Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός Λουτρακίου – Ισθμιακός: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα (video)

- Advertisement -

Απίθανα πράγματα για ένα ακόμα ματς από την ομάδα του Ισθμιακού, ο οποίος έχοντας και σε μαγική ημέρα τον Γιώργο Γεωργίου συνέτριψε τον Ολυμπιακό Λουτρακίου με 0-4 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, αήττητος και «συγκατοικώντας» με την Κόρινθο 2006…

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 3’ άνοιξαν το σκορ με διαγώνιο σουτ του Γλυκοφρύδη, μετά από πάσα του Μούτσου, με τον τελευταίο να «σερβίρει» και στο 10’ για το 0-2, με τον Γεωργίου να νικά με κοντινό πλασέ τον Κόντη.

Ο νεαρός βρέθηκε σε σπουδαία μέρα και είχε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, κάτι που πέτυχε και πάλι, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (20’) και κακό υπολογισμό από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να προσπάθησαν στη συνέχεια, αλλά σημαντική ευκαιρία στο 1ο μέρος, ήταν μόνο μια κεφαλιά του Δήμα, την οποία έδιωξε δύσκολα και εντυπωσιακά ο Καλογερής.

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να θέλουν τουλάχιστον να πετύχουν κάποιο τέρμα, ενώ οι παίκτες του Ισθμιακού διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους σκορ, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γεωργίου να κάνουν το 0-4, κάτι που πέτυχε λίγο αργότερα ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος μάλιστα καταχειροκροτήθηκε κατά την αντικατάστασή του, λίγο πριν το τέλος.

Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου είχε κάποιες ευκαιρίες να μειώσει τουλάχιστον το σκορ, αλλά η κεφαλιά του Γκαρμίρη δεν κατέληξε στα δίχτυα, ενώ η σέντρα σουτ του Χατζηδάκη, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καλογερή.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Κόντης, Σέγγας (17’ Αγγέλου) (58’ λ.τρ. Χατζηδάκης), Τόσκα, Μουσταφά, Σαλοδημήτρης, Παπαδημητρίου, Σπανίδης, Βαραβέρης, Δήμας (46’ Πανουτσόπουλος), Μπάρμπας, Γκαρμίρης

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Καλογερής, Γλυκοφρύδης, Λέκκας Ι., Κορδαλής, Καλογράνης, Ντόντος, Μούτσος, Βακάλογλου, Σοφός (76’ Παππάς Χ.), Γεωργίου Γ. (88’ Πετρόπουλος), Λέκκας Π. (55’ Τσόγκας)

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λίγα σχόλια για τον αγώνα.
    Στην φάση του πρώτου γκόλ ο Μούτσος έκανε κοντρόλ με το χέρι με τον διαιτητή να κάνει την κίνηση να το σφυρίξει αλλά δεν πρόλαβε την συνέχεια της φάσης,στο δεύτερο έδωσε ο διαιτητής Κακριδής (να τον χαίρεστε) ανύπαρκτο φάουλ υπερ του Ισθμιακού και στο τρίτο έδωσε ανύπαρκτο κόρνερ πάλι υπέρ του Ισθμιακού.
    3 λάθη του διαιτητή ,ακούσια θέλω να πιστεύω,έφεραν τα 3 γκόλ του Ισθμιακού.Όχι ότι ο Ισθμιακός χρειαζόταν την βοήθεια του διαιτητή,αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.Γιαυτό είναι και ωραίο.Όπως βλέπετε ακόμη και στο βίντεο δεν φαίνονται πως ξεκίνησαν τα γκόλ.Επαναλαμβάνω βέβαια ότι ο Ισθμιακός ήταν ανώτερος σαν ομάδα και ότι γράφω δεν μειώνουν την νίκη του.

  2. Καημένε Ολυμπιακε που καταντησες…
    Μόνο το μούσι των παικτών του Ισθμιακου δεν τους εφταιγε…
    Αλλά όταν παράγοντας του Ολυμπιακού έλεγε "που ήταν καλύτερος ο Ισθμιακος"; τότε στραβά αρμενιζουμε.
    Όσο για τους νεοκοπους παράγοντες που πριν ένα χρόνο ήταν απέναντι μην κάνουν τους ξερολες…

  3. προς 2:51
    Στην ουσία του θέματος που στο τόπι μεταφράζεται σε γκόλ.
    Άρα όταν μία ομάδα τρώει 3 γκόλ ,χωρίς ο αντίπαλος να έχει μπεί στην περιοχή μέχρι τότε και από τα λάθη του διαίτητή,τότε ανεξάρτητα από την απόδοσή της,ο αγώνας έχει κριθεί.Αυτά.Ας δείξουν την αρχή των φάσεων των γκόλ για να καταλάβεις.!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog