Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Υποψήφιος για το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ ο Χάρης Μαρίνης

- Advertisement -



Στις 11-12 και 13 Νοεμβρίου, διενεργείται το 3ο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ. Ο Συντονιστής των ΑΝΕΛ Κορινθίας και Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος κ. Χάρης Μαρίνης, θα θέσει υποψηφιότητα για την επανεκλογή του, έτσι ώστε ο Νομός Κορινθίας να εκπροσωπείται με την παρουσία του. Δείτε την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb….



“2012-2016 Ανεξάρτητοι Έλληνες. Τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις και ένα Δημοψήφισμα . Πάντα παρόν . 1ο -2ο &3ο Συνέδριο ΑΝΕΛ . Και εκεί παρών . Από την θέση του Συντονιστή Κορινθίας και του Μέλους του Εθνικού Συμβουλίου είμαι από τότε έως και σήμερα και εγώ στην πρώτη γραμμή του Αγώνα , όπως Άλλωστε και όλοι οι συναγωνιστές του Κινήματος μας προσφέροντας τις υπηρεσίες μας για την ανάδειξη του στην Περιφέρεια μας .Πιστεύω ότι στον Νομό μου ο Αγώνας μου έχει δώσει καλά αποτελέσματα, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το όνομα μου είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τους ΑΝΕΛ και οι ΑΝΕΛ με το όνομά μου. Έτσι λοιπόν νοιώθοντας δυνατός και έχοντας πολλά αποθέματα θέλησης να προσφέρω για το κίνημα μας θα θέσω για μια ακόμα φορά τον εαυτόν μου στην κρίση των Συνέδρων προκειμένου να με εμπιστευτούν και να με τιμήσουν με την ψήφο τους για την επανεκλογή μου ως μέλος του Εθνικού μας Συμβουλίου έτσι ώστε να εκπροσωπείτε με την παρουσία μου ο Νομός Κορινθίας . Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους . Ραντεβού στο ΣΕΦ στις 11-12-&13 Νοεμβρίου για ένα ακόμα επιτυχημένο όπως πάντα Συνέδριο”

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Μαρίνη, ως μέλος των ΑΝΕΛ
    και ενεργό πρόσωπο, στα κοινά του
    λουτρακίου, θα ήθελα να σας παρακαλέσω
    να κάνετε κάτι, για το καλό του τόπου
    αυτού, ωστε να παραιτηθεί αυτη η δημοτική
    αρχή ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  2. Αγαπητέ κ. Μαρίνη,

    Για το μόνο θέμα που το όνομά σας είναι συνδεδεμένο ΑΠΟΛΥΤΑ είναι:
    ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ "ΦΤΥΣΙΜΟ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ
    Σε μια εποχή που όλοι μας είμαστε στα πρόθυρα της κατάθλιψης από την ολοφάνερη κοροιδία του Τσίπρα – Καμμένου αλλά και με πολύ θυμό για τον εαυτό μας,γιατί ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ έρχεστε να "κοκορευτείτε" γιατί το όνομά σας είναι συνδεδεμένο με τους ΑΝΕΛ!!!!
    Ο ορισμός της ματαιοδοξίας!!
    Ξεχάσατε τις εξαγγελίες του πολιτικού "μπούλη";;
    Ξεχάσατε το περίφημο :Ο ΦΠΑ στα νησιά δεν ΘΑ ΑΝΈΒΕΙ;
    Ξεχάσατε το "εσείς στα τέσσερα" και αμέσως μετά ο ίδιος ανάσκελα και με τα πόδια ανοιχτά;;
    Ξεχάσατε τις δηλώσεις για τα κόκκινα δάνεια που ΠΟΤΕ δεν υλοποιήθηκαν;;
    Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο κατεβατό από ψέματα και αηδίες αλλά σέβομαι το blog.
    Με όλα αυτά εσείς διατηρείτε φιλοδοξία εκλογής στους ΑΝΕΛ!!!!!
    Αντί για καλή επιτυχία θα μου επιτρέψετε να σας ευχηθω…………. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    Γιώργος Παπανίκος

  3. Θα παρακαλέσω πολύ τον διαχειριστή του blog να δημοσιεύσει το σχόλιό μου για τον κ. Μαρίνη παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά καυστικό. Όταν ο ίδιος επιλέγει να ζητάει ευθέως την υποστήριξή μας τότε μας δίνει το δικαίωμα να καταθέσουμε τις απόψεις μας.

    Γιώργος Παπανίκος

  4. Για τους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ έγραψες για την Χρυσή Αυγή δεν γράφεις όμως τίποτα κ. Παπανίκο, γιατί κάνεις την κότα αραγε;

    Παρακαλώ και εγώ το ιστολόγιο να δημοσίευσει το σχολιο μου και ας μην είναι καυστικό οσο του κ.Παπανίκου

  5. Μπει δεν μπει στο εθνικό συμβούλιο ο κύριος Μαρίνης, σιγά μην νοιώσει πόσο αναπαυτικά είναι τα έδρανα της βουλής αυτός και οι σύντροφοι στο κόμμα του το οποίο είναι συνυπεύθυνο για την καταστροφή τη χώρας και φυσικά, ως μικρό κόμμα, πάει για λουκέτο μετά τις εκλογές! Ποιός? Ο Καμμένος, που δήλωνε πως μόνο νεκρός θα συνεργαζόταν με τον σύριζα. Τα ξεχάσαμε νομίζουν?

  6. Σας ευχαριστώ πολύ που αναφέρεστε στο σχόλιό μου που σημαίνει ότι σας άγγιξε. Σε ότι αφορά την άποψή μου για την Χρυσή Αυγή θα πρέπει να θυμάστε από άλλες αναρτήσεις ότι την θεωρώ ένα φασιστικό εξάμβλωμα που κακώς οι Έλληνες ψήφισαν με την λογική της διαμαρτυρίας. Αν τώρα εσείς θέλετε να σχετίζετε το ένα εξάμβλωμα (Χρυσή αυγή ) με το άλλο( ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας και πολύ σωστά το κάνετε γιατί είναι τόσο κοντά από την άποψη της κοροϊδίας του απλού πολίτη.
    Σε ότι αφορά τον 1:54, έχεις δίκιο με την διαφορά ότι εφ' όσον δημοσιοποιεί αυτές τις προσδοκίες του αυτόματα γίνεται δέκτης των διαφορετικών απόψεων. Ατυχώς αυτή είναι η "μοίρα" εκείνων που αποζητούν την δημοσιότητα και ο κ. Μαρίνης γνωρίζει πολύ καλά το "παιγνίδι" αυτό. Φυσικά και οι απόψεις μου είναι αυστηρά προσωπικές και δεκτικές σε κάθε είδους κριτική καυστική η όχι αλλά κριτική . Άλλωστε αυτή η κριτική είναι που τελικά διαμορφώνει ισχυρότερες απόψεις.

    Και πάλι ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με τις δικές μου.

    Γιώργος Παπανίκος

  7. Μου προκαλεί τεράστια απορία το πως ξέρεις εσύ κύριε Παπανίκο, με ποιό κριτήριο έχουν ψηφίσει εξακόσιες χιλιάδες περίπου Έλληνες πολίτες την Χρυσή Αυγή, τους ρώτησες ή απλά κάνεις προπαγάνδα του μαχαλά;
    Λες ότι έχεις αναφερθεί για το εξάμβλωμα χρυσή αυγή σε προηγούμενο σχόλιο σου!
    Κατέβα από τα γαλάζια σύννεφα της ουτοπίας στον γήινο ρεαλισμό, αν νομίζεις πως ολόκληρος ο δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων ( συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιας μου) περιμένει με κομμένη την ανάσα, την στιγμή που θα γράψεις εσύ την αποψη σου- σεβαστό και αναφαίρετο δικαίωμά σου-!
    Και σαφέστατα δεν έχω δει το σχόλιο σου για την χρυσή αυγή, αλλά και πάλι θα σε ρωτήσω:
    ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σου κάνει
    Οι ΑΝΕΛ δεν σου κάνουν,
    η χρυσή λοβοτομή δεν σου κάνει,
    ωραία τι να ψηφίσουμε τον μπόμπολανθρωπο ή τον Κούλη;
    Το ίδιο κάνεις και με τους δημάρχους του Λουτρακίου.
    Ο Γκιώνης δεν σου κάνει,
    Ο Παύλου δεν σου κάνει
    Ο Λογοθέτης δεν σου κάνει
    Ο Μαρίνης τώρα δεν σου κάνει
    Άρα ή έχεις ψυχική δυσμορφία και πρέπει να βγάζεις χολή για όλους και όλα ή άμα νομίζεις πώς εσύ μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα βάλε για δήμαρχος!

  8. ston 4:25 μ.μ
    Συμφωνώ σε όλα κε Παπανικο…!!
    Τα λέτε καλά, και δυναμικά μπράβο…!!
    Αλλά… Quel est ce … Παπανίκος…??
    Ένα Παπανίκος παλιά ήταν στο Λουτράκι παπάς, όπου το επίθετο του λεγόταν Μπούρδης..
    Μήπως είσαστε ο γνωστός παπάς της Παναγίας..??

  9. Αγαπητέ κύριε Παπανίκο, απαντήσατε σε όποιον θέλετε πλην του 8:32. Είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος χαρακτήρας του διάσημου "καρεκλά", του καραγκιοζοπαίχτη. Τα ίδια έχει πει και σε μένα, ότι ίσως είμαι βοσκός από το Μαλαγάρι, ότι έχω καταγωγή από Γκούρα και Καλαμάτα, ότι, ότι, ότι. παλαιότερα μας έβριζε επειδή γράφαμε ανώνυμα ενώ εκείνος, και καλά, "επώνυμα". Βάλαμε ονόματα και τότε, μην έχοντας επιχειρήματα να αναπτύξει, τα αμφισβητούσε. Αν είμαστε ανύπαρκτα πρόσωπα, τότε φαντάσματα γράφουν εδώ; Θα διαπιστώσετε και μόνος σας ότι δεν αξίζει τον κόπο αλλά και ότι τον χρόνο σας χάνετε αδίκως με κάποιον πρασινοφρουρό του παρελθόντος. Μακάριοι οι τοποθετούντες πυθάρια για να κάνουν θαλάμι τα χταπόδια… Π. Λέκκας

  10. Καλημέρα αγαπητέ 7:54.

    Εξαιρετική τοποθέτηση!! Οφείλω να ομολογήσω ότι μετά τα συντριπτικά επιχειρήματά σου έμεινα άναυδος. Εσένα σε καλύπτει ενδεχομένως η "χρυσή αυγή " και στο γνωστό "εγέρθητι" για να μιλήσει ο Μιχαλολιάκος εσύ πετάγεσαι όρθιος.
    Προσωπικά αρνούμαι να δεχτώ τα φασιστοειδή αυτού του τύπου και δεν με πειράζει καθόλου αν αυτή τη προτίμησή μου την αποκαλείς "ψυχική δυσμορφία" . Επίσης αρνούμαι να κλείνω τα μάτια στα αίσχη του Γκιώνη που για δεύτερη θητεία υποβιβάζει το δήμο μας. Ναι έχεις δίκιο οτι κριτικάρω και τον Παύλου γιατί έχοντας την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Διαφωνείς σε κάτι από αυτά; Ο Λογοθέτης ήταν ο μόνος που προσπάθησε να κάνει έργο αλλά επέτρεψε σε ξένα σώματα να τον παρασύρουν (μυστικοσύμβουλοι από το Σχοίνο- συνδικαλιστές κλπ). Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν φοβάμαι να την πώ. Η δική σου ποιά είναι;;; Εκτός από το να προσπαθείς να μειώσεις οτι δεν σου αρέσει κατάθεσε την δική σου άποψη που πιθανόν να είναι σωστή η λάθος αλλά θα είναι αξιοσέβαστη. Μπές για μια φορά στη ζωή σου στην δοκιμασία να εκθέσεις τις σκέψεις σου και οχι τις βρισιές σου.Ίσως γίνεις πιό χρήσιμος, αλλά αυτό χρειάζεται μυαλό. Έλα λοιπόν αφού διαβάζεις το blog φράψε μια φορά την προσωπική σου προσέγγιση στα πράγματα και άσε τους ανώνυμους παλικαρισμούς. Τσάμπα μάγκας που λέει και η πιάτσα.
    Ο κ. Μαρίνης , καθ' όλα εξαιρετικός συμπολίτης μας, εκθέτει τις προσδοκίες του και γνωρίζει ότι αυτόματα εκτίθεται σε κριτική ,εσύ ανέλαβες τον ρόλο του προστάτη; Μα ο άνθρωπος δεν το έχει ανάγκη , διότι και σκέψεις έχει και απόψεις και δεν φοβάται την δημοσιότητα.
    Θα σε παρακαλούσα αν έχεις σκέψεις κατάθεσέ τες και αν έχεις ονοματεπώνυμο χρησιμοποίησέ το …..μην ντρέπεσαι.

    Γιώργος Παπανίκος

  11. ston 10;40 μ.μ
    Άμα ήσουν επώνυμος (υπαρκτό όνομα) δεν θα έγραφες τέτοιες αηδίες συνέχεια:
    ΄΄με κάποιον πρασινοφρουρό του παρελθόντος ΄΄
    Διότι είναι συκοφαντίες, όπως ξέρεις….ή μάθε..
    Και θα πέφτανε και κάποιες φάπες somehow έτσι….??
    Δεν μπορεί να το γράφεις αυτό συνέχεια…!!

  12. Με το καλό, κύριε Μαρίνη.
    Όσο για σένα 4:07 μ.μ. μου φαίνεται πως ολημερίς και ολοβραδύς οι βάκιλοι του Κοχ χορεύουν Macarena μέσα σου!

  13. 8:32 μ.μ. τον κ. Χάρη Μαρίνη δεν θα τον ρωτήσεις για το γενεαλογικό του δέντρο και το πόθεν έσχες του ονόματός του? Τί'σαι συ ρε μπάρμπα? Φάκελο του κοσμάκη φτιάχνεις, παρέα ψάχνεις, ή μήπως δεν έχεις τίποτα να κάνεις????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog