Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η γελοιότητα δεν ανασχηματίζεται. Καταργείται! του Γιώργου Τέσση

- Advertisement -

Σύμφωνα με τα προεδρικά διατάγματα που στάλθηκαν στο ΣτΕ για έγκριση, η κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου δημιουργεί πέντε νέα υπουργεία. Τα τρία από αυτά είναι επανασύσταση παλαιών ενώ τα άλλα δυο είναι ολοκαίνουργια. Πρόκειται για το Υπουργείο Μετανάστευσης και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής…

Αυτό που κατάλαβε ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ότι το πρόβλημα της χώρας ήταν η έλλειψη του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και σκέφθηκε να φτιάξει ένα. Και να σφραγίδες και να ταμπέλες και δώσε υπουργούς και πάρε γραμματείς και φαρισαίους. Κατά τα άλλα η Γεροβασίλη βγάζοντας αφρούς, έλεγε ότι χάθηκαν τα λεφτά για τους παιδικούς σταθμούς και τις προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού επειδή το ΣτΕ ακύρωσε το νόμο Παππά.

Θα μπορούσαν βέβαια, να κόψουν τον μισθό του Καρανίκα ή τα έξοδα για την δημιουργία των νέων υπουργείων, αλλά αυτά είναι δύσκολα πράγματα για τους «διακινητές σανού». Τώρα που είπα σανό θυμήθηκα τον Νίκο Παππά και το ταξίδι του μαζί με τον Κύπριο δικηγόρο των offshore, στη Βενεζουέλα. Πήγανε λέει στη Βενεζουέλα για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αγοράσουμε τρόφιμα από αυτούς που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν. Μόνο σανό έχει πλεόνασμα η Βενεζουέλα, σαν αυτό που μοιράζει και η κυβέρνηση της Αθήνας. Παρεμπιπτόντως και οι Podemos πήγαιναν συχνά στη Βενεζουέλα, αλλά κάτι πουλάκια λένε ότι δεν πήγαιναν για να πάρουν απλά την… ευχή από τον Τσάβες.

Θυμάμαι μάλιστα την εποχή, που οι δικοί μας έλεγαν ότι θα έφερναν φθηνό πετρέλαιο από την Βενεζουέλα αλλά τελικά μάλλον τα καράβια κόλλησαν στο στενό Πέραμα- Παλούκια και τελικά το πετρέλαιο θα έχει 10 λεπτά περισσότερο φόρο σε σχέση με πέρυσι. Όμως κατά ένα μαγικό τρόπο, ενώ έχουν μειωθεί οι συντάξεις και έχει αυξηθεί η φορολογία, τα παιδάκια δεν πεινάνε πια, οι «Δεν Πληρώνω» έχουν πάει διακοπές και οι «αγανακτισμένοι» ξεθύμωσαν και είναι πλέον μια χαρά. Έτσι καταφέραμε και κάναμε μια ωραία παρέλαση χωρίς κόκκινους και μαύρους φασίστες, χωρίς μούντζες, βρισιές και φασαρίες.

Τελικά, όλο το πρόβλημα ήταν να κάτσει στη εξέδρα των επισήμων η κυρά Τασία, να βάλει στολή ο Καμμένος και να φτιαχτεί Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα μας πείτε κάτι για τα απλήρωτα δάνεια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ? για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια του Μητσοτάκη για την εφημερίδα του και την συμμετοχή του στο σκάνδαλο SIMENS ?Κάτι για το κλείσιμο της ΕΡΤ ? ή μήπως θέλετε να μας πείτε για πρωτοπαλίκαρα του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ !!

  2. Αδωνις και Βορίδης είναι δημοκρατικοί ογκόλιθοι σε σχέση με κάτι σταλινοθαυμαστές του κυβερνώντος κόμματος.Και αυτό φαίνεται από μακριά

  3. αμα περιμενουμε απο εσενα σωθηκαμε….ποιος εισαι εσυ που κανεις και κριτικη???αν η λυση στην ακυβερνησια συριζα εισαι εσυ παμε στον ισθμο να πηδηξουμε….

  4. δωσε πόνο γιώργο. κανε τους να σκουζουν και να σκυλιαζουν. οι ανθρωποι αυτοι τα ιδια εκαναν και οταν τα λεγες πριν ερθει η καταστροφη του συριζα. μονο η καρεκλιτσα τους ενδιαφερει και να συκοφαντουν οποιον εχει περισσοτερο μυαλο απο αυτους. ετσι προσπαθουν να κρυψουν τα χαλια τους.

  5. 7:54 μ.μ. εσύ τί την θέλεις την ΕΡΤ? Σε γλύκανε η προπαγάνδα της? Να την ακούς και να την βλέπεις τότε. Εμείς όμως τί φταίμε να την πληρώνουμε μαζί με όλους τους σταλινοστρατιώτες της που υπηρετούν τον φύρερ Τσίπρα?

  6. 7:54 μ.μ. γλυκαίνονται τα αυτιά σου εσένα να ακους την προπαγάνδα του σύριζα στην ΕΡΤ? Εμείς όμως τί φταίμε να την πληρώνουμε μαζί με τον σταλινοστρατό του εκεί μέσα?

  7. 9:36 μ.μ. και εσύ από την πείνα. Με το δελτίο ζούσαν στις κομμουνιστικές χώρες ρεεεεεε, αυτό είναι το μεγαλείο που θέλει να μας φέρει ο αλέξης σου!!!

  8. Το πασοκ με τη νδ εστρωσαν το δρομο και ηρθε ο τσιριζα να τον αποτελειωσει

    Κυριε Τ γιατι ποτε δεν παραδεχεστε οτι μαζι με το πασοκ τα εφαγε το κομμα που υποστηριζεται και οτι θα πρεπει να μας γυρισεται ολοι σας ολα οσα μας υφαρπαξατε απο το 74 μεχρι σημερα γιατι

  9. 10:32 μ.μ. Γιατί το Πασόκ είχε Τσοχατζόπουλους και Κουτσόγιωργες ενώ η ΝΔ τον Καραμανλή που δεν πήρε μέτρα όταν έπρεπε για ψηφοθηρικούς λόγους και διογκώθηκε το κακό. Μετά, το Πασόκ είχε τον Γιωργάκη που πανηγύριζε από το Καστελόριζο την είσοδό μας στο ΔΝΤ διότι δεν μπορούσε ο ίδιος να αναλάβει την πρωτοβουλία μέτρων εσωτερικά. Ο Σαμαράς όντως έκανε αξιόλογες ενέργειες στο να φρενάρει τον κατήφορο και να βγούμε πάλι στις αγορές, αλλά ήρθε ο Βαρουφάκης, όπου οι 7 μήνες καθυστέρησής του στις διαπραγματεύσεις του στην Ε.Ε. πέτυχε το να μετονομάσουμε την "τρόικα" σε θεσμούς, μας κόστισε πάνω από 100 δις, μας έφερε τα capital controls και μας γύρισε τόσο πίσω όσο στην φτωχευμένη Ελλάδα του Τρικούπη. Καλά, ο Τσίπρας είναι ερωτευμένος με την εξουσία. Αυτός είναι εντελώς εκτός συναγωνισμού. Τον Τέσση περιμένεις να στα πει αυτά; Αλλά εδώ δεν μπορείς να σκέφτεσαι πότε μπαίνει κατάληξη ρήματος το αι και πότε το ε. Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν να σκεφτόσουν τα άνωθεν;

  10. Μπράβο Γιώργο, ανοιχτές και σταράτες κουβέντες, όχι λαϊκιστικά μισόλογα. Ρίχ'τους στ'αυτιά, με την ωμή γλώσσα της αληθείας. Όσο σε διαβάζω, τόσο το πολύ σε εκτιμώ!!!!

  11. Η Ν.Δ είναι τόσο νέα όσο το Λαϊκό κόμμα και η Ε.Ρ.Ε και τόσο Δημοκρατική όσο τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog