Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Δείτε ποιούς συνέλαβε ο φακός του loutrakiblog (Εικόνες)

- Advertisement -

Στην πόλη του Λουτρακίου, βρέθηκαν σήμερα 2 δημοσιογράφοι στο πλαίσιο ενός video- αφιερώματος για όλη την Κορινθία…

Ο λόγος για τους Abdelsattar Barakat, ανταποκριτή του καναλιού SHARJAH των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με καταγωγή από την Αίγυπτο και την οπερατέρ HALAH AHMENT, που βρέθηκαν σήμερα στο Λουτράκι στο πλαίσιο ενός αφιερώματος στην Κορινθία που θα μεταδοθεί στο κανάλι SHARJAH και την εκπομπή “Ματιά στον Κόσμο”.

Μας πληροφόρησαν ότι το video θα έχει διάρκεια 3 λεπτών (περίπου) και θα μεταδοθεί αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ενημερώσουμε τον φίλο που έγραψε το σχόλιο στις 5:30, ότι οι δημοσιογράφοι του συγκεκριμένου καναλιού έχουν έρθει ύστερα από πρόταση του κυρίου Καμπούρη από την Περιφέρεια…

  2. Εσύ 8:24μ.μ. για να πιάσεις στο στόμα σου τον ΛΤΟ θα πρέπει να το έχεις πλύνει πρώτα με ζιπελαιο.
    Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε;
    Αν έχετε άλλες προτάσεις να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική η διαφημιστική προβολή του λουτρακίου και να έρθουν ακόμα περισσότεροι τουρίστες στην πόλη που τους περισσότερους μήνες σφύζει από ζωή όπως είδαμε και από την πρόσφατη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που βοηθήσαμε, να την καταθέσετε!
    Αλλιώς κλείστε τα σάπια στόματά σας…

  3. Αlex να σε ενημερώσουμε φίλε πώς είχέ στενή συνεργασία ο ΛΤΟ με τον κύριο καμπούρη στην περιφέρεια για να προβληθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν έγινε τίποτα στην τύχη.

  4. Άσε μεγάλε 10:01 στο BBC και όχι μόνο, μπήκε το Λουτράκι από τους Loutraki Divers!Και χωρίς ούτε ένα ευρώ από τα λεφτά μας!Γι'αυτό είναι αξιέπαινοι!Και χωρίς νταραβέρια με Γκιώνηδες και LTO!Αν δεν θυμάσαι θα στο θυμίσω εγώ!

    http://www.loutrakiblog.gr/2016/08/bbc-loutraki-divers.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog