Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεγάλη συμμετοχή στον 7ο δημόσιο θηλασμό στον Πεζόδρομο της Κορίνθου (φώτο)

- Advertisement -

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για έβδομη χρονιά στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικων Ομάδων….Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργάνωσε τον 7ο Πανελλήνιο Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό με την εκδήλωση της στον Πεζόδρομο της Κορίνθου.

Oι Φωτογραφίες είναι θολές, σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Από Korinthostv.gr
- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ .ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΑ ΕΔΩ ΖΩΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ . ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ . ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ .
    ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΟΥΡΙΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ?

  2. ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ 8΄¨09 ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.

  3. Αυτά που λέτε περί κατουρηματος και περί σερβιετας είναι ανοησίες. Το ίδιο είναι; Ο θηλασμός είναι δώρο ζωής αν δεν το έχετε καταλάβει. Και ο σκοπος είναι η απενοχοποιηση της γυναίκας που θηλάζει το μωρο της. Γιατι υπάρχουν άντρες σας εσάς που αντί να κοιτάζουν την ουσία κοιτανε το βυζί της μάνας που θηλάζει. Και προσβάλλονται. Τι να πω;
    Ήμουνα σε ένα σταθμό λεοφωρειων και ενα μωράκι έκλαιγε. Έβγαλε η μάνα να το θηλασει. Πετάχτηκαν κάποιοι που θιχτηκαν και έλεγαν στη γυναίκα κουταμάρες. Ευτυχώς που ο υπόλοιπος κόσμος που ήταν εκεί τους έβαλαν στη θέση τους. Δε σας πειράζουν όμως οι ξεβρακωτες που κυκλοφορούν στο δρόμο δε σας προσβάλουν. Σας θιγει η μάνα που θηλάζει το μωρο της. Ρε 500 μνημονια και αν θα γίνουμε άνθρωποι.
    Ένας φιλος

  4. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ 10"16 Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ . ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ? ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ .
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΘΕΝΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΝ ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

  5. Το καλύτερο είναι να γεννάτε σε δημόσια νοσοκομεία που το θηλασμό τον έχουν κάνει σημαία (δες "Ελενα") παρά στα ιδιωτικά μαιευτήρια που για λόγους ευνόητους, με το παραμικρό, σε ωθούν στο …………….. μπιμπερό.
    Όλα τ' άλλα είναι σαχλαμάρες.

  6. 10""16 η μανα σου μαζευε τις γειτονισσες και πηγαιναν να σας ταισουν ολες μαζι στην παραλια του λουτρακιου η της κορινθου? τα χεις μπερδεμενα μαλλον .

    μετα τις παρελασεις των γκει τα τελευταια χρονια εγινε και ο θηλασμος δημοσιος και θα χουμε και συνεχεια . το κακο ειναι οτι μας πασσαρουν καθε τι παπαρια που σκεφτεται ο καθενας στο κοσμο και οι υπολοιποι το υιοθετουν .

    πριν μηνες τρεχανε πολλοι να πιασουν ποκεμον με το κινητο .
    γελανε και τα τσιμεντα με το ποσο μαλακια κουβαλαει ο λαος στο κεφαλι του.

    εχουμε τελικα δρομο μεχρι να φτασουμε πατο.

  7. Δηλαδη εσενα δεν σου χρειαζεται μνημονιο γιατι εισαι ανοιχτομυαλη ε ? καλα λεει ο αλλος και η αναγκη μας … ειναι κατι φυσικο , να πηγαινουμε στο πηγασο να κανουμε τα τσισακια? δεν υπαρχει ντροπη ουτε σε αυτο τοτε . Βασικα δεν ειναι θεμα ντροπης ο θηλασμος απλα σαν τα προβατα πατε σε καθε μοδα που σας πασσαρουν .Εννοειται οτι πρεπει να θηλαζουν τα μωρα αλλα οχι καθε λιγο το βυζι εξω γιατι το λεει η μοδα ..και για πιο μεγαλα μωρα μπορεις καλλιστα να το μαζεψεις σε μπιμπερο και να του το δωσεις οταν πεινασει.Και ποσες ωρες θα γυρνας στους δρομους με ενα μωρο 2-3 μηνων για να καθεσαι να το θηλαζεις στις καφετεριες και τους δρομους? . Απλα γινεται για λογους προκλητικοτητας ολο αυτο νομιζω . Και εξαλλου με τις γυριστρες που υπαρχουν πλεον λογικο να βλεπουν θεικο να κανουν δημοσιο θηλασμο ,λες και οι μαναδες μας που μας θηλαζαν μεσα εκαναν κακο στα μωρα και ξαφνικα ειναι θειο δωρο ο δημοσιος θηλασμος .

  8. Φιλε μου και το χεσιμο δωρο ζωης ειναι, τι σημαινει οτι πρεπει να βγουμε δημοσια για χεσιμο? Και το σεξ δωρο ζωης ειναι πρεπει να βγουμε δημοσια ολοι? Ο θηλασμος ειναι πολυ προσωπικη στιγμη της μανας κ του παιδιου, πρεπει να υπαρχει ησυχια και ηρεμια εκεινη την ωρα, αν εσυ νομιζει οτι ειναι πιο ωραια σε ενα πολυκαταστημα με ολο αυτο το θορυβο γυρω γυρω, τοτε εγω προτεινω απο δω και περα να βγουμε και την ωρα που τρωμε να χεζουμε να γαμ@με να κλανουμε να κανουμε εμετο, ολα ταυτοχρονα ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.Εγω φιλε μου βλεπω οτι με το τρεξιμο που ριχνουμε να τα προλαβουμε ολα το μονο που βλεπω να προλαβαινουμε ολο και περισσοτεροι, ειναι ο καρκινος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog