Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αντιδήμαρχος Πέρρας: Δείτε τι έστειλε στους πολίτες

- Advertisement -

Μια ευγενική και καλογραμμένη επιστολή με συμβουλές…
για τα κατοικίδια και 20  μικρά σακκουλάκια για την συλλογή των περιττωμάτων των μικρών μας φίλων,κατά τη διάρκεια του περιπάτου σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, έστειλε στους ιδιοκτήτες ζώων ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου κ. Σωτήρης Πέρρας.

Μια εξαιρετική κίνηση του Αντιδημάρχου !

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι μια πολύ καλή κίνηση ευαισθητοποίησης για τους ιδιοκτήτες ζώων . Ελπίζουμε όλοι μας να τύχει καλής υποδοχής η προτροπή. Βέβαια για να υπάρξει συμμόρφωση καλό είναι να ορίζεται και ποιος θα έχει την ευθύνη επιβολής του προστίμου των 100 ευρώ όταν κάποιος δεν τα μαζεύει;; Ο κάθε πολίτης θα ψάχνει το όνομα αυτού που δεν τα μάζεψε; Υπάρχει δημοτική αστυνομία που θα φροντίζει;; Οι υπάλληλοι καθαριότητας θα ελέγχουν;; Ποιος αγαπητέ κ. Πέρρα θα κάνει αυτή τη δουλειά;; Αν δεν υπάρξει ευθύνη δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα διότι δεν έλειψαν οι σακούλες μέχρι τώρα αλλά η ανθρωπιά και η καθαριότητα .

    Γιώργος Παπανίκος

  2. ραπανακια για την ορεξη ! λες και δουλευουν τα υπολοιπα ρολοι !και μην μας πειτε πικροχολους οπως παντα ! Φτιαξτε τον ιδανικο περιβαλλον για να ζουμε για να σας πουμε και αξιους ! Και δεν μιλαω μονο για τον συγκεκριμενο αντιδημαρχο , αλλα παιρνει ολο το παρεακι μπαλα !και μεγαλους και μικρους ..μια τρυπα στο νερο .

  3. Κύριε Αντιδήμαρχε με τα αδέσποτα σκυλιά που όλη νύχτα γυρνάνε όλο το Λουτράκι και γαβγίζουν ενοχλώντας όλο τον κόσμο ,μπορείτε να πας πείτε τι λέει ο νόμος ότι πρέπει να γίνει;

  4. 2:19 σίγουρα είσαι πικροχολος κ γκρινιάρης
    Οι λεπτομέρειες είναι μέρος του συνόλου π.Χ αν μαζεύει ο καθένας μας τις ακαθαρσίες του σκύλου του αν πετάμε τα σκουπίδια στους κάδους κ όχι όπου βρούμε τότε σιγά σιγά αλλάζει η μορφή της πολης.
    Β.Β

  5. 6.24 αν δεν εχεις βγει πιο εξω απο το χωριο σου λογιξο να συμβιβαζεσαι με τα λιγα .Ασχετε !Εμας μας στελνουν σακκουλακια οταν οι καδοι εχουν να πλυθουν απο τον κατακλυσμο του Νωε !Α κ κατω απο τον ΟΣΕ ακυρος ο υπογειος καδος οταν κλεινεις ενα ολοκληρο πεζοδρομιο .Αυτα .

  6. Ρε παιδιά δεν είναι η ώρα για να χειροκροτάτε τον Πέρρα επειδή έστειλε ένα γράμμα και σακούλες. Έλεος,δηλαδή τόσο επιφανειακά σκεφτόμαστε;;; Εκτός αν τα γράφει μόνος του η η σύζυγός του τα συγχαρητήρια. Δεν κρίνεται το συνολικό του έργο αλλά αυστηρά η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
    Αν ανοίξουμε θέμα συνολικής προσφοράς Πέρρα τότε θα εκπλαγεί ο ίδιος από την γνώμη των δημοτών. Στο θέμα λοιπόν του γράμματος ξαναλέω ότι για να έχει αξία πρέπει να μας πει ποιος θα έχει την δικαιοδοσία επιβολής του προστίμου των 100 ευρώ διαφορετικά θα χέζουν οι σκύλοι στο πάρκο και οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες θα σκάνε στα γέλια .
    Αν δεν οριστούν υπεύθυνοι το μέτρο είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ.
    Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για τον Πέρρα να αποδείξει ότι μπορεί επιτέλους να κάνει κάτι σοβαρό και οχι τις γνωστές σαχλαμάρες όπως μέχρι σήμερα.

    Γιώργος Παπανίκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog