Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Είναι αλήθεια ότι…

- Advertisement -

Την προηγουμένη εβδομάδα, δύο σκυλιά, δάγκωσαν, δύο μαθητές σχολείου στο Λουτράκι…

Αληθεύει ότι ο Δντης κάλεσε τους μαθητές να ενημερώσουν τους γονείς τους ώστε να αποστείλουν εκείνοι έγγραφο διαμαρτυρίας γιατί το δικό τους το έγγραφο, ο Δήμος δείχνει να το αγνοεί;

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπάρχει αγέλη αδέσποτων που με την προστασία των φιλοζωων δεσπόζει στην περιοχή. Είναι απαραδεκτοι όλοι τους. Βάζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους μπροστά γιατί είναι όλοι ανεύθυνοι.
    Ο Δήμος για μία ακόμη φορά, είναι απών.

  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ Ο ΠΕΡΡΑΣ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΑΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΖΩΝ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΙΜΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΜΑΤΖ ΤΗΣ Ο ΠΕΡΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ Ο ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ.Ο ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΕΙ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑ ΕΥΡΩΠΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ.ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.

  3. Γιατι περιεργο ειναι?Πρεπει δυστυχως να μεριμνησουμε μονοι μας ως πολιτες για την κατασταση που επικρατει με τα αδεσποτα σε αυτη την πολη.Επισης να ενημερωθει ο κοσμος οτι οποιος περιθαλπτει – ταιζει αδεσποτο ειναι υπευθυνος γι αυτο και να ζητειται ευθυνη για οτιδηποτε συμβει .Και να αφησουν τις αηδιες κατι δηθεν φιλοζωοι που βρηκαν στοχο της ζωης τους να κοβουν βολτες με τα αδεσποτα.Αφου ειναι τοσο καλοι ας προσφερουν εθελοντικη εργασια στον δημο να καθαριζουν τα κοπρανα των αδεσποτων που εχουν γεμισει το Λουτρακι.

  4. στο παρκο δεξαμενης εχουν κανει καταφυγιο σκυλων και δεν μιλαει κανεις.κ περρα θα δειτε επιτελους το σοβαρο αυτο θεμᨴ΄΄

  5. Μία πρόταση: Έκτακτο, δημοτικό τέλος, στείρωση κ εγκλεισμός όλων των αδέσποτων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε συνεργασία με τις φιλοζωικές εταιρίες. Το πρόβλημα είναι τεράστιο, ας μην το εκμεταλλεύοναι οι ίδιοι συνεχώς υβρίζοντας τη δημοτική αρχή γιατί με τον τρόπο αυτό χάνουν το όποιο δίκιο τους. Ας συμφωνήσουν λοιπόν νυν κ πρώην κ ας λύσουν από κοινού το πρόβλημα άμεδα, πριν να είναι αργά!

  6. Όταν ειχα επισημανει εδώ το πρόβλημα περυσι για τις αγελες με τα αδεσποτα καποιοι παρεξηγηθηκαν και καποιοι αδιαφορησαν.Τα προβλήματα όμως δε λυνονται από μονα τους,χρειαζεται αγωνας και όχι αδιαφορια.

  7. εάν πειράξουν το παιδί μου,την άλλη μέρα θα τα αφανισω. Είμαι ξεκάθαρος. Κάτι δήθεν φιλοζωοι τα άφησαν τα ζωντανά στον δρόμο γιατί τα βαρέθηκαν. Δεν βρέθηκαν από μόνα τους. Αλλά μπροστά στο δίλημμα το παιδί μου ή τα σκυλιά, είμαι ξεκάθαρος. Το παιδί μου. Όποιος ή όποια θέλει να τα προστατεύσει,να πάνε να τα μαζέψουν αύριο. Δε με νοιάζει ποιος ή τι. Με νοιάζει η ασφάλεια του παιδιού μου και μονο.

  8. Παιδιά υπάρχει νομοθεσία που δεν εφαρμόζεται από τους περισσότερους Δήμους!
    Στα Ίσθμια είναι τραγική η κατάσταση.
    Δεν έρχεται ούτε ταχυδρόμος, ούτε ντελιβεράς, ούτε κούριερ! Και δεν υπερβάλω καθόλου. Ρωτήστε στα ΕΛΤΑ ή στις εταιρίες ταχυμεταφορών. Τους παίρνουν στο κυνήγι ολόκληρες αγέλες!
    Αλλά και στο Λουτράκι… δεν νοείται ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ Δήμος να έχει τα πεζοδρόμια, τα πάρκα και το κεντρικότερο σημείο-βιτρίνα της πόλης του δηλ. την παραλία(!) "ναρκοπέδιο" από τα κόπρανα των αδέσποτων…
    Και οι δήθεν φιλόζωοι, ας μαζέψουν και κανένα κακάκι των σκυλιών τους. Δεν είναι ντροπή. Ούτε όταν μεγαλώσει και αυξηθούν τα έξοδά του (κτηνίατρος, εμβόλια, τροφές) να το παρατάνε στο δρόμο. Έχουν ψυχή και αυτά. Όποιος σκοπεύει να πάρει κατοικίδιο επωμίζεται μεγάλη ευθύνη απέναντί του και απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.
    Λίγοι είναι οι πραγματικοί φιλόζωοι που τηρούν όλα τα ανωτέρω.

  9. Το πρόβλημα δεν είναι τα ζώα αλλά αυτοί που τα αγοράζουν και μετά τα παρατάνε στους δρόμους.
    Όσο για εσάς που σάς ενοχλεί οτιδήποτε ζωντανό εκτός από το τομάρι σας να μαζέψετε τα σκουπίδια σας απο όλα τα Ρέματα της περιοχής, τα σκουπίδια σάς απο τις παραλίες και τις θάλασσες αυτά δεν σας ενοχλούν όσο τα κακακια των σκύλων.
    Αν η πόλη είναι βρώμικη δεν φταίνε τα ζώα αλλά τα δίποδα ζωα που κατοικούν στο Λουτράκι!!!

  10. εαν αποκαλείς το παιδί μου τομάρι, σε σχέση με τα σκυλιά αντιλαμβάνομαι την αξία που δίνεις στην ανθρώπινη ζωή σε σχέση με τα ζώα. Αλλά δεν θα πρέπει να διαφέρεις και πολύ για να καταφέρεις να κάνεις αυτή την σύγκριση και στο σχόλιο σου σχετικά με τα ζώα και τους ανθρώπους.
    Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι ότι φταίνε τα δίποδα για τον ευτελισμό των δίποδων αλλά εδώ κινείτε κανείς νομικά. Έτσι; Δεν είδα να καταδικάζεται κάποιος που έχει παρατήσει το σκυλί του στο δρόμο και στην τύχη του. Δεν είδα να διώκεται κανείς ιδιοκτήτης σκύλου που δεν έχει τσιπάκι. Δεν είδα να σας πιάνει η ευαισθησία και να μαζέψετε τα σκυλιά και τις αγέλες που δημιουργούνται. Φιλόζωος ταίζοντας τα μόνο στον δρόμο γίνομαι και εγω. Τέτοιους φτηνούς φιλόζωους ξέρω πολλούς. Με ένα πιάτο στην κάθε γωνία και τα ζωντναά πανε και τρώνε και επιβιώνουν. Το κακό που γίνεται παρα πέρα δεν τους νοιάζει Απλά εκτιμά ότι ο καθένας έχει πράξει το καθήκον του, ταίζοντας τα αδέσποτα.
    Εάν είναι κάποιος φιλόζωος, να τα πάρει σπίτι του, γιατί το ξαν τονίζω και το ξανα λέω όσο και εάν δεν μου αρέσει. Μπροστά στην προστασία του παιδιού μου απο την κάθε αγέλη σκύλων και αδέσποτων, θα το προστατεύσω και θα γίνω εγώ εκείνος που δεν θα ξέρει κανείς τι και που βρίσκεται το κάθε ζωντανό. Βάρδα και μην μου πειράξουν το παιδί μου. Τι σύλλογοι καθηγητών τι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων τι Δήμος και τι κοινωνία ολόκληρη, θα σας ξεσκίσω όλους. Με όποιον τρόπο μπορώ.
    Βάρδα. Τίποτα άλλο.
    Και ελπίζω και άλλοι γονείς να πράξουν το ίδιο όσο στενάχωρο και ατυχές θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει το γεγονός αυτό.

  11. πρώτα από ολα δεν ξεχωρίζω τις ζωές ανθρωπων και ζώων σέβομαι ίσως περισσότερο τα ζωα από τούς <> αν μάλιστα συμπεριφέρονται σαν και εσένα.

  12. Για να σέβεσαι τα ζώα περισσότερο από τους ανθρώπους, αντιλαμβάνομαι την δυσκολία σου να συνυπάρξεις μαζί τους. Προτιμάς την υποδούλωση, αφέντη.
    Ρε κάτι παλικάρια που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Σιγά το καλσόν.
    Είπαμε. Η επικοινωνία είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Γι'αυτό επιλέγεις τα ζώα, επειδή από την φύση τους είναι εξαρτώμενα σε κάτι, όπως εσύ.Μεγάλε,είσαι σπουδαίος. Μόνο σε μονολόγους. Γιατί τα ζώα δεν μιλάνε. Προσπαθούν να επιβιώσουν. Ειδικά μαζί σου.
    Έλα ρε γίγαντα. Έλα ρε σπουδαίε. Υπέρτατε, της φυλής των αδυνάτων και των απανταχού ζωντανών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog