Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” έκλεισε τις πύλες της

- Advertisement -

Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες επισκέφθηκαν τα 260 περίπτερα των εκθετών οι οποίοι συμμετείχαν στην πρώτη «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», που έριξε αυλαία την Κυριακή 13 Νοεμβρίου….

Την τελευταία ημέρα λειτουργίας της έκθεσης, Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κα. Βασιλική Δερτιλή, με τους Αντιπροέδρους των Επιμελητηρίων Αργολίδας και Μεσσηνίας κ.κ. Γκαργκάσουλα Κωνσταντίνο καιΜπομπόνη Θεόδωρο αντίστοιχα, επισκέφτηκαν όλα τα περίπτερα της έκθεσης και βράβευσαν ξεχωριστά τον κάθε εκθέτη για τη συμμετοχή του.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κα. Βασιλική Δερτιλή ευχαρίστησαν τους εκθέτες και τους επισκέπτες για τη θερμή τους ανταπόκριση σε αυτό το τόλμημα.

Στην τελετή λήξης, το παρόν έδωσε, μεταξύ άλλων και ο Πρέσβης της Ιορδανίας κ. Fawwaz Al- Eitan με τη σύζυγό του.
Η έκθεση έκλεισε τις πύλες της στις 10 το βράδυ.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώθηκαν περίπου τις 400 b2b επιχειρηματικές συναντήσεις, μεταξύ είκοσι ένα εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων από την Αυστρία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Σουηδία, την Πολωνία, τη Ρουμανία κ.α. με επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.

Την κορδέλα των εγκαινίων, που έγιναν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, είχαν κόψει ο Αν. Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Χαρίτσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας παρουσία Βουλευτών, Προέδρων Επιμελητηρίων, επίσημων κρατικών φορέων, στρατιωτικής ηγεσίας, εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς και εκπροσώπων από τον τομέα του τουρισμού και σημαντικών παρουσιών του οικονομικού και πολιτικού τοπίου της Πελοποννήσου.

       

Αξίζει να αναφερθούν οι παρουσίες του κ. Αναστάσιου Τζήκα, Προέδρου της ΔΕΘ και των επτά Προέδρων των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, κ.κ. Φώτη Δαμούλο, Ιωάννη Μπουντρούκα, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, Κωνσταντίνο Νικολούτσο, Βασίλη Νανόπουλο, Βασιλική Δερτιλή και Δημήτρη Μανιάτη.Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.
 
                                       

Τιμώμενα πρόσωπα της έκθεσης που βραβεύτηκαν σε ειδικές εκδηλώσεις για τη σημαντική προσφορά τους στη Πελοπόννησο, στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το κοινωνικό τους έργο ήταν οι επιχειρηματίες, κ. Ιωάννης Λαρσινός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., Λατομεία – Έτοιμο Σκυρόδεμα και κ. Αχιλλέας ΚωνσταντακόπουλοςΠρόεδρος & CEO της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., εταιρίας ανάπτυξης και διαχείρισης τουριστικών προορισμών υψηλών προδιαγραφών και φορέας ανάπτυξης της Costa Navarino, μίας από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στη Μεσόγειο.

enimerosipeloponnisou.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog