γέφυρα ποταμού Ελισσώνα] λειτουργούν από 10 ετίας και πλέον φωτεινοί σηματοδότες που ρυθμίζουν τη κυκλοφορία των οχημάτων στη διασταύρωση αυτή…

Το κόστος τοποθέτησής τους, με πρωτοβουλίες του υποφαινόμενου ως Αντιδημάρχου Καθαριότητας-προβλημάτων πόλης, ανήλθε στο ποσό των 100.000 Ευρώ χωρίς να επιβαρυνθεί ο Δήμος Σικυωνίων ούτε 1 Ευρώ.

Να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση υφίσταται η μεγαλύτερη κυκλοφορία οχημάτων, προς κάθε κατεύθυνση, σε όλη την ευρύτερη περιοχή, γεγονός που η λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών θεωρείται απαραίτητη γιατί συμβάλει τα μέγιστα στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία τους και κατ επέκταση στη προστασία των οδηγών- επιβατών των οχημάτων και των πεζών.

Την 27/28 –Οκτωβρίου οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε με το αυτοκίνητό του στους φωτεινούς σηματοδότες που βρίσκονται στη μέση της διασταύρωσης με αποτέλεσμα να τους καταστρέψει, με συνέπεια να σταματήσει η λειτουργία όλων των φωτεινών σηματοδοτών στη περιοχή.

Οι συνέπειες στη ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στη διασταύρωση και κατ επέκταση στη προστασία των οδηγών –επιβατών των οχημάτων και των πεζών είναι σημαντικές και άμεσα από τη Δημοτική αρχή πρέπει να γίνει η αποκατάσταση των φωτεινών σηματοδοτών και η λειτουργία τους .

Η Δημοτική αρχή σε συνεργασία με την Αστυνομία να ζητήσουν άμεσα από τον οδηγό του οχήματος και από την ασφάλεια που τον καλύπτει για τις υλικές ζημιές που προκαλεί την πλήρη αποκατάσταση των φωτεινών σηματοδοτών, χωρίς να επιβαρυνθούν οι Δημότες μας το κόστος αποκατάστασής τους».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog