Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Black Friday για μεγάλα κορόιδα…

- Advertisement -

Με ένα ντοκουμέντο αποκαλύπτεται πως στη Black Friday, ορισμένα καταστήματα όχι απλά δεν έκαναν τις τρελές προσφορές που υποσχέθηκαν, αλλά πούλησαν ακόμα ακριβότερα από ότι κανονικά, απλά αλλάζοντας την τιμή. Σε ένα προϊόν ξέχασαν το καρτελάκι και αποκαλύφτηκε η απάτη με τις εκπτώσεις…

Σε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη, ένα notebook κόστιζε ακριβότερα χτες, που ήταν Black Friday, από ότι τις υπόλοιπες ημέρες.

Συγκεκριμένα, πάνω στο τραπέζι που υπάρχει το notebook έχουν ξεχάσει το ταμπελάκι, που γράφει 669 ευρώ. Ενώ η ετικέτα του Black Friday γράφει ότι από 749 ευρώ, το notebook λόγω της ημέρας, είναι σε «προσφορά» 689 ευρώ. Δηλαδή, σήμερα, είναι 20 ευρώ ακριβότερο από την αρχική τιμή.

Ο καταναλωτής που έβγαλε την φωτογραφία, αποφάσισε να αναδείξει ακόμα περισσότερο την απάτη, κάνοντας αναζήτηση στο site της αλυσίδας από το ίδιο το notebook αποδεικνύοντας ότι η κανονική τιμή πώλησης είναι 669 ευρώ.

Άντε, και του χρόνου κορόιδα

Και φυσικά, είδαμε και το άλλο. Ναι μεν υπήρχαν σε κάποια προϊόντα μεγάλες προσφορές, όταν όμως ζητούσες το συγκεκριμένο προϊόν ως δια μαγείας είχε εξαντληθεί!!!

Και επειδή το συγκεκριμένο κατάστημα, αποφάσισε να απαντήσει στη συγκεκριμένη καταγγελία, σας παραθέτουμε την απάντησή του στο facebook

Αγαπητοί φίλοι,
με αφορμή μεμονωμένο περιστατικό σε συγκεκριμένο κατάστημα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος. Το συμβάν αφορά σήμανση (ταμπελάκι) τιμής που τοποθετήθηκε εκ παραδρομής σε λάθος προϊόν.

Ο συγκεκριμένος κωδικός προϊόντος (laptop) δεν συμμετείχε στο Black Friday κι ούτε εντάχθηκε ποτέ σε οποιοδήποτε προωθητικό υλικό προς τους πελάτες μας, τους οποίους εμείς οι ίδιοι παρακινούσαμε από την πρώτη στιγμή να φτιάξουν τη λίστα των αγορών τους, να τσεκάρουν τις τιμές και να τις συγκρίνουν με τις σημερινές.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε ακόμη να σημειώσουμε ότι οι τιμές των προϊόντων μας είναι καταγεγραμμένες στο ηλεκτρονικό μας σύστημα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο πελάτης στο ταμείο θα πλήρωνε την τιμή που αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μας σύστημα, δηλαδή τα 669€.

Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας και με στόχο να προσφέρουμε επιλογές στους πελάτες μας δημιουργήθηκαν τιμές και ταμπελάκια Black Friday για 13.000 κωδικούς. Στο πλαίσιο αυτό, είναι πιστεύουμε ανθρώπινο να γίνονται λάθη και παραλείψεις. Σε κάθε περίπτωση έχουμε τη διάθεση να τα αναγνωρίζουμε και να τα διορθώνουμε.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν πείθομαι από τις αιτιολογίες του καταστηματάρχη!!!! Το "λάθος εκ παραδρομής" είναι πολύ κοινότυπο που χρησιμοποιείται κατά κόρον για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

  2. ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΣΤΟ ΠΑΜΠΛΙΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΩΡΑ 10.ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΗΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΕΚΚΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ 7.56 ΕΝΑ ΗΧΕΙΟ ΠΗΡΕΣ ? ΤΟΣΟ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ? ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ BLACK YEAR OXI BLACK FRIDAY XAXAXAXA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog