Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Έξαλλος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου – Σηκώθηκε να φύγει!

- Advertisement -

Φανερά εκνευρισμένος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, σηκώθηκε να φύγει…

Αιτία ήταν, η οχλαγωγία που επικρατούσε στο δημοτικό συμβούλιο, καθ΄όλη τη διάρκεια, αφού οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, έπαιρναν το λόγο μόνοι τους, άνοιγαν θέματα εκτός συζήτησης ,φώναζαν και συνομιλούσαν μεταξύ τους.

Μάταια ο κ. Πέτρου προσπαθούσε να τους επαναφέρει στην τάξη, μάταια προσπαθούσε να διατηρήσει τη συζήτηση μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο κανονισμός αλλά και οι κανόνες καλής συμπεριφοράς..

Στο τέλος, σηκώθηκε από τη θέση του λέγοντας σε όλους “εγώ φεύγω κάντε εδώ συζήτηση καφενείου” !!

Δείτε το video:

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θίασος και κανονικό μπουλούκι
    Μόνο που οι πρωταγωνιστές σε κάνουν να κλαις και να λυπάσαι αντί να χαίρεσαι.
    υγ ο πιτσιρικάς με τη φόρμα λείπει να περνάει με το πατίνι του μέσα από το δημοτικό συμβούλιο

  2. Που είναι το δημαρχείο;
    Να εδώ παρακάτω είναι.
    θα δεις τρεις-τέσσερις τεμπελχανάδες να είναι ξαπλωμένοι απέξω δύο αντιδήμαρχοι να παίζουν τάβλι και ένας που παριστάνει τον πρόεδρο του συμβουλίου να φωνάζει σαν ντελάλης

  3. Γιατί δεν έφυγες κ.Πέτρου το έκανες μόνο για το θεαθήναι ή είναι γλυκιά η καρέκλα;
    Γιατί δεν παραιτείσαι κυρίε θυμή αφού δεν σε λαμβάνει κανένας υπόψη στο δημοτικό συμβούλιο και όλοι κάνουν ότι θέλουν ακόμα και οι δικοί σου!

  4. για προεδρος στους αγιους στο ποδοσφαιρο και πολυ σου ειναι καταρχην δεν τιμας το θεσμο του προεδρου με την εμφανιση σου σαν να πηγαινεις στο γηπεδο ντυνεσαι

  5. Γιατί τον λιθοβολείται τον πρόεδρο;
    Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω ή γαλέτω.
    Απλά ο άνθρωπος πιστός στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα και γαλουχημένος με την φιλοξενία του ξένιου ζευς σηκώθηκε να βγάλει και να προσφέρει ρε γαμώτο παραδοσιακό περγαμόντο, στους παρευρισκόμενους, για να τους ανταμείψει που έκάνουν την εμφάνισή τους στο δημοτικό συμβούλιο!

    Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα υπάρξουν cheerleaders, ταχυδακτυλουργοί με απίθανα κόλπα και λοταρία με πλούσια δώρα έκπληξη, για όσους το τολμήσουν, Ενώ θα δίνονται δωρεάν και κάσκες ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί των πολιτων σε τυχόν εχθροπραξιες εντός του ιερού χώρου του δημοτικού συμβουλίου, από τους δημοτικούς συμβούλους που θα σφάζονται για το ποιος θα μας σώσει και θα προστατεύσει τα συμφέροντα του τόπου.

    Μετά το πέρας των συνεδριάσεων οι κασκες θα επιστρέφονται στο λόμπι του δημαρχείου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog