Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Φίλιππας Θυμής: Αυτά τα χρήματα έχουν δοθεί από τη ΔΕΥΑΛ για διαφημίσεις (video)

- Advertisement -

Δείτε την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ, Φίλιππα Θυμή…

Υπάρχει ένα θέμα που έχει προκύψει από το προηγούμενο Συμβούλιο. Είχα δεσμευτεί να απαντήσω όσον αφορά στο θέμα των διαφημίσεων της ΔΕΥΑ προς τα τοπικά Μέσα. 


Ο κύριος Λογοθέτης είχε τοποθετηθεί στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αυτό το θέμα. Μάλιστα, με είχε ρωτήσει αν διαφωνώ με τα ποσά. Φυσικά και διαφωνώ. Το σύνολο των ποσών δεν είναι αυτό που είχε αναφέρει καθώς άλλα ποσά έχουν μέσα ΦΠΑ και άλλα όχι.


Όσον αφορά στο αν πρέπει να διαφημίζεται το νερό, να σας πω τους προϋπολογισμούς που είχαν συνταχθεί τις προηγούμενες χρονιές ακριβώς για αυτό το λόγο:


2011 – 13.000 ευρώ για διαφημίσεις
2012 – 13.000 ευρώ
2013 – 22.000 ευρώ
2014 – 15.000 ευρώ
2015 – 17.000 ευρώ
2016 – 15.000 ευρώ


Δείτε σε video την τοποθέτησή του:

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λαθος τιτλος κυριοι…..Τα χρηματα αυτα δεν δοθηκαν για διαφημισεις απλα εγγραφησαν στον προυπολογισμο για διαφημισεις.τωρα ποσα ξοδευτηκαν καθε χρονο ψαξτε βρεστε το.και ο προεδρος θυμης να αφησει τις κοροιδιες ολοι ξερουν ποιο ξανθο μπλογκ στηριζει και ποσο το μπλογκ αυτο τον εξυμνει μετα των διαφημισεων βεβαια.

  2. Ρε αυτοί μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας
    Από την μια κλαίγονται πως δεν έχουμε λεφτά και την άλλη σπαταλανε 50 χιλιάδες ευρώ για άχρηστες διαφημίσεις σε μπλόκ λιβανιστήρι που τα διαβάζει τρεις και ο γκιώνης
    Τους πολίτες ποιος από όλους εσάς τους σκέφτηκε;

  3. Θυμή με ποιο δικαίωμα πετάς τα λεφτά των δημοτών από το παράθυρο και τι χρειάζονται αυτές οι δήθεν διαφημίσεις που θυμίζουν τις διαφημιστικές καταχωρήσεις του λτο που ταχα μου τάχα μου διαφημίζουν το λουτράκι στα πέρατα της περαχώρας.

  4. Ο κόσμος δεν έχει να φάει αυτοί σπαταλάνε το δημόσιο χρήμα σε διαφημίσεις με απώτερο σκοπό την εύνοια κάποιων κατά φαντασία δημοσιογράφων με μπλοκ που το διαβάζουν η σάρα η μάρα και το κακό πολιτικό συναπάντημα!
    Αίσχος ντροπή φύγετε στο τσάκα τσάκα

  5. Αν θέλεις να σπαταλάς χρήμα, Θυμή
    βάλε το χέρι σου στην τσέπη και
    κάνε οτι θέλεις. Αλλά τι περιμένεις
    απο ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα,
    να σπαταλούν το χρήμα των δημοτών, που
    πληρώνουν

  6. Όσες επισκέψεις έχουν εδώ τα παιδιά,έχουν όλοι οι άλλοι μαζί σε ένα μήνα.Φίλιππα ακόμα δεν παραιτήθηκες εσύ και ο φούρναρης?

    Γ.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog