Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Κυνηγετικός Σύλλογος Λουτρακίου ζητά εθελοντές ! Δείτε γιατί:

- Advertisement -

“Ο Κυνηγετικός σύλλογος Λουτρακίου, προσπαθεί τα 8 τελευταία χρόνια να δημιουργήσει ενα νεο χώρο πρασίνου στη καρδιά του Υδροφόρου Ορίζοντα. Έχουμε φυτέψει πανω απο δύο χιλιαδες φυτά ,ενω η έκταση του υπερβαίνει τα 50 στρέμματα….
Καταβάλλουμε μια υπερπροσπάθεια, ιδιαίτερα τους τρείς καλοκαιρινούς μήνες για να διατηρηθουν. Ψάχνουμε εθελοντές, γιατί είμαστε λίγοι. Αρχίζει και φαίνεται η διαμόρφωση και για του λογου το αληθές σας κοινοποιω τη φωτογραφία.”


Αυτή την ανάρτηση έκανε ο κ. Θάνος Βλαχοδημήτρης, μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λουτρακίου, στην προσωπική του σελίδα στο fb.
Σχόλιο Loutrakiblog.gr:Αξιέπαινη προσπάθεια από τα μέλη  του κυνηγετικού συλλόγου και μακάρι να βρεθούν άνθρωποι που θα βοηθήσουν ! Ο σκοπός της αναδημοσίευσης είναι αυτός ακριβώς ! Να το μάθουν όσοι περισσότεροι γίνεται!
Δείτε τις φωτο από την περιοχή :
         

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. επισης να ενημερωσουμε τους κυνηγους αλλα περισσοτερο τους φιλους που ενδιαφερονται, οτι σημερα παραλαβαμε αλλα 100 δενδρα διαφορων ειδων (μουριες,ευκαλυπτους,ψευδοκερασιες, χαρουπιες καρυδιες) τα οποια θα φυτευτουν εντος της εβδομαδας.Επιπλεον εχουμε κανει ολες τις ενεργειες για να μας παραχωρηθουν απο τη Διευθυνση Αναδασωσεων Αττικης μεσα στο Δεκεμβρη αλλα 700 δενδρα εντελως δωρεαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog