Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πέρασε ένας χρόνος! Σαν χτες ένα από τα πιο φριχτά γεγονότα που έγιναν στο Λουτράκι

- Advertisement -

Ήταν 17 Νοεμβρίου του 2015 όταν η είδηση έκανε το γύρο της Ελλάδας. Έναν χρόνο μετά, ο δράστης ακόμα αναζητείται…

Πριν από έναν χρόνο ακριβώς, κάποιος σαδιστής ακρωτηρίασε τα ποδαράκια καθώς και την ουρά και τα αυτιά του άκακου ζώου και στη συνέχεια το εγκατέλειψε ζωντανό, δίπλα σε ένα κάδο για να το φάνε οι μύγες.

Το κουταβάκι ανακάλυψε μια κυρία η οποία ειδοποίησε την φιλοζωική Λουτρακίου-Κορίνθου που έσπευσε αμέσως στο σημείο. Στο άτυχο ζώο έγινε ευθανασία.

«Η φωνούλα του θα μου τρυπάει για πολλά χρόνια τα αυτιά. Εύχομαι να βρεθεί το τέρας. Δίνεται αμοιβή για οποιαδήποτε σωστή και χρήσιμη πληροφορία», είχε γράψει τότε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κτηνίατρος Μαρία Μπελιβάνη.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παληκαρια δεν εχει σχεση αυτος που το εκανε εαν ειναι ελληνας η ξενος μεγαλος η μικρος σημασια εχει οτι οποιος εκανε αυτην την πραξη ειναι απλα ψυχανομαλος και ακρα επικινδυνος οχι μονο για τα ζωα αλλα και για τους ανθρωπους .το να εχει αυτο το ψυχακι να του κοβει τα αυτια και τα ποδια ενω σφαδαζει και να ζυνεχισει εμενα πολυ απλα μου προκαλει τρομο και φοβο και εστω και αδελφος μου να ηταν αν το μαθαινα θα τον εδενα και θα τον πηγενα στο τρελαδικο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog