Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Ζητούνται άτομα για φύλαξη κτιρίων

- Advertisement -

Διαβάστε την αγγελία…

ZHTOYNTAI άτομα για φύλαξη κτιρίων με κατοχή άδειας υπηρεσιών ασφαλείας για την περιοχή Κορίνθου. Τηλ: 6981 176289, 210 6195754, ώρες επικοινωνίας: 17:00-19:00.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 12:00 μ.μ. ρε στόκε γι'αυτό υποτίθεται ότι ψήφισες σύριζα, για να αλλάξει τα κακώς κείμενα και να ελέγξει φαινόμενα εκμετάλλευσης. Άλλαξε τίποτα απ'αυτά ο πρόεδρος του 15μελούς? Μόνο τη φορολογία άλλαξε και βόλεψε τους ημετέρους στο δημόσιο. Οπότε στα συντρόφια σου τρέχα να παραπονεθείς. Αν η κοιλίτσα σου δεν γέμιζε από το χατζιλικάκι του μπαμπά και της μαμάς και είχες οικογένεια να θρέψεις, θα σου'λεγα μετά εγώ τι θα'γραφες. κατουρημένες ποδιές θα φυλούσες για 300 ευρώ με 8-ωρη απασχόληση. Άντε μπράβο, κάνε μας τη χάρη.

  2. 12:00, ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ. ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΕΓΙΝΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ; ΣΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ;

  3. 12:00. Άλα της, που σε βρίκαμε εσένα ρε? Εσύ είσαι ωραίος και δίκαιος εργοδότης φαίνεται. Να έρθουμε να δουλέψουμε σε σένα που παρέχεις τα πάντα στον εργάτη? Όνομα, διεύθυνση. Έλα, κι αν είσαι κομπλέ από προσωπικό, είσαι καλός εσύ, όλο και κάπου θα μας βολέψεις κι εμάς. 2 είμαστε μόνο, εγώ και ο κουνιάδος μου. Δεν είμαστε κανας λόχος!

  4. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ "ΡΙΧΝΕΙ" ΑΒΕΡΤΑ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ, τόσο από πλευράς ηλικίας υποψηφίου για εργασία με αφορμή το όριο ετούτης, όσο και από πλευράς πνευματικής μορφώσεως με αφορμή τα πολλαπλά ή στοιχειώδη προσόντα που κατέχει
    κάθε υποψήφιος… Το έχετε συνειδητοποιήσει καθόλου αυτό ή όχι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog