Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προσοχή από αύριο στην Ε.Ο. Κορίνθου- Πατρών

- Advertisement -

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ενημερώνει πως στα πλαίσια κατασκευής τμήματος του αγωγού αποχέτευσης της Πορρωβίτσας, στη χ.θ. 65+80 του έργου “Κατασκευή κεντρικών αποχετευτικών αγωγών παραλιακών οικισμών, από τη Δ.Ε. Ερινεού έως τη Δ.Ε. Αιγείρας”…. και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίζεται ότι θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 14 Νοεμβρίου έως 18 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες εκσκαφής θα γίνουν την πρώτη ημέρα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και με το τέλος των εργασιών θα συνεχιστούν στο έτερο ρεύμα κυκλοφορίας.
Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται στο εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας σύμφωνα με τις υποδείξεις του προσωπικού της εταιρείας με σημαία, ενώ κατά το διάστημα που δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες η κυκλοφορία θα αποκαθιστάται προσωρινά με τοποθέτηση λαμαρίνας υψηλής αντοχής επί της τομής .
Από τον υπεύθυνο εργολάβο θα τοποθετηθεί η κατάλληλη εγκεκριμένη σήμανση και θα υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό με σημαία για διευκόλυνση της κυκλοφορίας.
Από το Τ.Τ. Αιγίου θα ληφθούν μέτρα Τροχαίας εφόσον απαιτηθεί κατά την εφαρμογή της απόφασης.
Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από την τοποθέτηση των σχετικών ρυθμιστικών πινακίδων από τον υπεύθυνο εργολάβο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog