Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι μισθό παίρνει η Κατερίνα Νοτοπούλου για το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

- Advertisement -

Mετά και τα εγκαίνια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που έκανε το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο διορισμός της διευθύντριας, Κατερίνας Νοτοπούλου…
Σύμφωνα με το ΦΕΚ, η κυρία Νοτοπούλου διορίζεται από 23.11.2016 στη θέση της ‘Προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού’ και θα αμείβεται με τις ‘κάθε είδους αποδοχές που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων’.

Οπως γράφει και το makpress.blogspot.gr, σύμφωνα με την εγκύκλιο 2/1015/ΔΕΠ (5-1-2016) του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, ο μισθός ‘ειδικών θέσεων 1ου βαθμού’ διαμορφώνεται ως εξής (σελίδα 7 της εγκυκλίου):

Με τις διατάξεις της παρ. 7 ορίζεται ότι οι μηνιαίες αποδοχές των προϊσταμένων των ειδικών γραφείων της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, είναι ίσες με αυτές των υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων 1ου βαθμού. Δηλαδή ο βασικός μισθός τους ορίζεται στο ποσό των 1.960 € μηνιαίως, ενώ παράλληλα δικαιούνται και το επίδομα θέσης ευθύνης της υποπ. αγ της περ. α της παρ. 1 του άρθρου 16 (600 €), δηλαδή συνολικά 2.560 ευρώ.

Σε αυτές προστίθενται οι αμοιβές για την πέραν του νομίμου ωραρίου εργασία και πιθανώς και ‘αποζημίωσης η οποία συνδέεται με την άσκηση ιδιαίτερων ή σημαντικών καθηκόντων (job based remuneration)’.

imerisia.gr
- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΦΙΛΕ 2:43 Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ. ΠΑΙΡΝΕΙ 1300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ F16 ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΥΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.
    Κ.ΠΕΤΡΟΥ

  2. θελω και γω ενα γραφειο στην κορινθο για να ξυνω εκει το δεξι μου "αφτι" και να κανω κακο στον τοπο μου !!!
    ημουν και γω προεδρος δεκαπενταμελους !!
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ !!!

    και να το πληρωνει ο 2:43 μ.μ.

  3. Προφανώς ρε φίλε εσύ είσαι του κινήματος Δεν Πληρώνω. Εγώ όμως που πληρώνω τους φόρους μου, δεν γουστάρω.
    Κόκκινα Χμερ. Κομμουνιστές της διχόνοιας και της καταστροφής.
    Πολιτικοί απατεώνες. Μας φλομοσατε στα ψέματα και στις κόκκινες ελπίδες.
    Ξεκληρησατε την μεσαία τάξη χωρίς οίκτο.
    Και έχεις το θράσος να λες να βάλει δεξιά η αριστερή.
    Πρέπει να είσαι πολιτικό υποκείμενο και μεγάλος κλακαδορος.
    Επιτέλους η κοινωνία κατάλαβε, τι σημαίνει αριστερή λαίλαπα.
    Λίγες είναι οι μέρες σας.
    Καταφέρατε να σας γράψει η ιστορία ως τους πιο αποτυχημένους και τις πιο άθλιους πολιτικούς απατεώνες.

  4. Να μη φάει κι αυτή ρε παιδιά? Και μετά διαμαρτυρόμαστε που η τρόικα και ΔΝΤ ζητούν νέα μέτρα και μείωση των δημοσίων υπαλλήλων. Αλλά αφού ούτε καν οι επίρκοι απολύονται ενώ νέοι διορίζονται, ας πληρώνουν την διαφορά οι συνταξιούχοι που μαζικώς κιόλας ψήφισαν τον τσίπρα στις εκλογες.

  5. 5:52 μ.μ.ΜΠΡΑΒΟ, ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ. ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΛΟΓΩ ΙΔΙΑΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog