Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποφεύγει να τοποθετήσει στην Αριστερά το κόμμα της η Κωνσταντοπούλου

- Advertisement -

Σε σχετική ερώτηση από τον δημοσιογράφο η Αρχηγός της Πλεύσης Ελευθερίας αποφεύγει να τοποθετήσει το κόμμα της Αριστερά ή στην Κεντροαριστερά. Δηλώνει μόνο: «δύναμη απελευθέρωσης, πολύ σκληρής ουσιαστικής δουλειάς, σύγκρουσης, ρήξης, ανατροπής και δημιουργίας¨….»….

Η ερώτηση αυτή αφορά την ουσία της πολιτικής,. Αποφεύγοντας να απαντήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφεύγει να δώσει πρόσημο στην προσπάθεια της. Ουσιαστικά αποφεύγει να δηλώσει ποιο κομμάτι της κοινωνίας στοχεύει να υπηρετήσει.

Ίσως αυτό το «φλου» πολιτικό στίγμα να βοηθά.Ίσως το να μην κάνει κόμμα με οργανώσεις βάσης, στελέχη, διαδικασίες, ομάδες παραγωγής πολιτικής, να έχει ενδιαφέρον πολιτικά…

Ίσως με αυτό το στίγμα περιστασιακά να διεισδύει σε ένα ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό που καταναλώνει κόμματα εδώ και έξι χρόνια χωρίς να συμμετέχει σε αυτά.

Αποφεύγοντας να τοποθετηθεί στο σκηνικό που δομηθηκε από την Γαλλική επανάσταση στην Ευρώπη και αποφεύγοντας να δημιουργήσει κόμμα στελέχη οργανώσεις βάσης η πλεύση ελευθερίας παραμένει το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ένα κόμμα που όχι τυχαία δεν έχει γεννήσει κάτι νέο σε επίπεδο προσώπων ή ιδεών. Διότι είναι σαφές ότι ούτε οι δικαστικές κινήσεις ουτε η επιτροπή ελέγχου του χρέους είναι κάτι νέο, άλλα βρίσκονται κάπου στο 2012.

Έτσι όμως η Ζωή είναι ευάλωτη όσο ένα τηλεοπτικό προϊόν. Το θυμάσαι όσο διαφημίζεται κάθε βδομάδα στο Σκάι…

Δείτε το video από την παρουσία της αρχηγού της πλεύσης στο Γιώργο Αυτιά και ειδικότερα το επίμαχο απόσπασμα απο το 11:30 και μετα

http://papaioannou-giannis.net/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog