Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: «Σε άθλια κατάσταση ο δρόμος στα Τρίκαλα»

- Advertisement -

Σε άρθρο του αναγνώστης αναφέρει: «Αντιδρούν και με το δίκιο τους οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του τουρισμού στα Τρίκαλα Κορινθίας….

για την απουσία της αυτοδιοίκησης και τον δρόμο στα χωριά να είναι γεμάτο λακκούβες και σε άθλια κατάσταση.

Η Δημοτική Αρχή του Ξυλοκάστρου (Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι) ανέβηκαν στο χωριό τις προηγούμενες μέρες και υποτίθεται ότι άκουσαν τα προβλήματα. Οι ξενοδόχοι και οι μαγαζάτορες αντέδρασαν έντονα. Ακούστηκε ότι σε κάποιο σημείο η συζήτηση άναψε. Οι περισσότεροι άσκησαν κριτική σε Περιφέρεια και Δήμο.

Η αλήθεια είναι ότι η Περιφέρεια έχει δρομολογήσει έργο άλλα έχει … αργήσει και ο Δήμος ψάχνει πίσσα, αν και θα έπρεπε να ήταν
προετοιμασμένος.

Το προηγούμενο διάστημα, της άνοιξης και του καλοκαιριού, η συζήτηση για το πρόβλημα του δρόμου είχε ξεκινήσει από την αντιπολίτευση, τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ν.Χαβέλη, τον πολιτικό μηχανικό Χρήστο Δημητρόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο της περιοχής Σπύρο Αποστολόπουλο και ένα -δύο περιφερειακούς συμβούλους.

Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί τώρα, με κάθε τρόπο. Δεν θα πρέπει να αφεθεί στην τύχη της η πιο τουριστική ορεινή περιοχή της Κορινθίας».

korinthiannews
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog