Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ξαφνική εμφάνιση των χορευτών του Συντάγματος στους εορτασμούς του Ντόναλντ Τράμπ

- Advertisement -

Το χορευτικό συγκρότημα των «Αντισυστήμιανς» που έγινε γνωστό από τους πανηγυρισμούς για το «Οχι» στο δημοψήφισμα δεν θα μπορούσε να λείπει από την βραδιά που επιτέλους δικαιώθηκε…

Έφθασαν στη Νέα Υόρκη με την πρώτη πρωινή πτήση, ντυμένοι ήδη με τις γνωστές αντισυστημικές φορεσιές τους και άρχισαν να χορεύουν αμέσως μόλις προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο JFK καθώς δεν ήθελαν να χάσουν ούτε λεπτό.

Για τους «Αντισυστήμιανς» το ξημέρωμα της 9ης Νοεμβρίου είναι μια σημαδιακή ημερομηνία. Γιατί αυτή η μικρή σπίθα που γεννήθηκε με το όχι τους στην Ευρώπη της λιτότητας και των μνημονίων επιτέλους κατέλαβε την πλειοψηφία. Και μεταδόθηκε σε όλο τον πλανήτη.

Μάλιστα έχουν προσκληθεί ήδη από το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ να συμμετέχουν στην τελετή «ενθρόνισής» του στον Λευκό Οίκο (ο οποίος εννοείται ότι θα μετονομαστεί σε «Χρυσό Οίκο») ενώ αναμένεται να τιμηθούν και με ειδικό μετάλλιο τιμής για τον τίμιο αγώνα τους στη διάδοση του «πουταναολισμού». Δηλαδή της νέας παγκόσμιας ιδεολογίας που πιστεύει ότι η λύση είναι στο «πουτάνα όλα».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Νίκος Ζαχαριάδης

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog