Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κορίνθιος φοιτητής σκοτώθηκε στο Ρέθυμνο

- Advertisement -

Στο πένθος βυθίστηκε το Ρέθυμνο και η πανεπιστημιακή κοινότητα από τον πρόωρο και άδικο χαμό δύο νέων φοιτητών σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα. Την ίδια ώρα, αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα και οι καταγγελίες για την οδική σήμανση και την κατάσταση του δρόμου που συνέβη το μοιραίο…

Ενας φοιτητής 21 ετών από την Κόρινθο και μια 22χρονη φοιτήτρια από την Αθήνα επέβαιναν σε ένα μηχανάκι που έμελλε να τους παρασύρει στο θάνατο.

Πρόκειται για τον 21χρονο Διονύση Δαμάσκο, φοιτητή του τμήματος Φιλολογίας με καταγωγή από την Κόρινθο και την 22χρονη Χριστίνα Ραφαηλία Χάνη, φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας, όπου τραυματίστηκαν θανάσιμα όταν η μηχανή που επέβαιναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της προσκρούοντας με μια άλλη μοτοσυκλέτα στην οδό Μελισσινών στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη στις 5:30 μ.μ. τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διερευνά το τμήμα τροχαίας Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κρήτης:

H Πρυτανεία και η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης συμμετέχουν στο πένθος για την πρόωρη απώλεια του φοιτητή του Τμήματος Φιλολογίας Διονύση Δαμασκου και της φοιτήτριας του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας Χριστίνας – Ραφαηλία Χάνη και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων. Τα τροχαία δυστυχήματα διαρκώς αυξάνονται με αποτέλεσμα καθημερινά να θρηνούμε θύματα, μεταξύ των οποίων συχνά νέους ανθρώπους. Σήμερα η πανεπιστημιακή κοινότητα θρηνεί τους δύο φοιτητές που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγαν από τη ζωή. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, το μέλλον αυτού του τόπου, και να μεριμνήσουμε ώστε να έχουν την κατάλληλη κυκλοφοριακή αγωγή.

iefimerida.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. allou diabasame oti o foithths einai apo to nayplio ,tespa ayto pou exei simasia einai na bgei swsto porisma gia to aitio tou atyxhmatos pantos gia ton pantelidi bghke oti eixe piei kai eixe anaptyxei taxythta twragia to atyxhma edw tou nearoy zeygariou, me thn kolwna poy blepoume edw prepei na dothei prosoxh an yparxei kapia martyria h kamera ekei gyrw? syllhpitiria stous oikeious toys kai prosoxh sta nea paidia pou odhgoun min asxoleiste me thlefwna=apospash prosoxhs!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog