Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η… ξεχωριστή εμφάνιση της Μαρίας Πρωτοπαππά (Εικόνα)

- Advertisement -

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μαρία Πρωτοπαππά, πόζαρε στο φακό του loutrakiblog.gr, λίγο πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου…

Όμορφα ντυμένη και χαμογελαστή, η κυρία Πρωτοπαππά, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της…

- Advertisement -

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φαρμάκι έχω στην Ψυχή Φέρνει μαυρίλα θολερή Στα στήθια μου Νύχτα αξημέρωτη ξανά, Με το πιοτό της με κερνά, Εβίβα μου, Σκοτάδι πίνω για πιοτό, Πω πω πω πω πω πω πω πω, Ντέφι της λύσσας μου κρατώ, πωπωπωπω, πωπωπωπω και το μυαλό μου είναι θολό, πωπωπωπω, πωπωπωπω.

  2. θεα???????????μαλλον θελεισ οφθαλμιατρο ρε ασχοληθητε τι κανει σαν αντιδημαρχοσ και αφήστε τις μακακιεσ παλια είχαμε 12 θεουσ τωρα γεμισαμε στο λουτρακι και τη γιαγια μου θεα τη λενε

  3. Χμμμ ύστερα από αυτήν την φώτο και τα χαριεντίσματα με Αλεξ η Μαρία θα είναι υποψήφια δήμαρχος!Μαρία προχώρα και θα είμαστε κοντά σου!

  4. Παρακαλώ, δεν κατανοώ διόλου τον σκοπό της αναρτήσεως. Την κυρία την πληρώνουμε οι πολίτες για την εμφάνισή της ή την προσφορά της στο δήμο? Διότι αν ο λόγος είναι ο πρώτος, τότε υπάρχουν σαφώς εντυπωσιακές, νέες κοπέλες στο Λουτράκι μας (σημειώνω ότι σκοπίμως δεν χρησιμοποιώ συγκρητικό βαθμό, διότι θα ήμουν εκτός κάθε πραγματικότητας). Αλλά φυσικά θα πρέπει να αλλάξει και ο τίτλος από αντιδήμαρχος οικονομικών. Δεν θα προτείνω κανέναν δημοσίως για να μην ακουστώ χαιρέκακος.

  5. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, τα είχαν πει όλα..
    Όπως το ΄΄Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή΄΄
    Θα ήθελα να σας έβλεπα το πρωί όταν ξυπνάτε….
    Είναι σκληρό βέβαια, αλλά έτσι μιλώ εγώ.. ..!
    Προσγειωθείτε…

  6. 4:11 μ.μ. τίποτα, αν μπορείς κάντο και εσύ, να είσαι σε τέτοιες θέσεις και να μην παράγεις τίποτα ούτε για ξεμούδιασμα μεγάλε!

  7. Συμφωνώ απολύτως με τον 3:03.
    Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η ανάρτηση για το ντύσιμο της κ. Πρωτόπαππα;; Αν ασχολείσθε γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ντύθηκε σαν άνθρωπος θα πρέπει να μνημονεύετε τις ατελείωτες φορές που εμφανίζεται σαν…..επιεικώς βάτραχος.
    Μπράβο της λοιπόν που βελτίωσε την εμφάνισή της καιρός είναι να βελτιώσει και την ΠΑΝΤΕΛΗ απουσία έργου της θέσης που κατέχει.
    Ας κάνει αρχή απαντώντας στα ερωτηματικά για τις αναθέσεις μελετών σε δασκάλους χορού!!!! Για την υπερτιμολόγηση της τρύπας στην παραλία!!! Για την διαχείρηση των ποσών που πάνε στον LTO .
    Άντε λοιπόν Μαρία μας ,άνοιξέ μας τα μάτια με την παράθεση ουσιαστικών πληροφοριών. Όσο η Μαρία ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ τόσο μας παροτρύνει να ασχολούμεθα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την εμφάνισή της και ατυχώς για την ίδια παρά το βελτιωμένο ντύσιμο…… χάνει οικτρά.

    Γιώργος Παπανίκος

  8. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,
    Γιατί ώσπου το αστεροσκοπείο θεσσαλονίκης να ειδοποίησει μέσω του κτελ το αστεροσκοπείο αθηνών και το αστεροσκοπείο Αθηνων, να ειδοποίησει την καψάλα δεν προλαβαίνουμε πάει ήρθε ο εγκέλαδος…
    Θα κουνιόμαστε όλοι μαζί λες και υποφέρουμε απο οξεία τσιφτετέλιτιδα

  9. Τη σεβομαιτην εκτιμώ αλλά από που και ως που δασκάλα θρησκευτικων εγίνε αντιδοιμαρχος οικονομικών…πάντως μην αρχίζετε για τα ρούχα της ότι της τα πληρώνουν οι πολίτες κτλ διότι η Μαρία παντα τέτοια φορούσε.

  10. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΗ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

  11. 11:08 μ.μ. εντάξει κ. Πρωτοπαππά, το γράψατε ήδη 3 φορές προς το τέλος. Βάλετε υποψηφιότητα, αλλά καλό είναι να μείνετε προσγειωμένη διότι ίσως το αποτέλεσμα σας δυσαρεστήσει, καθόσον τα σχόλια που λαμβάνετε για το πόστο σας ως αντιδήμαρχος οικονομικών δεν είναι διόλου κολακευτικά, μάλλον απογοητευτικά, θα τα χαρακτήριζε κανείς!

  12. ΡΕ σεις, αν θέλετε να κρίνετε τη Μαρία, να την κρίνετε πολιτικά. Αφήστε τι φοράει και τι δεν φοράει. Τι θέλατε δηλαδή, να κυκλοφορεί σαν παλιάτσος για να ικανοποιηθείτε? Πάλι θα λέγατε. Ημαρτον δηλαδή.
    Και αν κατεβει για δημαρχος, πάλι πολιτικά θα κριθεί. Εκτός και αν δεν την ψηφίσετε γιατι δε σας αρεσουν τα συνολάκια της. Τι γραφετε μωρε?
    ΧΒ

  13. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καθόλου το θέμα της ανάρτησης 1:41π.μ. το οποίο αναφέρεται μόνο στην εμφάνιση της κυρίας αντιδημάρχου!
    Συνεπώς κριτική μπορεί να γίνεται και για αυτό το θέμα!
    Αν δεν ήθελε να δεχθεί κριτική να μην ποζάρει στο φακό.
    Τώρα για να την κρίνουμε πολιτικά όπως υποστηρίζεις εσύ, θα πρέπει να έχει δώσει το ανάλογο πολιτικό στίγμα.
    είδες εσύ να έχει κάνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση για να εξάρουμε την συμβολή της στην επιτυχημένη διοίκηση του τόπου!
    Αντίθετα από πατάτα σε πατάτα πέφτει η κυρία αντιδήμαρχος.
    Και νομίζει πώς με τα νάζια,τα σκέρτσα της και τα χαζοχαμόγελα της, θα καλύψει την πολιτική ανυπαρξία της και τα σκάνδαλα της δημοτικής αρχής.
    Εντάξει όλοι οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο, τι να κάνουμε τώρα.

    1:41 π.μ λυπάμαι που θα στο γράψω αλλά εσύ κατάλοιπα από την εποχή του μανιαδάκη του μεταξά και του παπαδόπουλου για αυτό και προσπαθείς να μας αποτρέψεις στο να κάνουμε κριτική.
    κοίτα το αυτό γιατί είναι πρόβλημα, γιατί από κάτι τέτοιες ηρώστρατιές απόψεις ξεκινάει ο φασισμός!

  14. Αυτα τα δηθεν ναζακια δεν τα μπορω !!
    Λιγο μετρο χρειαζεται ..θεωρω..κ οχι προκλητικοτητα.
    Παντως εγω μια φορα την ψηφισα , δεν ηξερα, δεν την ξαναψηφιζω .

  15. Πωπω μαρακι με μια σου εμφανιση-αναρτηση γινεται χαμος…ποσο ζηλευουν και ποσο δεν μπορουν να σε φτασουν….καριες-κατινες..(αντρες-γυναικες,κυριως αντρες)

  16. 6.05 δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου οσοι την ψηφιζουν τους κοβει ε ? χα χα χα !εισαι ενας απο τους φωστηρες με αλλα λογια …εγω ξερω οτι ολοι τους δημοτικοι συμβουλοι εχουν περασει απο το Λουτρακι ειχαν θεσεις σοβαρες και εκαναν μια τρυπα στο νερο . Αυτο !κουραστηκαμε !τα ναζακια και τα ματακια εχουν ξεπεραστει , δεν μασαμε πια .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog