Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ανακύκλωση στην Πελοπόννησο… οι Δήμαρχοι…και η ανευθυνότητα τους…

- Advertisement -

Όλοι οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου, καθημερινά προβαίνουν σε υπερφίαλες δηλώσεις για το πόσο καλά πηγαίνει η ανακύκλωση στον δήμο τους, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχουν κάνει , ούτε στο ν΄αποκτήσουν παιδεία οι δημότες τους στα θέματα της ανακύκλωσης ,…
ούτε καν ένα φυλλάδιο δεν εχουν εκδώσει για την ενημέρωση των δημοτών τους, μόνο κούφιες και ψεύτικες δηλώσεις για μεγάλα ποσοστά ανακύκλωσης.


Χθες στην Τρίπολη και κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική συζήτηση ,για το θέμα της ανακύκλωσης στην Πελοπόννησο και όπως θα διαπιστώσετε στην φωτογραφία δεν παρευρέθηκε κανείς…!!!

από τους ανευθυνοϋπεύθυνους εκτός από καμιά δεκαριά επισκέπτες που βρήκαν ευκαιρία να ξεκουραστούν στα καθίσματα.

 Κρίμα…..δείτε την φωτό




από 
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει δίκιο ο 11:41. Όταν έρθει η ώρα μηδέν θα θυμηθεί ο Γκιώνης υπο την απειλή προστίμων να δώσει σε κάποιον δήθεν ειδικό την μελέτη έναντι χιλιάδων ευρώ για την ανακύκλωση στον Δήμο μας. Συνηθισμένα πράγματα . Εδώ δώσαμε την μελέτη για μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην εταιρεία που ασχολείται ακόμη και με διδασκαλία χορού !!!! Στην ανακύκλωση θα κωλώσουμε;

    Γιώργος Παπανίκος

  2. ΤΟ θέμα δεν είναι να ακούει κανείς λόγια για την ανακύκλωση παρευρισκόμενος σε ομιλίες, αλλά να βλέπει πράξεις. Λογικό που δεν πήγε κανείς και μπράβο τους. Από λόγια χορτάσαμε, από πράξεις στερούμαστε!

  3. Ο 10:20 έχει ένα δίκιο.
    Βέβαια σε αυτά τις συζητήσεις αυτό που έχει αξία είναι οι εμπειρίες άλλων Δήμων. Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε τα ίδια λάθη για να μάθουμε αφού κάποιοι άλλοι δήμοι μας προλαβαίνουν. Αυτή είναι η αξία .
    Τώρα στο σχόλιο ότι έχουμε βαρεθεί τα λόγια και θέλουμε πράξεις μακάρι να ισχύει αυτή η προσέγγιση και στα μεγάλα σχέδια του Γκιώνη με το Loutraki plus γιατί μέχρι τώρα χορτάσαμε ομιλίες -παρουσιάσεις- ακόμη και συνεντεύξεις του Γκιώνη στην παραλία . Περιμένουμε με αγωνία τις πράξεις.

    Γιώργος Παπανίκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog