Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άπαντες απόντες…!!! απο την εκδήλωση για την Εθνική αντίσταση εκτός απο δύο…με εθνικό φιλότιμο (εικόνα)

- Advertisement -

Γιορτάστηκε προχθες Κυριακή το τονίζω στον ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο η γιορτή της Εθνικής αντίστασης ,καθώς και η επέτειος της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου…

Για τους νεότερους που πιθανό να μην γνωρίζουν το ιστορικό γεγονός ,η ανατίναξη της γέφυρας αποτελεί κορυφαία αντιστασιακή πράξη κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής.

Υπήρξε αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο μεγαλύτερων αντιστασιακών οργανώσεων, του ΕΛΑΣ και του ΕΔΕΣ ,κόβοντας την δυνατότητα ανεφοδιασμού του Ρόμελ στην Αφρική.

Δυστυχώς οι νεότεροι και ιδιαίτερα οι θεσμικοί παράγοντες απαξιώνουν με την απουσία τους τόσο σημαντικά γεγονότα με τεράστια σημασία όχι μόνο για τον τόπο μας ,αφού η επιχείρηση αυτή προκάλεσε τον θαυμασμό όλης της κατεχόμενης Ευρώπης και έδωσε κουράγιο στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Απογοητευτική ήταν χθες η παρουσία των θεσμικών και πολιτικών παραγόντων στην συγκεκριμένη εκδήλωση , με εξαίρεση τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιώργο Ψυχογιό και τον Περιφερειακό σύμβουλο Απόστολο Παπαφωτίου που εκπροσωπούσε την Περιφέρεια .

Όλοι οι υπόλοιποι προφανώς τους “σκέπασε το πάπλωμα” ή ήταν με “αγκαλιά την σόμπα “, λόγο κρύου .

Για του λόγου του αληθές η φωτογραφία μαρτυρά την παντελή απουσία όλων.

Πηγή:protinews.blogspot.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κακώς πήγαν και όσοι πήγαν, διότι ουδείς εξ αυτών έχει κάνει το ίδιο για όσους συνανθρώπους μας αυτοκτόνησαν λόγω των χρεών ή προσφάτως πήδηξαν από τη γέφυρα του Ισθμού. Αυτοί δεν λογίζονται στο ανθρώπινο είδος δηλαδή? Αυτοί λογίζονται μόνο ως ψηφοφόροι που τους γλύφουμε στις εκλογές αλλά εγκαταλείπουμε στο κατόπιν?

  2. δηλαδη αν πηγαιναν κατοχικοι βουλευτες θα αισθανοσασταν ομορφα θελετε να μας πειτε;να γιορτασουν τι αυτοι;οσο για τον στρατο δεν στεκονται προσοχη σε καμμια τσιπροκορη τιμουν οπως παντα με υπερηφανεια τους αγωνες των προγονων συνελθετε εκει κατω κακομοιρουλες που μου θελετε και πολιτικους αντιπροσωπους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog