Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με νίκες οι πρωτοπόροι στην Α’ Κορινθίας, όλα τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής, βαθμολογία..

- Advertisement -

Άνετα και με 4 τέρματα (0 – 4) επικράτησε η Κόρινθος’ ο6 στο Λέχαιο επί του Ηρακλή Λεχαίου και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα….

Με ένα γκολ του Κούση κι άλλο ένα του Σιδέρη (2 – 0), Ο ΠΑΣ Κόρινθοςπροσπέρασε το δύσκολο εμπόδιο του Πανκαμαριακού στον Συνοικισμόκαι συνεχίζει το κυνήγι από την 4η θέση.

Ο Ισθμιακός πιστός στις νίκες όπως μας έχει συνηθίσει φέτος, πέρασε και από το Θώδειο στάδιο στο Λουτράκι, εκεί όπου με επιβλητική εμφάνιση αλλά και ένα χατ τρικ του Γεωργίου, επικράτησε του Ολυμπιακού με το ευρύ 0 – 4. Σκόρερ για τους μπλε του Κολλιάκουχρίστηκε και ο Γλυκοφρύδης.

Ο Πέλοπας Κιάτου κατάφερε χωρόις να πιάσει μεγάλη απόδοση, να επικρατήσει στο Κιάτο επί του Τενεάτη Αθικίων με ένα γκολ – πέναλτι του Άρη Πράττου. Με αυτή τη νίκη οι κόκκινοι του Τάσου Πέρρασυνεχίζουν στην 3η θέση με 1 βαθμό διαφορά από την κορυφή.

Ένα απίστευτο αποτέλεσμα σημειώθηκε στο Ολυμπιακός Άσσου – Αστέρας Δερβενίου με το τελικό 5 – 5 να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμά του. Επειδή όμως δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη του αγώνος, θα φροντίσουμε να μάθουμε περισσότερα και να αναρτήσουμε αναλυτικό ρεπορταζ επ’αυτού. Είναι μάλλον δεδομένο ότι οι φίλοι των δυο ομάδων χόρτασαν μπάλα σήμερα το μεσημέρι με τόσα γκολ.

Άνετη επικράτηση για τον γηραιό του Ξυλοκάστρου Ηρακλή επί του Πανσολυγειακού με 3 – 0. Σκόρερ οι συνήθεις ύποπτοι για τους πράσινους Μιχάλης Καφαντάρης (2) και Κώστας Καλύβας.

Τεράστιο διπλό για τον Ατρόμητο Χιλομοδίου μέσα στη Νεμέα επί του Παννεμεατικού με 1 – 2. Ένα σκορ που τον φτάνει στους 6 βαθμούς και τον κρατάει ζωντανό ακόμη στην υπόθεση παραμονή, σε μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά για τον σύλλογο.

Ένα γκολ (1 – 0) ήταν αρκετό επίσης για την Ελλάς Βέλου για να πάρει το τρίποντο από την Θύελλα Πετρίου και να ανέβουν στην 5η θέση της βαθμολογίας έπειτα και από την ισοπαλία του Αστέρα στον Άσσο.

Βαθμολογία

Κόρινθος ’06 23

Ισθμιακός 23

Πέλοπας Κιάτου 22

ΠΑΣ Κόρινθος 19

Ελλάς Βέλου 16

Αστέρας Δερβενίου 15

Ηρακλής Ξυλοκάστρου 14

Πανκαμαριακός 12

Παννεμεατικός 12

Ολυμπιακός Λουτρακίου 8

Τενεάτης Α. 8

Ολυμπιακός Άσσου 7

Πανσολυγειακός 7

Ηρακλής Λεχαίου 7

Ατρόμητος Χ. 6

Θύελλα Πετρίου 3

Επιμέλεια: Στάθης Ντάγκας

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά φαίνεται πως έχετε μεγάλη γλώσσα εκεί στα ισθμια. Και μισος με το Λουτράκι. Εμείς σας χειροκροτήσαμε και είπαμε μπράβο για τη νίκη σας. Εσείς γιατι τόσο μένος;

  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗΤΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΥ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ.ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩΜΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΙΚΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥΤΟΥΣ.ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟ.ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ .ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.

  3. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ….

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ,

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

  4. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ….

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ,

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

  5. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ….

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ

  6. Για όσους ξέρουν ποδόσφαιρο.
    Στην φάση του πρώτου γκόλ ο Μούτσος έκανε κοντρόλ με το χέρι,στο δεύτερο έδωσε ο διαιτητής Κακριδής (να τον χαίρεστε) ανύπαρκτο φάουλ υπερ του Ισθμιακού και στο τρίτο έδωσε ανύπαρκτο κόρνερ πάλι υπέρ του Ισθμιακού.
    3 λάθη του διαιτητή ,ακούσια θέλω να πιστεύω,έφεραν τα 3 γκόλ του Ισθμιακού.Όχι ότι ο Ισθμιακός χρειαζόταν την βοήθεια του διαιτητή,αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο.Γιαυτό είναι και ωραίο και ο Ισθμιακός να φέρνει διπλό με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

  7. Αγαπητέ ανώνυμε 3:22. Τυγχάνει να διαβάζω το συγκεκριμένο blog και να παρακολουθώ τον ολυμπιακό Λουτρακιου σε κάθε αγωνιστική και αιτία είναι αυτό το παιδάκι που έφεραν για προπονητή καθώς τυγχάνει να το γνωρίζω προσωπικά. Είναι άδικο και κρίμα πραγματικά να κρίνουμε κάποιον χωρίς να γνωρίζουμε και μάλιστα δημόσια και με τέτοιο τρόπο. Αυτό το παιδάκι όπως λες έχει περισσότερες δυνατότητες,ήθος θεληση από πολλούς εκεί εξω. Πάντα φιλικά και καλοπροαιρετα. Καλή συνέχεια σε όλους σας και στην ομάδα

  8. ΑΓΑΠΗΤΕ 10.46 ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΡΑΒΟΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟΣ.ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΙΜΟΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

  9. Φιλτατε 3:23, δεν έχω καμιά πρόθεση για αντιπαραθέσεις. Όμως ας κατσουμε να σκεφτούμε πως ειναι δυνατόν να κρίνουμε ανθρώπους και μάλιστα με γνώση και θέληση που εισέρχονται στο χώρο χωρίς πιθανότατα να γνωρίζουμε και εμείς οι ίδιοι από μπαλα. Ή κριτική είναι το μόνο εύκολο. Αν ερωτηθουμε όμως τι έχουμε δει και γιατί δεν κάνει ο Ά ή ο Β, το πιθανότερο είναι να απαντήσουμε λανθασμενα. Ας μην προχωράμε σε συζητήσεις χωρίς νόημα και ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του. Αλλωστε αν γνωρίζω καλα, η ομάδα την περσινή σεζόν έπεσε κατηγορία από ανθρώπους που και αυτοι έλεγαν οτι ηξεραν από μπαλα…. Με συγχωρειτε για τη παρέμβαση. Σας χαιρετω

  10. ΚΥΡΙΕ 3:23, Ή ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΙΜΊΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΑΜΠΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  11. Φίλε δεν μιλάω οπαδικά αλλά πρέπει να είχες Πάει σε άλλο γήπεδο μάλλον…αυτά να λέτε και να μην κοιτάτε τα χάλια του Ολυμπιακού ..δεν παραπονέθηκαν οι παίχτες για αυτά στο διαιτητή και τα είδες εσυ από την κερκίδα ..ότι να ναι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog