Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν πά να φωνάζει ο Ομπάμα; Σόιμπλε: Ξεχάστε το “κούρεμα” χρέους

- Advertisement -

Ας λέει ο Μπαράκ Ομπάμα πως για να επιστρέψει στην ανάπτυξη η Ελλάδα απαιτείται ελάφρυνση του χρέους. Το… “αυτί” του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν “ιδρώνει” και για άλλη μια φορά βάζει “πάγο” στα ελληνικά όνειρα για κούρεμα…

Και φυσικά το κάνει για το… καλό μας! «Ενδεχόμενη ανακούφιση του ελληνικού χρέους θα αποτελούσε κακή υπηρεσία για την Ελλάδα», υποστήριξε αργά το βράδυ της Τρίτης (15.11.2016) ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Passauer Neue Presse.

«Όποιος λέει “θα ανακουφίσουμε τα χρέη σας” προσφέρει κακή υπηρεσία στην Ελλάδα», δήλωσε ο Σόιμπλε, σύμφωνα με την Passauer Neue Presse. Σημειώνεται πως μετά την Ελλάδα, ο Μπαράκ Ομπάμα ταξιδεύει στη Γερμανία, αφού το Βερολίνο είναι ο τελευταίος του σταθμός του ταξιδιού που κάνει στην Ευρώπη πριν παραδόσει τα “κλειδιά” του Λευκού Οίκου στον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα συζητήσουν μια εκτεταμένη ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα κατά τη συνεδρίασή τους στις 5 Δεκεμβρίου.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog