Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι:Ένα πουλάκι μας είπε..

- Advertisement -

..ότι ξενοδοχείο της πόλης του Λουτρακίου θα φιλοξενήσει εντός ολίγων ημερών πρόσφυγες από την Συρία….
Επίσης το ίδιο θα συμβεί και σε ξενοδοχείο των Αγίων Θεοδώρων.

Δημοσιεύουμε αυτή την φήμη με κάθε επιφύλαξη.

Πάντως να πούμε και την αλήθεια δεν θα ήταν άσχημα με την νέκρα που υπάρχει στην πόλη να δούμε και λίγο κίνηση.

Περισσότερα για το θέμα τις επόμενες μέρες.

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κινηση με τις μαντηλες ? μωρε πατε καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν θελετε να δειτε κινηση τραβατε χιο να δειτε και ξυλο και μαχαιρωματα ..πολιτισμενα παντα

  2. "Πάντως να πούμε και την αλήθεια δεν θα ήταν άσχημα με την νέκρα που υπάρχει στην πόλη να δούμε και λίγο κίνηση." ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΤΗ ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!!

  3. Μην τρελαινεστε! Δεν πρόκειται να σας αλλάξουν θρησκεία. Ούτε θα πλακωθουν με τους λουτρακιωτες στο ξύλο. Χαλαρωστε πατριώτες χριστιανοταλμπαν. Δεν θα ταράξουν τα χριστιανικά σας φρονήματα. Φιλοξενία ζητούν οι άνθρωποι. Πονεμένα παιδιά θα έρθουν. Όλα τα ξενοδοχεία θα πληρωθούν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Γιαυτό σας λέω… μην δω κανένα"μάγκα" να πλακωνεται – ειρωνεύεται- βρίζεται κλπ κλπ με τους ανθρώπους γιατί θα ντραπω και που είμαι λουτρακιωτισσα και που είμαι χριστιαννη ορθόδοξη.

  4. Είδαμε τους εμβολιασμένους Λουτρακιώτες
    που οι περισσότεροι, έχουν μπλέξει με
    αλλοδαπές. Ουκρανία Μολδαβία, Πολωνία
    ολο το ανατολικό μπλόκ Γι αυτο μη μιλάτε
    είσθε αξιολύπητοι

  5. Το δημοκρατικό Λουτράκι θα υποδεχθεί τις οικογένειες των προσφύγων από την Συρία και θα τους προσφέρει ότι χρειαστεί για να είναι καλύτερη η διαβίωση τους.Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο γιατί μιλάμε για ανθρώπους.

  6. 8:03 μην συγκρινεις ανόμοια πράγματα. Αυτοί που θα έρθουν είναι πρόσφυγες που ζητούν άσυλο με σκοπό να φύγουν εκτός ελλαδας. Δηλαδή να πανε όπου τους υποχρεώσουν να πάνε.Ειδες να δημιουργηθεί πρόβλημα με αυτούς που φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο του Ισθμου( δεν θυμάμαι πως το λένε, κόλλησα) ??? Είχα δικό μου άνθρωπο μέσα και ο άντρας μου είχε πάει να βοήθησει και σε πληροφορω ότι ήταν αξιοπρεπεστατοι. Γιαυτό λοιπόν αφήστε την ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ.

  7. 8:03 π.μ. ζητάνε φιλοξενία σαν κι αυτή που ζητάνε στο στρατόπεδο της Κορίνθου και το έκαψαν; Σαν κι αυτή που ζητάνε στο hotspot στην Σάμο και το έκαψαν; Στην Αμυγδαλέζα και την έκαψαν; Αφού είσαι τόσο αλτουΐστρια, φέρ'τους σπίτι σου να φιλοξενήσεις κι εσύ καμία οικογένεια, αρκεί να μην είναι κοντά στο δικό μας. Πράξεις θέλουμε, όχι λόγια. Αν δεν μπορείς να τις κάνεις, τότε μούγγα στη στρούγκα!

  8. 10:31 π.μ. Ακριβώς!!! Άνθρωπος ήταν και ο Μανόλης Καντάρης, άνθρωπος και η Μυρτώ, άνθρωπος και το άλλο το παιδί στην Πάτρα που το μόνο "κακό" που έκανε ήταν να βγάλει τον σκύλο του βόλτα. Εσύ είσαι άραγε άνθρωπος??????????

  9. Γιατι σας φαινεται τοσο κακο ο εμβολιασμος των προσφυγων;προστασια για τους ιδιους θα ειναι πρωτα απο ολα και μετα για την πολη μας.επειδη ολο αυτο το εχω νιωσει βαθια στην καρδια μου,με τον χαμο του αδερφου μου απο ασθενεια που εκεινη την εποχη που εφυγε ο εμβολιασμος ηταν "χαλαρος".ΝΑΙ απαιτω λοιπον να εμβολιαστουν για την καλη υγεια ολων μας.

  10. 3:23 μ.μ. αγαπητέ συμπολίτα, θλίβομαι για το προσωπικό σου βίωμα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να δίνεις εξηγήσεις σε υπανθρώπους. εμπολιασμένους με αρρωστημένες ιδέες. Υπάρχει λόγος που εμβολιάζονται οι άνθρωποι. Αυτό το απλό αν καταλάβαιναν… Αλλά ο Μαρξ δεν το επιτρέπει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog