Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο Κωστής Στεφανόπουλος

- Advertisement -

Στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» νοσηλεύεται τα δύο τελευταία 24ωρα ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος….
Ο 90χρονος πολιτικός εισήχθη με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος. Η κατάστασή του κρίνεται δύσκολη δεδομένης της ηλικίας του αλλά και της επιβαρυμένης υγείας του.

«Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος νοσηλεύεται από τις βραδινές ώρες της 17ης Νοεμβρίου 2016 στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center με λοίμωξη του αναπνευστικού», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» για την κατάσταση της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου και προσθέτει: «Νεότερη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του θα εκδοθεί εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους οικείους του και τους θεράποντες ιατρούς».

Ο κ. Στεφανόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1926, πολιτεύτηκε για πρώτη φορά στις εκλογές του 1958 με την Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση (ΕΡΕ) και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του 1964.

Στις 8 Μαρτίου 1995, με 181 ψήφους, εξελεγη ως ο πέμπτος Πρόεδρος Δημοκρατίας μετά τη μεταπολίτευση του 1974 και την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog