Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Δείτε πώς ήταν το συγκεκριμένο σημείο το 1960

- Advertisement -

Λουτράκι. Ένα υπέροχο ταξίδι στο χρόνο με ιστορίες και αφιερώματα, μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του Ανδρέα Σιώκου…

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΗΛΕΚΤΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ” ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ” ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΤΟ ”’ ΛΑΙΚΟ ”’ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ”’ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ”’ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Η ΣΚΑΠΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ…

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς –ευτυχώς τα πράγματα εξελίσσονται, και για να είμαστε αντικειμενική, τα κτήρια αυτά ήταν ετοιμόρροπα από το 1963 περίπου…
    Και κάτι έπρεπε να γινόταν..!!
    Αλλού είναι τα λάθει Ανδρέα μου..
    Επειδή τα χρήματα ήσαν του δημοσίου, ο κος Γκιώνης σπατάλησε πολλά χρήματα και ιδίως για την εξωτερική πισίνα όπου δεν χρειαζόταν επί του παρόντος…

    Χωρίς να ξέρει ούτε κατά προσέγγιση, με την επιχείρηση αυτή, πότε θα έκανε απόσβεση τα χρήματα αυτά όπου εξόδευσε για αυτήν 19 εκατ. περίπου……!!!
    Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα Ανδρέα μου….

  2. OXI εγώ μεγάλε…
    Και να συμπληρώσω, εγώ ποτέ δεν έχω τον ψηφίσει, για δυο λόγους, ο ένας για αυτό το τραγικό λάθος και την σπατάλη του, μας χρέωσε για 100+χρόνια..!
    Τον δεύτερο βρέστο εσύ….?

  3. Αίσχος σας που αντί να ανακήρυξετε τα παλιά κτίρια διατηρητέα στο υπουργείο πολιτισμού και νάτα αναπαλαίωσετε εσείς τα γκρέμισατε και στην θέση τους φτιάξετε ένα αρχιτεκτονικό έκτρωμα υπέρκοστολογημένο που κατά χρέωσε τον δήμο.
    Πότε σας δεν σκεφτήκατε αυτόν τον τόπο και τους πολίτες του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog