Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε ειρηνικά η πορεία στο Πολυτεχνείο – Και τώρα η ώρα των “μπαχαλάκηδων”

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:30 η μεγάλη πορεία για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ την ίδια ώρα σημειώνονται επεισόδια στο Πολυτεχνείο, όπου νεαροί έχουν στήσει οδοφράγματα και πετούν μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς…

Επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Λίγο πριν τις 19:00, περίπου 100-150 νεαροί χρησιμοποιώντας υλικά θρανία και καρέκλες που πήραν από τις αίθουσες του Πολυτεχνείου, στήνοντας οδοφράγματα στις οδούς Στουρνάρη, Τζωρτζ και Πατησίων, γύρω από το Πολυτεχνείο.

Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Στουρνάρη, περίπου 100 κουκουλοφόροι που βγήκαν από το κτίριο Γκίνη του Ιδρύματος, που τελεί υπό κατάληψη, πετούν βόμβες μολότοφ, καπνογόνα, πέτρες και ξύλα προς στις Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Σύμφωνα με την αστυνομία, αντικείμενα προς τις δυνάμεις ασφαλείας πετούν και άτομα από ταράτσες κτιρίων της περιοχής. Οι αστυνομικοί απαντούν με χειροβομβίδες κρότου–λάμψης. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ένας αστυνομκός έχει τραυματιστεί.

Οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε δυο διαφορετικές ομάδων των 80-100 ατόμων η κάθε μία, συνεχίζουν τις ρίψεις μολότοφ και άλλων αντικειμένων κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Η ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου είναι αυτή την ώρα αποπνικτική λόγω των χημικών.

Ενταση και έξω από την αμερικανική πρεσβεία -Γιούχαραν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ

Ενταση επικράτησε έξω από την αμερικανική πρεσβεία, όταν οι συγκεντρωμένοι είδαν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ να πλησιάζει. Ο κόσμος άρχισε να γιουχάρει τα μέλη του μπλοκ, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.


Αμέσως παρενέβη η αστυνομία, με τα επεισόδια να μην λαμβάνουν έκταση.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog