Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Ιωάννινα με έντονο “άρωμα Κορινθίας”

- Advertisement -

Έντονο άρωμα Κορινθίας, είχε η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ιωάννινα και Άρτα…

Κι αυτό, γιατί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, συνόδευαν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού Ηπείρου, Βασίλης Σμπόνιας και ο Τομεάρχης Θεσπρωτίας, Γιώργος Τέσσης, με καταγωγή από την Κορινθία.

Ο κ. Μητσοτάκης, επισήμανε τη βούληση της ΝΔ να ανοιχθεί στην κοινωνία, «μεταγγίζοντας» νέα πρόσωπα στο κόμμα, κάνοντας λόγο για «Εθνική Ελλάδος».

«Η νέα κυβέρνηση θα γίνει πολύ πιο σύντομα από όσο κάποιοι νομίζουν και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Κατά τη συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους Δημάρχους της περιοχής, ο κ. Καχριμάνης είπε: «Κύριε πρόεδρε, το 70% των Ελλήνων συμφωνούμε σε όλα. Σάς δίνεται η ευκαιρία, να κάνετε την Εθνική Ελλάδος. Να ανοίξετε το κόμμα. Να δεχθείτε όλον αυτόν τον κόσμο».

Τη φράση του Περιφερειάρχη υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτή την Εθνική Ελλάδος να την εκφράσουμε με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, ώστε η νέα κυβέρνηση να εκφράσει τη σιωπηρή κοινωνία σε όλα τα επίπεδα.

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου δώρισε τον κ. Μητσοτάκη ένα βιβλίο για τον Ελληνισμό της Ρωσίας και την προσφορά του στο Έθνος, έκδοση της Περιφέρειας Ηπείρου με αφορμή το έτος Ελλάδας-Ρωσίας. Ακολούθησε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για τα έργα υποδομών στην Ήπειρο και στις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου.

Το πρωί τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος στα γραφεία της Μητροπόλεως. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στον αρχηγό της ΝΔ, είπε «είστε ένα ελπιδοφόρο πρόσωπο», ενώ προηγουμένως ανέφερε πως γνώριμοι από παλιά, από τον Άγιο Παντελεήμονα, από την εποχή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοηθούσε το ανθρωπιστικό έργο της ενορίας.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Τασούλας, Γιώργος Τέσσης

Κυριάκος Μητσοτάκης και Βασίλης Σμπόνιας

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 6:01 μ.μ. Νομιζεις οτι ο εν λογο κυριος τον λες Γιωργαρο θα σε σωσει αυτος λοιπον που υποστηριζει ο φιλος σου εχει πει θα κοψει ολο το εκας και της επικουρικες οταν βγει και να σου πω και κατι ολοι τα λενε ωραια στην αρχη οτι δεν πουλιονται και μολις βαλουν το χερι τους στο υπερτεραστιο βαζο με το μελι γινονται σαν αυτους που μας κυβερνανε απο το 74 μεχρι σημερα ακομα πιστευετε οτι υπαρχουν ανθρωποι και κομματα που νοιαζονται για το λαο χαχαχαχαχχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog