Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Kick Boxing

- Advertisement -

Το Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος KickBoxing 2016 που διεξάγεται στο Λουτράκι. Τελετή έναρξης την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Στάδιο Γ. Γαλανόπουλος.
Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα…

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε προφεσορα7:24. Να ξέρεις ότι όλες οι ομάδες θέλουν να είναι όλες μαζί καί να είναι σε ένα περιβάλλον αθλητικό. Δεν έρχονται για τουρισμό, μπουζουκι.
    Είναι ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
    Για πρότεινε μας εσύ εναλλακτική λύση για τις ομάδες και με βοηθητικά γήπεδα προπόνησης;
    Αντε με την μπαρουφολογια σας ανιδεοι.
    Βαρα τον πρόεδρο εκεί που φταίει. Εκεί που δε φταίει μην γίνεσαι εμπαθης μπουφο.

  2. .ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΦΙΛΕΜΟΥ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΜΠΗΤΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΓΚΣΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ LTO.AYTHN THN ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΜΕ 600-700 ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΗΣΕ ΠΕΤΥΧΕ ΤΙΜΕΣ ΞΕΦΤΕΙΛΑΣ.ΑΚΟΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.

  3. Είναι γνωστό ακόμα και σε ξένους στο Λουτράκι για ποιόν γίνονται αυτές οι εκδηλώσεις και ποιός οικονομάει.Μην παίζετε με την νοημοσύνη μας κύριοι.

    Γ.Κ.

  4. Αν ακοίξετε τα ματάκια σας και διαβάσετε την πρόσκληση του αγωνα που ανέβασαν, θα δείτε ποιά ειναι τα επίσημα ξενοδοχεία της διοργάνωσης και αν έχετε στοιχειώδη εγκεφαλική ουσία η οποία δεν έχει αλλοιωθεί απο την εμπάθειά σας προς 2 συγκεκριμένα πρόσωπα θα καταλαβαίνατε γιατί επελέγησαν αυτά τα ξενοδοχεία. Υπάρχουν πολλά άλλα που μπορούμε όλοι μας να προσάψουμε στο Δήμαρχο και τον κατασκηνωτή όπως π.χ. γιατι να το μάθουμε τελευταία στιγμή, τι εκανε για να έχει θεατές ο αγώνας (παλι ρεζίλι θα γίνουμε) γιατι δεν απαίτησε να υπάρξει κάποια δημοσιότητα στην πόλη (αφίσες, πανω, ενημέρωση στα σχολεία και τους αθλητικούς συλλόγους κλπ).Πολύ ωραία τα λογια στις "μαζώξεις" των "ειδικών" του τουρισμού και οι "επιτροπές πωλήσεων", αλλά ας μαζέψουν πρώτα το "μαγαζί" του δήμου πριν αρχίσουν να υποδεικνύουν "οργάνωση" και "συντονισμό" στις υπόλοιπες επιχειρήσεις …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog